Bagış süreci doldugu için Konu kapanmıştır..
Printable View
Bagış süreci doldugu için Konu kapanmıştır..
Bu faydalı ilanı yayınladığınız ve katkınız için teşekkürler.
Sadece 1YTL Katkı ile daha fazlada olur arkadaşlar 20 bin uyeye yakınız Her uyemiz 1 ytl yatırsa 20 milyar yapar.
Allah rızası almanın dısında cok buyuk sevapa girebiliriz.İnsanların en ümitsiz yasadıgı anları ben azçok kendimden biliyorum lütfen yardımları esirgemeyelim
ALLAH razı olsun kardeş
rabbim kimsenin başına vermesin
selametle
bilgilendirdiğin için sağol üstad Allah tüm hastalara şifa versin.
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 67 (30 üye ve 37 misafir) İnşallah bir sonuca ulaşırız arkadaşlar
İnşallah bir hayat kurtarırız arkadaşlar.
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavışır
tüm hastalara allah tan acil şifalar dilerim
allah acil şifalar versin kardeşimize.keşke birde sms ile 1 ytl gönderme yapsalarmıştı o zaman daha kolay olurdu bu iş :(
bilgi için teşekkürler hastaya acil şifalar dilerim.inşallah kısa zamanda gerekli yardım toplanır.
Tum arkadaşların ilgisini bekliyoruz
geçmiş osun allah acil şifalar versin türk milleti böyle konularda duyarlıdır inşallah yardım kısa zamanda toplanır
Herkesin gönlünden ne koparsa arkadaşlar eft de yapabilirsiniz.Sonucta yarın kimin ne olacagı belli degil allah kimsenin basına vermesin
cenabı allah acil şifalar versin ve yardım etsin.gercekten zor bir durum.(carelerin bittigini sandıgımız yer carenin başlangıcıdır.)
Allah acil şifalar versin bizim insanımız bu konularda çok duyarlıdır. eminim ki hemen yardımlar yağmaya başlamıştır.
rabbim kimselere dert veripte dermen arattırmasın hele birde maddi imkansızlık !!!... ALLAH açil şifalar versin bu olaya inşallah seyirci kalmayız hepimiz elinden gelen yardım yapmalı ki insanlıgın ölmedigi açıga çıksın....
Sayın Serkan Yılmaz'a gösterdiği incelikten dolayı teşekkür ediyorum.
Hastamızın Tedavisi başladı,Tedavi süreci aşama aşama devam edecek.
Birinci aşama kemoterapi süreci tamamlandı.Hastahanede yatıyor.
Şu an 24 saat arayla sadece bir iğne yapılıyor aynı zamanda da periyodik kontrollerle (belli aralıklarla,nabız,tansiyon,ateş ölçümleri şeklinde) devam ediyor.
Müşahade altında tutuluyor.
Bu süreç bitince (henüz ne zaman biteceği belli değil) 10 gün kadar ara verilecek vucut dinlendirilecek.
Daha sonra buna benzer bir tedavi süreci daha başlayacak.Eğer ki herşey yolunda giderse üç ile dört ay arasında ilik nakli operasyonu bitmiş olacak.
İnşallah herşey yolunda gider.Şu ana kadar iyi geldik.Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık.İnşallah bundan sonra da karşılaşmayız.
Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar.
Farklı gelişmeler olduğu takdirde herzaman Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden yayınlanacaktır.
Allah'a emanetsiniz.
inşallah gereken para bir an önce toplanır. bu konuyu mail yoluyla herkese göndermeye çalışalım arkadaşlar.
inşallah gereken para toplanırda sağlığına bir an önce kavuşur
üzücü bir durum Allah yardımcısı olsun
(bu kampanyanın cepten sms atarak yapılanı olsa katılım
daha fazla olur gibi düşünüyorum herkezin bankadan havale
yapma ihtimali olmayabilir )
saygılar
allah sendende razı olsun kardeş herkes kendi formunda yayınlarsa birikir bence vbende kendi formuma da koyuyorum inşalalh bir neticeye varırız ve inşallah bir insanı kurtarırız
allah şifalar versin
Arkadaşlar,
İstanbul'da olan (Kozyatağı'na ulaşımda sıkıntı çekmeyecek),
Son birkaç günde gribal enfeksiyon geçirmemiş,son birkaç günde herhangi bir ilaç almamış (aspirin de dahil),
Herşeyden önemlisi kendisini kan verebilecek durumda hisseden arkadaşlara ihtiyacım var.Kan Grubu hiç önemli değil,her Grup olabilir.
