Toplum olarak tartışmayı,bizden farklı düşünene saygı duymayı,herzaman eleştirdiğimiz mecliste nasıl kavga eder koskoca adamlar dediğimiz ve bir anket konusunda dahi tartışmayı beceremediğimiz için..!
KONU KAPANMIŞTIR
Printable View
Toplum olarak tartışmayı,bizden farklı düşünene saygı duymayı,herzaman eleştirdiğimiz mecliste nasıl kavga eder koskoca adamlar dediğimiz ve bir anket konusunda dahi tartışmayı beceremediğimiz için..!
KONU KAPANMIŞTIR
Ben kararsızım :) OLursa iyimi olur bilmiyorum.
şu an için bence düşünmemeli. bir dahaki cumhur başkanlığı olabilir. zaten bu seçim ler yüzünden büyük paralar harcanıo.
bence olmamalı.başbakanlığı bile doğru düzgün becerememiş birinin ülkenin başı olarak bu ülkeyi ne denli iyi yansıtacağı konusunda şüphelerim var.ha yarın çıkıp herhangi bir belediyenin başkan adayı olsa hiç düşünmeden oyumu ona veririrm.çünkü harika bir belediyeci.ancak kötü bir siyasetçi ve diplomasinin d harfinden bile anlamıyor.
Hayirrrrrrrrrr
hayır ama nedenini sormayın lütfen
hayır nedeni ise bütün ülkenin ağzından ortak çıkan bir yanıt:keşke başbakan yapmasaydık.olduda bütün ülkeyi batırdı.şimdi cumhurbaşkanı olursa ülke komple bir kaosa sürüklenir...
cumhur başkanı olursa sadece akp nin cumhurbaşkanı olur o.halkın değil.ben olmasını istemiyorum.ülkenin durumu ortada her şey kötüye gidiyor.terorıste sayın dıyen bır bırde türk askerlerıne kelle dıye hıtap etmesı...umarım ulkemız bır kaosa sürüklenmez.cumhurbaşkanını halk seçsin..
şuan olmamalı daha sonraki yıllarda olmalı böyle insanlar zor gelir bu ülkeye degerini bilelim
kesinlikle olmamalı Türkiyeyi karanlığa götürüyor
Bencede hayır.
yıllardır gördüğümüz siyasetçi profili...nesinden memnunsuz açıklar mısınız..açlık sınırı 2000 ytl asgari ücret 450 uzun yıllardır toplum aç neyi değiştirdi sizce? üniversiteli işsizler ordusu dolu yıllardır böyle değil mi? ne değişti? vatan sevgisi nerede abd ve avrupanın uşağı olmuşuz ne değişti?esnaf bir bir dükkan kapatıyor sözde ekonomi o kadar iyi ki..millet açlıktan kan ağlıyor..böyle insanlar bu ülkeye yıllardır iktidara geliyor tayyıp erdoganda bunlardan biri işte hiç bir farkı yok..
hayır olmamalı
Tayipin cumhur başkanı olması demek büyük bir trajedi demek. Bunu zamanla anlayacağız.
Türkiyede demokrasiye inanıyorsak ve meclis seçerse olmalı türkiyede erdoğana sen cumhurbaşkanı olamazsın dersek akp ye oy vermiş olan % 30 lara varan seçmenin yani türk vatandaşının bu ülkede olmadığını iddaa etmiş oluruz nedeni onu seçecek olan meclis te bulunan milletvekilleri demokratik yollarla milletvekili olmuşlardır ve cumhurbaşkanı seçileceği zamanda eğer bu kişiler milletvekili iseler kimi seçerlerse o olmalı
yukarıda bir arkadaş karanlığa götürür diye yazmış zamanındada biz asarız keseriz diye iktidara gelenler olmuştu bu ülke onlarıda gördü bu ülkenin vatanını seven askeri polisi vatandaşı var kimse bu ülkeyi karanlığa götüremez
olmalı asgari ücretin kimse iyi olmasını beklemesin yüksek maliyete mal üretilirse iki parça mal üretiyoruz oda dışardan gelmeye başlar
KESİNLİKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GİBİ BİR BAŞBAKAN BULAMAYIZ eğer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardır .... çünkü onlar ülkenin iyyiliğini istemeyen vatandaşlardır
OLMALI çünki kendisine olamassın diyenlere inat olmalı..domokrat geçinip 367 milletvekili çıkarmış bir parti başkanına,başbakana hakaretler eden edepsizlere inat olmalı..kırkyıllık siyasi hayatı boyunca bu ülkeye siyasi ve okonomik hiçbir katkısı olmayan chp gibi anamuhalefet bir partinin başında olup muhalif başkan adaylarını kongerelerde dövdüren lakırtı ve gevezelikten başka bir iş yapmayıp servetine servet katan deniz baykala inat olmalı...
biri açlık sınırıyla ve asgari ücretten bahsetmiş ona itafen
bencede olmamalı
Hayır olmamalı
erdogan gibi bir siyasetci buldunuz daha ne istiyorsunuz eski durumlarinizi ne cabuk unuttunuz yag kuyrugunda bekleyenleri imf nin altinda ezildiginizi full faizleri hic olmazsa simdi faizler azaldi bir duzen geldi ya baykal in eline gecseydi o zaman sizi gorurdum ne hale gelirdiniz bir sefer daha baskanlik yapip sonra gelebilir insallah tek basina gelir askeriye basta olmak uzere cogu seyleri degistirir demekki kimse gormek istemiyor aceba turkiyeyi tayyip mi yonetiyor yoksa eskiden kalmis askeriye basindakilermi veya baskalarimi bir dusunmek lazim
Şahsen ben tüm Türkiye adına cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum. Adam demokrasiyi şeriat düzenine giden bir trene benzettikten sonra bunun o makama geldiğinde türkiye çok büyük sıkıntılara sokacağını şimdiden görür gibiyim. Birde türkiyeyi eyaletlere bölme projesi var onuda unutmayalım. Benim için RTE değil o fikriyattan birinin olması Türkiyeyi büyük sıkıntıya sokacağını unutmayalım. Bu benim fikrim.
Saygılar.
Sevgili arkadaşlar; böyle durumlarda hep kötü tarafından bakmak için uğraş veriyoruz diyemem ama, haklılık paylarınız yok da değil hani. Ama birde bakış açımızı değiştirip farklı pencerelerden bakmayı deniyelim.
Mesela;
1) Bu kadar iç ve dış borç varken tayyip değilde ahmet, mehmet gelse farklı ne yapabilir.
2) Ülkemiz üzerinde oynanan, tââ tarihin derinliklerinden gelen oyunları yeni gelen bir kişi hemen bozabilirmi?
3) Nasreddin hoca misali; Yeni gelen (ler) sıfırdan küpü doldurmaya başlayacakdır. Farkındamıyız?.
4) Kötünün iyisi en kötüden daha faydalı değilmidir.?
5) Hep yeni bir ATATÜRK beklemek zorundamıyız.
SAYGILARIMLA...
iyi bari şunu anlatayım..bektaşinin birinin önüne 2 testi rakı getirmişler.demişlerki ağa sen rakıyı seversin.e anlarsında.bak bakalım tatlarına.hangisini satın alalım..bektaşi bi tanesinin tadına bakmış 'sen öbürünü al' demiş.adam şaşırmış 'yaw ağa anlarsın dedikte tadına bakmadan nasıl anladın ötekini'..bektaşi basmış cevabı....'e bu içtiğimden daha kötü olamazki'....selametle
hay ellerine sağlık. bende diyorum ne oluyor bu foruma... Biz bu hukemet gelmeden önce,hergün herşeye zam gelırdi .yemin ediyorum,her eve ekmek almaya giddiğimdi hergün aldığım halde fiyatını sorardım.zam olursa ayıp olur diye..Bende CUMHURBAŞKANI olmasını istemiyorum.Cünkü onun başbakan olarak yapacağı daha cok hizmetleri olacak bu ülkeye.biz gecmişi cabuk unutuyoruz.Alıntı:
son olarak ,erdoğan köşke giderse,akp haricinde bir parti allah aşkına birisi cıksın bugun alternatif sunsun...lütfen...
