arkadaşlar maç sizce ne olur bence yeneceğiz ve enaz 2 gol atarız
Printable View
arkadaşlar maç sizce ne olur bence yeneceğiz ve enaz 2 gol atarız
ben biraz abartayım yunanı gol yağmuruna tutacaz şemsiye bile kurtaramaz onları en az 5-----0 atacaz
ınsallah dedıyın gıbı olur vala gunlumuz turkıyeden yana bakalım mac sonu ne olacak
arkadaşlar bence ilk golü yunanlılar atacak ama maç 2-1 bitecek
Yunanistan:1 - TÜRKİYE:1
Gol: Tuncay Şanlı
İlk Yarı Sonucu
Not: İbrahim Üzülmez sakatlandı
adamları deliye çevirdik Yunanistan:1 - TÜRKİYE:1
Türkiye:2-Yunanistan:1
yarabbi yunana en güzel tokat türkiye 3...1 galip 23 03
1.Gol Tuncay
2. Gol Gökhan Ünal
3. Gol Tümer
4.Gol Gökdeniz
Avrupa ŞAmpiyonu KArşısında 4-1 Öndeyiz
HELAL OLSUN TÜRKİYE'M BU TARAFTAR SENİNLE GURUR DUYUYOR..!!
en büyük tokat helal olsun millilerimize :irvine:
4 ücü gol : Gökdeniz
yunanistan darma dağın oldu arkadaşlar.
5 geliyor
bir arakadaşım idda için maçın sonucunu sormuştu bana bende söke söke alırız demiştim.
oda bana 11 kişisin sorduğum dedi gerideki 10 kişi yunanistan alırdedi. sen türkiye dion dedi. bende aynen onlar vatan hayini dedim.
dediğim gibi bunlar takımlarına bile güvenmiyolar. ve dediğim gibi maçı söke söke alıyoruz. yunanistan rezil olmuş durumda.
ahada bitti helal olsun 1-4
ve maç sonu cu :present:
Türkiye :4
Yunanistan:1
söke söke aldık. işte türkün gücü.:clap2::
yunana da böyle .....lar
tÜrkİye'm Yİne Tarİh Yazdi..tÜm Futbolcularimizi Kutluyorum Bu Zafer Sana YakiŞir TÜrkİye'm..
4-1
Helal Olsun Aslanlarımıza Süper Maç Oldu TÜRKİYE Yıldızları yunanları rezil etti Alkışlar Aslanlarımıza :clap2:: :45: :clap2::
Yunanistana osmanlı tokatı 4-1:D
adamları manyak ettik valla helel olsun oyuncularımıza artık bizi 40yıl unutamazlar
en ironik olan taraf ise ilk golü attıklarında orgazm çığlıkları atan yunan seyircisinin maç sonunda kendi futbolcularını yuhlaması ve bizim futbolcuları alkışlamasıydı.keşke kalecimiz volkan bu kadar antipatik davranmasaydı daha şık bir görüntü olurdu.
Moldova 1-1 Malta
74' Mallia
84' Alexeev
85' Dimech red card
85' Dadu red card
Yunanistan ile (A) Milli Futbol Takımımız arasında oynanan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçında Yunan tribünlerinde çirkin bir pankart açtı.
Yunanistan ile (A) Milli Futbol Takımımız arasında oynanan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu maçında Yunanistan taraftarları tribünde çirkin bir pankart açtı.
Yunanistan'ın ilk yarıda koruduğu kalenin arkasında "Kemal was ***" pankartı açılması dikkat çekti. Daha sonra gelen tepkiler üzerine bu pankartın kaldırıldığı öğrenildi.
Milli Futbol Takımı 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Yunanistan maçı öncesi, ev sahibi ekibin taraftarlırın çirkin protestosuna uğradı.
Yunan seyirciler, maç öncesi İstiklal Marşı'nın başladığı anda ıslık ve yuh sesleriyle milli marşımıza saygısızlık yaptılar. Maçı naklen yayınlayan Atv televizyonu Yunan seyircilerin çirkinliği üzerine yayına ara verdi..
DİĞER NOTLAR
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda, Yunanistan ile Türkiye (A) Milli Futbol Takımları arasında yapılan karşılaşmaya Yunan seyirciler büyük ilgi gösterdi.
