acaba 12.03.a5lere tps yokmu boşuna beklemeyelimmi çünkü 01.a5 lere dönüşümler sitede dolaşıyo sadece dönüştürüncemi izlenecek.umudu keselimmi.yoksa 12.01.a5 e mi dönüştürelim makineyi ve bu dönüşüm nekadara patlar.
Printable View
acaba 12.03.a5lere tps yokmu boşuna beklemeyelimmi çünkü 01.a5 lere dönüşümler sitede dolaşıyo sadece dönüştürüncemi izlenecek.umudu keselimmi.yoksa 12.01.a5 e mi dönüştürelim makineyi ve bu dönüşüm nekadara patlar.
Valla ben koydum 12.03.a5'i bir kenara gittim next super plus'lardan aldım bir tane. Şimdi keyfime bakıyorum. Gerisini Sunny şirketi düşünsün. Müşteri kaybedince akıllanırlar.
kardeşim hiç bişeye patlamaz.at kurukafayı.sonra at orijinal emusuz 12.01.A5 yazılımı.ondan sonrada normal 12.01.A5 emu yazılımını otur keyfine bak.sadece gömülü cam ın iptal olmuş olur bu yöntemle.rahat ol gömülü sky cam cihazların üstünde süs niyetine kalıyo bir süre sonra.
evet denedim olmuyor upgrade fail yazıyor.kesin mi gelmeme olayı acaba bizim 12.03.a5lere
sevgili arkadasım modülü cıkardıgın pinler yani soket ayak larına resimdeki gibi babloları lehimle ve sonra cihazını resetle ilk olarak kuru kafa 219v4 yükle arkasındanda emuyu yükle hadi kolay gelsin
vede bm 8200 cı yı yükle 8300cı da fail hatası veriyor daha uyumlusu 8200cı olanı saygılarımla
ustalar herkes farklı birşeyler söylüyor bu işin sonra geri dönüşü vamı yani 12 03 A5 e geri dönebilecekmiyiz
Arkadaşlar modül giren yerin yanında, o ohm dirençler var modüllülerde bunlar boş, modül(gömülü sky)olmayanlarda bunlar dolu, siz en kolayı bunlara tel atın çalışır, ben hep böyle yapıyorum.Kolay gelsin.
arkadaşlar kabloyla falan uğraşmayın soketin önünde arkasında direnç yerleri var onları kısa devre yapın .. 12.01.a5 yükleyin tps ler auoto sorunsuz çalışıyor ha ne var sky modul devre dışı kalıyor
ama streem yazılımı güzel bence
bunlara gerek yok. kabloyu alttan çıkarmayın modüle geçen kısımdan çıkarın delikler var 44 tane yukarıda verilen sıralamaya göre 11 tane kısa kabloyu sırasına göre takın leyimle falan uğraşmaya gerek yok.ben denedim ok sorunsuz çalıştı....sıralama yukarıda drakula 45 vermiş ona göre yapınız...