evet arkadaşlar Kaç Yaşındasınız lütfen herkes katılsın :wave:
Printable View
evet arkadaşlar Kaç Yaşındasınız lütfen herkes katılsın :wave:
ankette yardımmı geçen TARANTİNO üstadıma teşekkürler
Ben üzülürek 30...:(
bende 29 yaşıma bastım yani yaşlandık:hat:
23 'e merdiven dayadım ...
Adım adım ölüme yaklaşıyoruz...
selam her yaşın bir güzelliği vardır arkadaşlar,50 yaşında bir olarak kendimi seviyorum.
Evet haklısınız...her yaşın bambaşka bir güzelliği vardır...sadece kendinizimi seviyorsunuz... yoksa hayatı her anıyla yaşamayımı...biz genç ihtiyarlara hayat hakkında tavsiyeniz varmı...bu arada Allah uzun ömürler versin...sevgilerimle...:wave:
17 yaşındayım..
27........
yav ben az önce oy kullanmıştım yazmıştımda nereye kayboldu şaştım kaldım Tarantino arkadaşım üzülüyormuş 30 diye yav biz ne yapalım bende çok çok üzülüyorum yaş 37 ama aması var görüntü 27 nüfüs kağıdı yaşı sadece resmi kurum ve kurluşlarda geçiyor aynada yaş göründüğüm yaştayım yani
yaşlanıyoruz haydi hayırlısı:)
Ne güzel bir yaş...aklıma Teomanın şarkısı geldi...Alıntı:
Bende kendimi 18 yaşında hissediyorum...ama çoğunluk abi,amca demeye başladı...neler oluyor ne çabuk bu yaşa geldik...:yo:
53 teyim
ah ah 37
dah dün 34 üncü yaşımı kutladım :)
Merhaba gencler yasim 54:sunglasses2:
tevellüd 52
ben 31 yaşındayım zaman ne çabuk geçiyor yaa gerçekten anlamak mümkün değil ömür bitiyor bee
28 oldukta geçiyoz.
Benim yaşım 31:present:
bende 28 yasınayım
24 yaşındayım ama herkez 18 dio. göstemiyomuşum.:8[1]:
bende 20 yaşındayım kasım da askerim:)
arkadaşlar ben 45 yaşındayım ama kendimi 25 yaşıda hissediyorum ve kendimi seviyorum bu arada forumdaki tüm arkadaşlara ALLAHtan uzun ömür diliyor ve kendinizle barışık olun derim:45:
yaş 42 akılyaşta değil başta derler ama her geçen günde insana yenibilgiler sağlıyor. onun için bazı arkadaşlar yaşlanıyorum diye üzülmesin boş geçen günlerine üzülsünler. gelecek daha çok şeyler vaad ediyor insanoğluna:45:
Alıntı:
yav öledir gelmez. yarın nizamiyeden çıkacağını bilirsin ama o kapıdan o belgeyle çıktığını hayal edemezsin. Çıkınca karışık duygular yaşarsın evine dönünceye kadar tabi. İnşallh hayırlısı ile gidp hayırlısı ile gelirsin.
24...
Eh bizde yazalım bari yaşlılar arasına bizde giriyoruz 35'e 1 ay kaldı yaş otuzbeş yolun yarısı diyeceğiz artık eh şimdiden şiirinede vereyim süper bir şiirdir saygılar sizlere :):)
OTUZBEŞ YAŞ ŞİİRİ
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.
CAHİT SITKI TARANCI
53....
yaşım 36 yolun yarısını geçtik.yıllar ne cabukta geçmekte.kolaygelsin
42..........
Anket çok ilginç ilerliyor...41 yaş ve üzeri ön sırayı almış gidiyor...bana göre ya 41 yaş ve üzeri ankete çok ilgi gösteriyor yada daha genç arkadaşlar ilgi göstermiyor...bakalım sonuçlar neyi gösterecek...
bende 41 olmuşum yaw.:8[1]: ama daha 25-26 gibi hissediyorum walla.:puah:
Gidişata göre forum yaş ortalamamız baya yüksek...bakalım sonuçlar ne olacak merakla bekliyoruz...
sadece 64 kişi oylamış ??
:nono:: 41 yaş üzeri almış götürmüş... Bu gençler nerde yaww meydanı yaşlı kurtlara mı bırakıyonuz????
:8[1]: :8[1]: :8[1]:
hakikaten yaww hep 40 yaş üzeri genç yok fazla galiba formda ben 20 yaşındayım :(:(
bende 47 yaşındayım
madem sordunuz...yaşım 44
bayanların yaşı sorulmaz :bangin: ben yazmıyorum :) :)
ben 33
yaş 35 yolun yarısı demişler.tabi önemli olan hissettiğin yaş :) :)
bende 37 olmuşum yaw:8[1]:
26 Bende Kalmadi Artik GenÇlik Orta YaŞa Hazirlik Yapiyorum Allah Foruma Ve Burdakİlere Uzun ÖmÜrler Versİn
Forumumuz genel olarak orta yaş grubuna hitap ediyor...yaptığım kaba taslak hesaba göre...34 yaş ortalaması çıkıyor...birde gençler nedense bu tür katılım gerektiren konulara pek ilgi göstermiyorlar...bunun sebeplerini onlara sormak gerekiyor...
18 yasına gelmek için baya ümitle ve sabırla beklemiştim yıllar ne çabuk geçiyor 24 olduk ya simdide durduramıyoruz yas aldı basını gidiyor:46: :46: :46:
Merhaba arkadaşlar benimde 27
bende 36, yaşlandık yaw....
bende 35
26:common001: :common001: :common001: :common001: :common001: