FENERBAHCE ANKETE GÖRE ŞAMPİYON OLMUŞTUR OY ORANLARINA BİR UST GRAFİKTE GÖREBİLİRSİNİZ.
Printable View
FENERBAHCE ANKETE GÖRE ŞAMPİYON OLMUŞTUR OY ORANLARINA BİR UST GRAFİKTE GÖREBİLİRSİNİZ.
Ben kendi oyumu kullandım bana göre şampiyon FENERBAHCE olacak .Bakalım ankette nasıl bir grafik cıkacak
Tabiki Fenerbahçe
bence de Fenerbahçe
mutlaka BEŞİKTAŞ olacak
bencede BEŞİKTAŞ :)
Tabiki Fenerbahçe olacak fazla söre gerek yok..
elbette fenerbahçe şampiyon fenerbahçe oley oleyy oleyy
Gönlüm Galatasaray olmasını istiyor ama bencede Fenerbahçe olacak
tabiki BEŞİKTAŞ
beşiktaş
bencede fener olur ama oyumu galatasaraya kullandım:)
haluk ulusoy geçen seneki gibi yapmazsa fenerbahçe
Tabi'ki BEŞİKTAŞ olacak
beşiktaş varmı başkası
tek büyük fener
görünen köy klavuz istemez elbette fener
En BÜYÜK BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞ
tabikide fenerbahçe olacak...
tabiki geçen sene oldugu gibi HALUK ULUSOYYYYYYYYYYYY
FenerBahçe olacak
işallah GALATASARAY olacak
gs olması dıleklerımle ama bu gıdısle zor galıba
Arkadaşlar gecen sene fener panik yaptıgı için sampiyon olamadı ben fenerliyim ama haluk ulusoyla konunun ne alakası var ki
gs taraftarı azalmıs galıba bu ara forumda suan lıder fener gozukuyor
tabiki fener.
bencede FENERBAHÇE şampiyon olur
avantaj beşiktaş diyor ah birde sakatlıklar olmasa
haluk ulusoy bu ısın lımonu hocam baska ne olacakkı arkadas hatları karıstırdı
Fenerbahçenin şampiyon olacağını tahmin ediyorum ama oyumu Galatasaray dan yana kullandım .
"Fenerbahçe" "Tek Yıldız"
bir galatasaraylı olarak elbetteki galatasaray olsun isterim..ama fenerbahçe şampiyonluğa en yakın isim...
ben galatasaray'dan başka şampiyon tanımam
bende fenerliyim son haftaya kadar umudum yoktu ancak şimdi kesinlikle fener kimseye kaptırmaz 100.yıl da şampiyonluğu
serkan hocam haluk ulusoyla alakali oldugunu soyleyen insan bizzat en samimi arkadasi ve gecen seneki tff yonetim kurulu uyesi yusuf hayalinin kendisi;ve bu demecinden sonra haluk ulusoydan cit cikmadi demekki hersey dogru
Beşiktaşımızın şampiyon olması dileklerimle...oyum elbet Beşiktaşa...:45:
tabiki beşiktaş herzaman heryerde tek şampiyon, ilklerin takımı, 100. yılında tek şampiyon takım olarak kalacak.
tartışmasız fenerbahçe
Beşiktaş'tan başkası kabul edilmez.Tabiki Beşiktaş olacak.Bizde hakem satın almak yoktur...
ben galatasaraylıyım arkadaşlar
ARKADAŞLAR bu feneri lafla şampiyonmu yapıcaksınız ayıp olmuyormu yok haluk ıulusoy yok federasyon ve bende diyorumki aziz yıldırım birilerini yıldırmazsa
BEŞİKTAŞbanko ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNN
:45:
Lütfen tahrik edici kelimeler kullanarak Polemik yaratmayalım bu sadece bir ankettir.....
şampıyon fenerbahce olacak fazla soze gerek yok
şampıyon fener
tabi ki FENERBAHÇE
karanlık güneşten kaçar
yalan doğrudan korkar
kargalar sürü ile
KARTALLAR YALNIZ UÇAR
arkadaslar vala bu gıdısle fener sampıon olmayı hak edıyor galıba
FENERBAHCE
Arkadaşlar yorum yaparken holigan lıktan birilerini suclamaktan lütfen kaçınalım.
gs bu durumda ıken fenerın kadrosu bu sene daha ıyı be sampıon olmayıo gercekten hak eden tek takım ama gonlum GALATASARAYDA BENIM KALBIMIN TAKIMI yıgıdı vur ama hakkını yeme demısler fener hak ettıgını alacak bu sene
:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
:present: trabzonspora başarılar diler güzel futbol izlettirmelerini temenni ediyorum tüm dünyaya.:ranger:
:present: trabzonspora başarılar diler güzel futbol izlettirmelerini temenni ediyorum tüm dünyaya.:ranger:
ENBÜYÜK FENER 6KASIMI UNUTMA U:nod: :nod: NUTTURMA 6..0]
bence galatasaray
Şampİyon Sari Kirmizi Cİmbombom Ama GÖnlÜm Tabİkİ Kayserİspor Olsun İster