Malumunuz,hastamın tedavisi başladı ve davam ediyor.
Aldığı Kemoterapi ilaçlarından dolayı Trombosit seviyesi çok düşüyor.Takviye yapmamız gerekiyor,yapıyoruz.
Yeni ve taze Trombosit'e ihtiyacımız var,sizlerden yardım rica ediyorum.
Aydınlatması için bilgi aktarayım.
Trombosit nedir ne işe yarar ?
Trombosit kan pıhtılarının oluşumunda görev alan hücre parçalarına verilen isimdir.Platelet olarak da adlandırılır.
Düşük trombosit seviyeleri veya fonskiyon anormallikleri kanamayı yatkınlaştırırken,yüksek trombosit seviyeleri çoğunlukla damarda kanın pıhtılaşması riskini yükseltir.
Guncell
vala ıst de deyılım olsam seve seve kan verırdım bır hayat kurtarmak ıcın
Allah yardımcıları olsun...
Sevgili ertex74,Alıntı:
Öncelikle,duyarlılığın için teşekkür ediyorum.
Hepimiz insan olmamız hasebiyle bazı şeyleri noksan yapmak veya hiç yapmamak gibi birtakım (maalesef) kötü hasletlerimiz var.Ve bu çok üzücü.
Ancak;
Hiçkimseye neden harekete geçmiyorsun demek gibi bir lüksümüz de (ne yazık ki) yok.
Bizler,sadece herşeyi ihata edene sığınıp,başka kardeşlerinin acısına ortak olmayan kardeşlerimiz için dua etmeye devam edelim.
Hassasiyetinizi ve hissiyatınızı çok iyi anlıyorum.
Kendi davranışlarımızla güzel örnek olmaya devam ettiğimiz sürece,inanıyorum ki:
Diğer kardeşlerimiz de aynı hissiyata sahip olacaklardır.
Sevgiler.
inşallah şivasını bulur şuda unutulmamalıdırki bu gün ona yarın bize allah kimseyi dara koymasın
allah yardımcısı olsun
Hastamızın birinci aşama tedavi süreci 9 Nisan'da tamamlanmıştı.
17 Nisan itibarıyla ikinci aşama tedavi için hastahaneye yacaktır.
İlgilerinizden dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
29 Nisan Saat 13:15'de Lig Radyo'da Haluk Kesim'le futbol keyfi programında,
30 Nisan Saat 09:30'da ATV'de Metin Şentürk Ve Seray Sever'in sunduğu "SABAHIN KÖRÜ" Programında hastamızın konusu işlenecektir.
Zor durumda bulunanlara yardım etmek insanlık görevidir. Hepimizin bu konuya duyarlı olması gerekiyor. Ne yapabilirim ki demeyin. Yakınlarınıza, çevrenize, msn listenizde bulunanlara bu durumu bildirebilirsiniz. Bunu yapmak o kadar da zor olmasa gerek.
Destek veren herkese teşekkürler.
allah tüm hastalarımıza ve darda olanlara yardım etsin
arkadaşlar lütfen rica ediyoruz yardım ellerimizi uzatalım biz yolcuyuz bu dünya hancı en son lüxsümüz kara toprak yaşamın çevremizdeki kardeş ve dostlarımızın degerini bilelim dünyaya herkes aynı rızıkla gelmez bügün bir kötü bir iyi kavramı varsa bu kavram biz insan oglu içindir birbirini tamamlayan olgular dır hep iyiyi kişisel olarak isteriz çevremize bakmadan çevremizdeki insanlar mutsuz sa biz nasıl mutlu olabiliriz lütfen bu gün bu dünyada isek
insanlar olarak kardeşler olarak birbirimizin kıymetini bilellim bugün sana yarın bana..
saygılarımla
acil şifalar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
acıl sıfalarr allh yardımcısı olsun butun hastalaramızın :(
Guncel
Hepimiz birbirimize bağlıyız ve hepimiz bir'iz.
