Dünya malı dünyada kalır. Bu kadar biriktirdim kime faydası var. İhtiyacı olan beni arasın. Evin bir odası parayla doldu neredeyse. Yeter artık.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
usta bana oradan sadece bir deste yeterdi :)
Para isteyenler lütfen nerede kullanacaklarını yazsınlar. Değerlendirme yapmamda bana yardımcı olacak. İnandırıcı olmayanlara kesinlikle beş kuruş göndermeyeceğim.
Akşam akşam bu iyi oldu...gözümüz gönlümüz açıldı...Teşekkürler...evin adresini verin...:)
banada bi kepçe yeterlidir:common001:
Ben aç gözlü değilim, 500.000 ytl yeter, tabiki şimdilik...:8[1]: :8[1]:
urfada bir köy alacam elin ne verirse ....
usta bir sıra bende rica etcem
Bende gönlünüzden koptuğu kadar istiyorum..Kendime araba alacam :):)
sözümüz söz lafımız laftır...
Hangi sıra olduğunu belirtirseniz daha net olacak. Çünkü bazı sıralar rezerve edildi.Alıntı:
usta bir sıra bende rica etcem
Para işine gönülü karıştırma. Arabanın markasını ve modelini yaz.Alıntı:
Bende gönlünüzden koptuğu kadar istiyorum..Kendime araba alacam
Sana güvendim hacı bayram. EFT ni yaptım. Yarın Kadıköy ü satın alabilirsin. Altıyol daki boğa heykeline sakın dokunma. Tarihi değeri vardır.Alıntı:
sözümüz söz lafımız laftır...
ustam yeni bi mercedes CLK 320 alcam.ağanın eli tutulmaz.
dayı benide unutma sana bol bol mani yazarım:)
abi evin adresini bulduk kesin çözüm yapacağız senide dağıtma eft havale işinden kurtaracağız bizim cabbariyle yola çıkıyoruz o planı yaptı bile neyse biz gelip gittikten sonra sen farkına varırsın terayağı kıl meselesi ee kolay olacakmış öyle dedi hadi sen yat uyu yarın bulamazsan şaşırma biz hawaiiye doğru yola çıkmış oluruz oradan kart atarız sanada :tongue: :tongue: :8[1]:
İşte korktuğum başıma geldi. COEMAR ile Cabbari paranın kokusunu aldı. Hemen evi terketmem lazım. Ben şu an paralarla beraber adresini veremeyeceğim başka bir eve geçiyorum. Ama sakın korkmayın ihtiyacı olana yardımlarım devam edecek.:sunglasses2: :tongue: :45:
valla işin zor takip cihazı var uydudan izleniyorsun ona göre nereye kaçarsan kaç peşinde olacağız cabbari kararlı söylemedi deme abi şansın yok:tongue:
abi tamamını istiyoruz sıkıntıdan kurtaracağız seni daha ne istiyorsun bak güzel formül bulduk kesin çözüm sana 3- 5 dolar bırakırız merak etme:45:
Evet yazmışsın. Fena olmamış gibi.
Maçtan geldim ölüyorum
Top oynamasını seviyorum
İki tane fark yedik
Niye yenildik anlamıyorum
Sabah 4.000 doların hesabında. Mani başı 5.000 dolar kazanacaksın. Her kafiye düşüklüğünden 1.000 Dolar keseceğim.
Örneğin yukarıdaki mani:
ölüyorum
seviyorum
anlamıyorum ( Bu ne bu. Oldumu şimdi. - 1000 Dolar )
az kaldı gece iş tamam bizden söylemesi şu andan itibaren irtibatımız kopacak 150 koruma bize vız gelir sölemedi deme sana iyi nöbetler hatlar kopuk kopuk oldu artık yazamayacağız buraya kadarmış :fencing: söke söke alacağız o parayı :tongue:
valla bize para kalmadı sömürdünüz adamı :(:(
zego usta bana 15.000 YTL gönderirmisin? nerede ve daha detaylı bilgi istiyorsanız özel mesaj gönderebilirsiniz. tabii eğer bu konuda gerçekten ciddiyseniz.
Tabiki ciddiyim. Ciddi olmazmıyım. Benim dünya malında gözüm yok artık. Mars taki mallara bakacağım. Bu akşam saat 21:00 i gösterdiğinde kapının önüne bak, James Bond çanta göreceksin. Her şey gönlünce olsun.:tongue:
Sende Haklisin.!!!! Bu DÜnyada Helede Ülkemİzde Ne Kadar Çok Dalga GeÇİlecek Zavallilar Ve DeĞİl Mİ? Onlarin Duygulariyla Oynamak Kadar GÜzel Bİr Şey Var Mi?!!!!!! Anliyorum Buradakİ Mallari Biraktin Mars Takİ Mallarla Dalga GeÇeceksİn.
Sende Haklisin Bİrader Sende.!!!!!!!!!
Eyvallah.
kargodan demin geldimde daha ortada bişi yok :( kargoda bekleyen tanıdık isimlerde vardı:8[1]: TARANTİNO tiker COEMAR akcayhalil HAKAN44 renegade :D ve yüzünü gizleyen bir kaç kişi daha vardı onları tanıyamadım
bak abicim :new_icon9: bizimle alay ediyorsan bilelim sonna çok geç olabilir:bangin: şimdi bidaha gidiyom kargoya halada gelmemişse bi kepçe pardon paralar sonucunada katlanırsın artık :46:
[quote=mehmet;138758]Siz hangi kargoya gittiniz. Ben dün akşam Yurt içi Kargo dan gelen çocuğa teslim ettim paralarla senin kepçe takımını. Hatta bana " Abi merak etme yarın sabah ellerinde olur " dedi. Hatta işi sağlama alıp çocuğun resminide aldım. Ne olur ne olmaz diye.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kim çekti ula benim yatak odasını ayıp denen birşey var görgüsüzlüğü hiç sevmem
o odayı satın almak istiyorum:)
zego dayı kara paramı haklıyosun yoksa. bu değirmenin suyu nerden geliyor. mazallah hesabını sorarlar haberin olsun.
valla bana bir ferrari 599gtb fiorano alırsan yeter kardeşim.tabi 500.000 euro yersen yolla oldumu :D
banada bizamet 200 bin dolar veya euro yeterli bitane telefon bayi acicam
ya gönlünden ne koparsa artıq ağanın eli tutulmaz yap bi iyiliq :D:D:D
Usta ben kendim için istemiyorum bu nedenle rakam belirmeyeceğim gönlünden koptuğu kadar verirsen başımızdaki bazı siyesilere dağıtım yapacağım belki gözleri doyarda çekip giderler başımızdan yerlerine adam gibi iş bilen,yapan vicdanlı birileri gelir,
Bu ülkede yıllardır kendi yakınlarına özel kanun çıkaran vekiller, nedense hastane köşelerinde emekli gelirinden başka maddi geliri olmayan yaşlı insanlara kanser ilacını bile vermeyip ölmeye terk ediyorlar,
Siz hiç emekli olduğu halde kanser ilacını devlet vermediği için çaresizlikten yakınlarının göz göre göre ölmesini bekleyen o çaresiz insanları gördünüzmü ?
Ama milletin parasıyla futbol takımı kurmaktan tutun özel harcamalarına kadar herşeye para saçan siyasileri hergün görüyorsunuzdur....