bence kesinlikle CUMHURUN başı olmalı Tayyib beyin her icrartı hoşumuza gitmeyebilir bu ülkede değil dünyanın hiç bir yerinde halkın 100 de 100 ünün oyunu almış birinin bile btün içraatları halkın tamamı tarfından beğenilmeye bilir
ki bizim ülkemizin çok farklı durumları söz konusu Büyük Ortadoğu Projesinden haberi olmayan varmı içinde bulunduğumuz dönem Kuran da da bahsi geçen büyük!!! israil devletinin kurulma sının yaklaştığı dönemlerdir
yine Kuran da da bahsedildiği gibi bu devlet kurulacak tır ve ALLAH ın izni ile bir daha kurulamamak üzre yerle bir olacaktır bu dönem den en az zararla kurtulmamız gerekmektedir Bunu da bu emelin farkında olan bir MÜSLÜMAN liderin bertaraf edeceğini düşünüyorum. Baksanıza hürriyet gazetesinin dağıtmış olduğu bir oyunda türkiyemizin doğusu bize ait değil. Bunu kim yaptı büyük!!! israil devletini kurma emilnde ki güçler. Önce Afganistan sonra Irak şimdi İran Suriye en son TÜRKİYE Afganistanın içine düşürüldüğü duruma sokulmak istenmektedir ve buna teşebbüs edeceklerdir de. Neyse ALLAH hepimizi bu derin uykudan uyandırsın.
evet bu hükümet kötü ben bilinçsiz miyim sorarım size?Alıntı:
KESİNLİKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GİBİ BİR BAŞBAKAN BULAMAYIZ eğer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardır .... çünkü onlar ülkenin iyyiliğini istemeyen vatandaşlardır
sizin bilinçten anladığınız örneğin terör,ırak gibi ve hem ekonomik hem de siyasal açıdan hükümetin beceriksizliğimidir? eğer sizin bilinç anlayışınız beceriksizlikler üzerine kurulmuş bir hükümeti ve sayın başbakanımızı desteklemek ise size söyleyecek bir söz dahi olamaz.
asıl siz gözlerinizi açın da Türkiye'nin bu günkü kötüye gidişini görün.
ülkenin iyiliğini isteme mevzusuna gelince asla benim kadar vatancı ve milletçi olamazsınız. insanlar hakkında fikir belirtirken lütfen sözlerinizi dikkat ile seçiniz.
Bence kesinlikle hayır başbakanlığı beceremedi onun nesine cumhurbaşkanlığı akp teşkilatından hiç biri hak etmiyor haksız oldukları halde kendilerini haklı gösterme, halkı kücümseme, cumhurbaşkanına laf atan, orduya laf atan, halkın değerlerine kıymet vermeyen bir yönetim olurmu? Halkımızın durumu malum işsizlik, yoksulluk, açlık her geçen günde daha kötüye gidiyor bence bir teröriste sayın denilmesi bile siyasi yatırımdir bir kesim vadandaşlarımızın desteğini almak için bilincli söylenmiştir. Halkımızın halen onları yönetimde görmek istediğini düşünüyorlarsa, Tayip Erdoğanı 'da cumhurbaşkanı olarak seçeceklerini düşünüyorlarsa süreyi uzatıp seçimi halka bıraksınlar. Arkadaşların yorumlarını okudum ve ben bu kanıya vardımki genelimiz aynı şeyi düşünüyoruz Tayip Erdoğan Cumgurbaşkanı olmamalı AKP 'de iktidarda olmamalı ülkemizi, bayrağımızı, milletimizi seven tüm arkadaşlara özellikle bu uğurda can veren mehmetciklerimize saygılar sevgiler
Olmamalı, asla!
Ne Erdoğan'ın, ne de onun zihniyetinde birinin Cumhurbaşkanı olmasına kesinlikle karşıyım.
Kamuoyu araştırmalarında hala oyları nasıl % 20 çıkıyor hiç anlamıyorum. Ha şu var; adamlar her gün varoşlarda kömüründen gıdasına, nakit parasına kadar her şeyi dağıtıyorlar. Kimin parasını kime dağıtıyorlarsa... Oyunu bir tencereye satanlar olduğu sürece memleketimin hali ne olur bilmiyorum.
O yüzden, 14 Nisan da Ankara'ki mitinge katılacağım.
Saygılarımla,
bence olmasın yeter artık yenı kanlazım bu mıllete
Bencede olmasın. Ulke herkese satıldı farkındaysanız tum herşeyimiz yabancıların eline geçti malesef. tmsf diye bir şey cıktı kimi gönlü isterse satıyor.Her yer özelleştirildi
hayır...kesinlikle hayır....tarikatların önünde diz çökmüş biri cumhurbaşkanı olmamalı.
Belediye başkanı bile olmasın
Küresel ısınmaya rağmen hala uyuyanlar var evet.Alıntı:
O bahsettiğiniz israil devletinin kurulması için zaten Erdoğanı başımıza getirdiler, daha doğrusu bela ettiler ya.
