amstrad F80 tps auto yazılımları
Hotbird uydusu 10873 ver 27500 frekansındaki herhangi bir kanal üzerinde bekleyin..AU OK..
NOT:Kanal listeniz yazılım yüklenince silinecektir...
TPS auto tam olarak çalışmıo bilginize.
Printable View
amstrad F80 tps auto yazılımları
Hotbird uydusu 10873 ver 27500 frekansındaki herhangi bir kanal üzerinde bekleyin..AU OK..
NOT:Kanal listeniz yazılım yüklenince silinecektir...
TPS auto tam olarak çalışmıo bilginize.
usta tşk ederim bakaılı deneyim bi acarsa gene yazarım:)
tskler dostum
ustacım acmıyor ya denedim bekliyorum halan ama acmadı
bildiğim kadarıyla cihaz r3r ise yazılıma ek olarak bir dosya daha yüklemen gerekir.dosya bootu r3r den r3x e döndürüyor ve r3x yazılımı yüklemeyi sağlıyor..
selam tşk,sağolasın saygılarımla.
teşekkürler iyi çalışmalar. herkese hayırlı olsun. darısı gm .cihazların başına.
arkadaslar deneyen varmı acıyormu bilmiyorum benım kendi kullandıgım makine olmadı rx3 ???????****
dostum ushura tv ustunde bekleyın acması lazım
arkadaşlar bende tamam. r3x. emeği geçen herkese teşekkürler.
evet france5 kanalının üstüne gel biraz bekle açılıyor.
ya arkadasla yazılım yukedikden sonra yaptıgınız iş ne ya benım makine bi,r turlu acmadı rx3 yukledim f80 yazılımını yapıyorum olmuyorum
bende hemco 6666 r3x var acaba amstrad r3xd yukleyebilirmiyim.?
arkadaşlar bu yazılımlar sadece ayın 7 sinemi özel. sadece bir günlük mü
bende öyle tahmin ettim ama eve geldiğimde dün gösteren kanallar bugün göstermiyor. enteresan. yinede teşekkürler
ustat bu işlemi hergün yapmak gerekir derken buna yazılımı tekrar yüklemek dahil değil değilmi. sadece kanl üstünde bekliyoruz. beklediğim zaman kanal gelip 1 dakika sonra tekrar gidiyor. yazılımı yüklemeden önceki gibi
arkadaşım yazılımı tekrar yükle bir daha yüklemene gerek yok kanal çözülmediği zaman yapmak gereken france 5 veya ushahia kanalında beklemek eğer sık olarak şifreleniosa yazılımda bir hata vardır bunuda firma kullanıcılardan gelen tepkilere göre yeniden denetler. her gün yazılım atmana gerek yok sadece belirttiğim kanal üzerinde bekliyeceksin.
bu yazılmlar hakkında biraz araştırma yaptım bu gibi sorunların olduğu mevcut. firma bu durumla ilgilenir yazılımı yükleyip yüklememek siz aittir.
ya ustalar bakım benım kendi kullandıgım makine vbaar ona bu fdediklerinizi uggulutyorum ama neden se acılmıyor bana yardımcı olacak birisi varmı mı?
arkadaşım tps ler çöktü boşuna şu an uğraşmayın. yeni yazılmlar bekleyin.