Gs/bjk MaÇisİzce Ne Olur
Printable View
Gs/bjk MaÇisİzce Ne Olur
bence galatasaray alır
1.mesaja anket düzenledim bakalım ne olacak bence gs alır:third:
Besiktasliyim ama hic farketmez yeterki berabere kalipta fenerin ekmegine yag surmesinler birinden biri yensin feneri sampiyon yapmasinlar yeter sirf aziz yildirim icin istiyorum bunu fenerli kardeslerin gucune gitmesin sakin kulupte problem yok baskan yaramaz.
Bence berabere biter ama galip gelirse galatasaray yenebilir, çünkü beşiktaşın üzerinde çok baskı var. Galatasaray zaten şampiyon olamasa bile bir şey kaybetmez ama beşiktaşta çok şeyler değişebilir..
bence beşiktaş fark atar farklı skorla galatasarayı yener
ikiside birbirin den berbat oynuyor futbol oynasın lar yeter
ben gs lıyım ama iki takımdan bir galip gelecekse bu tamamen tesadüfi bir golle olur.çünkü ortada futbolun f si yok..berbaberlik ağır basıyor..
gecen yilki danisikli dovus maci olmayacagi kesin berabere biterse dostluklari devam eder herhangi birisi yenerse dusman kardesler olurlar
gecen yıl kı mac danısıklı dovus degıldı kı..hasan kabze o sekılde 100 şut atsa anca 2 3 tanesı gol olurdu ve oldu.o kadar mesafeden ve macın bıtımıne sanıyler kala o gol bır ayarlama olamaz.ve koskoca besıktas ne olursa olsun bır derbı macı rakıp takıma ısteyerek vermez.
Bence kesin Bjk kazanır inönü stadında bjk nin yenilceğini düşünmüyorum.Ayrıca Nobre nin gs ye boşu yok bu maçtada gol bekliyorum.
bu maçın galibi dünden belli yıllardır olduğu gibi gs beşiktaşı yener beşiktaş feneri yener fenerde gs yi yener bu her zaman böyle olmuştur.bu yüzden bu maç galatasarayın
Galatasaray
bence berabere yada gs. alır
inşallah bu maçı Beşiktaş alcak..:praying:
bence bjk 4. yenilgisini alacak ve tigana gidecek
galatasarayın almasında yana işallah galatasaray alır
bence beşiktaş favori degil ama süpriz bekliyorum
bu maçı söke söke GS alacak yanlız hakem temiz olacak akşam kupa maçının hakemleri FB li dördüncü hakem izmirli koyu bir FB taraftarı geçlerbirlini :present: hakemler ezdi geçti gemisini yürüten kaptandır:present: :angry8: :angry8: :angry8: :angry8: :angry8: :angry8:
:common001: :wave: galatasaray alır 3-1 ümüt patlıyacak:common001: :common001: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin:
Beşiktaş'ım kesin alır
:common001: gs alır ya fener şampıyon olmasın da bjk yelsın ama gs da olsun gs gs başka yok
bu mac bence bjk alacak sıkorda bjk 3 gs 1 ben bır gs lı olarak suyluyorumn gs bu kadro ıle zor macı alır
2-2 berabere biter maçtan sonra görüşürüz
gs alır ya fener şampıyon olmasın da bjk yensin .........
Beşiktaş alır 3-1 goller BJK:1.gol:nobre 2.gol:nobre3.gol:nobre gs:1.gol:Ümit karan.Bence bu maçta Nobre patlama yapacak.
bu macı bence beşiktaş alacak ...
tabiki kartal alacak
Ben bir Fenerbahçe'li olarak Berabere kalmalarını isterim ancak Beşiktaş alacak gibi :)
maç 0-0 biter....
arkadasim nobreden patlamayi daha cok beklersin arkasina alex soluna tuncayi ve saginada mehmet yozgatliyi alirsaniz ancak ozaman patlama yapar gerisi tamamen hayal cunku nobreyi nobre yapan yukardaki oyunculardi yine de bol sanslar
2-1 beşiktaş alır :)
şanpiyon bjk olacak ve bugün gösterdi.....
Beşiktaş kazanır diyen 11 kişiyi tebrik ediyorum, bildiniz :) maç sonuçlandığına göre konuyu kapatalım.. :)