İlgi gösterenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.
Güncel...
Allah tez zamanda sıhhat verir inşallah.Bilgilendirdiğiniz için başta Bora44 olmak üzere herkeze teşekkür ederim.Üzerime düşen neyse gücümüz nisbetinde yapacağız inşallah bişeyler.:warn: Hepimizin başına gelebilir Allah korusun.Tekrar Allahtan acil şifalar dilerim.
derya kardeşimize ve bütün hastalara acil şifalar dilerim .duyarlı davranıştan dolayıda konuyu acan arkadaşlara teşekkürler.işallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.
kolaygelsin
Arkadaşlar bu duyarlılığınıza yürekten katılıyorum iletiyi şimdi aldım. Ve oğlumu gönderip gönlümden kopanı banka hesabına yatırttırıyorum. Arkadaşlar bence 1 YTL az. İnsan yerde görse eğilip almaya üşeniyor. onun için gönlümüzden biraz gücümüzün yettiği kadar koparsa iyi olur kanısındayım. Bu illetten en yakınlarını kaybetmiş biri olarak acilen bu işe dört elle sarılmak lazım. Serkan usta bu duyarlılığın için sanada çok teşekkürler.
Saygılar.
Geçmiş olsun inşallah herkes duyarlı olur saygılar...
bu konuyu açtınızz için saolun ben çevremdekilerde duyurmaya çalışcam.....
Buraya kadar duyarlı davranan "yüreği güzel" kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Duyarsız kalanlara da "yüreği güzellerden" olabilmeleri için Allah'a duacıyım.
Selam ve sevgiler hepinize.
İmkanı olan ve daha önce yardım elini uzatanların bir kez daha yardım elini uzatmasını diliyorum. Haydi arkadaşlar Derya anne içi bir kez daha bankaları dolduralım. İmkanlarımızı zorlayıp bir kez daha destek olalım.
Saygılarımla
allah yardımcıları olsun ne yazıkki tc cumhiriyreti vatandaşı olarak ülkemiz devletimiz bu zordaki insanlarımıza sahip çıkamıyor ateş düştügü yeri yakıyor
100bin ytl nedirki bir kaçakcının bir hortumcunun 5 dakikada cebine giren para bile degil yazıklar olsun yıllardır böyle magdurlar görüyorüz üzülmekten başka elimizden fazla bir şey gelmiyor....
devletimiz büyüklerimiz vatandaşına kemer sıktırırken sn memurlarımızın vallilerimizin altına daha 2-3 yıllık mersedesler dururken 600-700 bin ytl mersedesleri verdi bile son model çipler dahil bir takım elbise kravat gömlek
son model araçlar..
yazıklar olsun diyorum bu manzaları hep görüyoruz bu ülkenin vatandaşı degil bir mersedes murat 124 kadar degeri yok yiyin bakalım agalar bu görüntüler utanç tablosu bizim degil sizin...
saygılar
Unutmayalım ki;
Deryalar (Denizler) damlalarla oluşuyor ve bizlerde karanlığa küfretmek yerine bir mum yakarak o karanlığı/karanlıkları yokedebilir,
Damlalarla deryalar oluşturabiliriz.
Yeterki bu bilinçte olalım ve isteyelim.
Selamlar.
Merhaba arkadaşlar herkesin bu yardıma el uzatması gerekli diye düşünüyorum.
Sayın serkan yılmaz arkadaşa duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.
Mesai başlangıcında hemen yardım için gerekli yere başvuracağım.
Saygılar.