Karşılaşmanın oynandığı 33 bin kişilik Georgios Karaiskaki Stadı'nın tribünlerini saatler öncesinden dolduran Yunan seyirciler, coşkulu tezahüratlarla takımlarına destek verdiler.
Karşılaşmanın, Yunanistan'ın 25 Mart'ta kutlanan "Milli Günü" öncesi yapılması nedeniyle, bazı fanatik taraftarların taşkınlık yapma olasılığına karşı Yunan polisi stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Türk Milli Takımı da stada maçın başlamasına 1.5 saat kala, polis koruması altında getirildi.
Karşılaşma öncesi Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve teknik direktör Fatih Terim tüm açıklamalarında dostluk ve barış mesajları verirken, Yunan basını ve yetkililer de aynı şekilde hareket etti.
Maçın başlamasına 20 dakika kala Georgios Karaiskaki Stadı'nda, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden gelen yaklaşık 500 taraftar kale arkası tribününde 52 metre boyunda bir Yunan bayrağı açtı. Rum taraftarların açtığı bayrağın, Yunanistan'ın en büyük bayrağı olduğu öğrenildi.
Maç öncesi ulusal marşlar okunurken, bir grup Yunan fanatik "Yunanistan'ın başkenti İstanbul'dur" yazılı pankartın yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren bir pankart açtı.
Sakat ve cezalı futbolcularının çokluğu nedeniyle çok sayıda önemli futbolcusunu Yunanistan'a getiremeyen Türk Milli Takımı'nda, Emre Aşık uzun bir aradan sonra, Mehmet Yıldız ise ilk kez 18 kişilik kadroda yer aldı. Maç öncesi sakatlığı bulunan Gökhan Ünal ilk 11'de görev yaptı.
teşekkürler millitakım
helal çocuklara kranponlarına sağlık :third:
millilerimizle gurur duyduk sağolsunlar
selamun aleykum arkadaslar o kafası uzun yunanların basını cımlere gomduk allah razı olsun oyuncularımızdan bır kez daha anladılar türklerın kım oldunu :) yaradana emanetsınız...! (bu arada darısı norvec macına)
iste bu 1 /4
vaybe kazanmışız be dualarım tutmuş çok sevindim:praying:
yunan hatini bildin türkiyenin ne oldunu gördüler bakalım yunanistana nekadar ceza verecekler fifa:45: :45: :45: :45:
Sİzlerle Gurur Duyuyoruz Aslanlarim... Bu TÜm TÜrk DÜŞmanlarina Osmanli Tokadi Olsun....
helal olsun kaleciyi emekliye ayırdık heralde artık
Bu maçtan sonra kesinlikle emekli olmuştur :puah:
Bu arada fotomaç gazetesinde okuduğuma göre yunanlılar maçtan önce sahayı ıslatmış ve futbolcularımıza resmen tuzak kurmuş ama tuzağa kendileri düştü..Farkındaysanız kaleci yediği 2 golde topa uçamadı bile :puah:
milli takımımıza gerçekten helal olsun uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar hırslı ve oyuna hakim olan bir milli takım seyrettik.bütün futbolcularımızı kutlarım...BEKLE BİZİ EURO 2008 GELİYORUZ...
Bence maçın kahramanı kaleci idi, adamı bence vatan haini ilan etmişlerdir:8[1]:
ab üyesi türk düşmanı tüm ülkelere çok güzel bir osmanlı tokatı oldu bu..ne mutlu Türküm diyene...
arkadaşlar benim sevinçim kursağımda kaldı nedeni de yabancı güçlerin oyunları başarılı oluyor maçtan sonra BAYRAğımı coçukları alıp sevinçimi paylaşmak istedim ama koca izmirde tık yok TÜRKİYE de MİLLİYETçilik hortladı naraları atan iç ve dış düşmanlar kına yakabilir tüm MİLLİ kadroya TEŞEKKÜRLER NE MUTLU TÜRKüm diyebilene
gerçektende unulmaz bi maç oldu helal olsun bütün oyuncularımıza
Yunan lar cılgına döndü vallahi osmanlı tokatı bu