Sonra Erdoğan için Müslüman lider diyorsunuz. Müslüman mı ancak Allah bilir de, ben onda müslümanlığın işaretlerini göremiyorum. Müslüman adam dürüst olur, yalan söylemez, riya etmez, hırsızlık yapmaz, hele devletin yetimin parasını ona buna peşkeş çekmez.
Neyse hep birlikte bekleyip göreceğiz, olursa olacakları.
Saygılarımla,
bence hayır olmamalı
cogu kesim olmasın ve tayyip erdogana karsı .iyi ama neden 5 yıl önce ve su anki sonuclarda akp uzakara önde anlamadım
bencede olmamalı **************bi adam nasıl başbakan olabilr ya arkadaşlar yemin ediyorum atatürkün kemikleri sızlıyodur şimdii yattıgı yerdee
bence abdullah gul cumhurbaskanı olmalı erdoganda basbakan kalmalı.ama ben olsam herkesin çenesini kapamak için cumhurbaskanı olurdum...
Lütfen herkes fikirlerini yazarken kişilik,kurum vs. gibi haklara saygı göstererek mesajlarını yazsın.
ArkadaŞlar Ankete Devam Ederken LÜtfen Meajlarimiza Dİkkat Delİm PolemİĞe Gİrmeyelİm. Anketİ LÜtfen Yarida Biraktirmayin. Burda Kavgaya Yer Yok. Hadİ Hayirli Anketler.
Sayın Erdoğan bence Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
hayır
ArkadaŞlar Herkes Fİkrİnİ SÖylÜyor Saygi Duyuyorum Ama GeÇmİŞİmİze BaktiĞimiz Zaman BugÜnle Kiyasla DiĞimizda GeÇmİŞİn Daha Karanlik OlduĞunu GÖrÜrÜz GerÇekten ÇaliŞkan Bİr BaŞbakan Hastanelerde Rehİn KaldiĞimizi Unutmayalim KardeŞİn KardeŞİ VurduĞugÜnlerİ O Karanlik GÜnlerİ Allah Bİdaha TÜrk Toplumuna YaŞatmasin Hepİnİze Saygilar
hayır olmamalı akp,den birisi olacağı kesin ancak bunun erdoğan olmaması gerekli eğer olursa borsalar allak bullak olur ve ülke yeni bir krize sürüklenir temennim olmamasından yana???????????
Allah Korusun onun olmasını istemiyorum. müslümanlığın partisi olmaz.
canı isterse olsun..
yasal bir engeli yok ki..
birileri istemiyor diye aday olmasına engel yok
hem bu yasalarla belirlenmiş süreler içinde, yasaların ve anayasanın öngördüğü şekilde yapılacak olan bir seçim..
daha önceki seçimler nasıl olmuşsa buda böle olacak bu kadar basit.
kimse korkmasın. erdoğan, baykaldan daha demokrat ve cumhuriyetçi
ama gönlüm olmamasından yana, çünkü başbakanlıkta daha verimli olur düşüncesindeyim.
ama,
ankete olsun oyu kullandım.
son söz;
Çin atasözü: Köpekler istiyor diye atlar ölmez..
bencede olmamalı başbakan oldu görüyoruz halimizi cumhurbaşkanı olursa kesin batarız
kararsızım ama kesinlikle aday olacak
başbakanken bu milletin anasından emdiği süt burnundan geldi .birde cumhur başkanı olursa .......... yorumunu okuyan arkadaşlara bırakıyorum
olmaması lazım arkadaslar hakkımızda en hayırlısı budur.ınsalah tayyıp erdoganın yerıne mılletın ve ulkenın yararına hayırlı olacak bır cumhurbasakanı gelmesı hepımız ıcın dahaıyı olacaganı ınanıyorum
Maalesef biz Millet olarak elimizdeki değerleri çok çabuk harcıyoruz.Kırk yıllık siyasiler bu memlekete ne verdiler? Yoksulluk ve açlık nerelerden geliyor ,bunların muhasebesini iyi yapalım. İstikrarımızı bozmak isteyenlerin oyununa gelmeyelim. Türkiyede her ekonomik kriz yaşandığında bizler dahada fakirleşiyoruz ama başkaları daha da zengin oluyor.Siyaset uğruna Ülkemizi harcamayalım. Başbakan olarak bu ülkeye hizmet eden Tayyip Erdoğan isterse pekala Cumhurbaşkanı olabilir.
:devilprv: hayır kesimlikle olmamali bu büyük hata olur türkiye için biraz oteriter olun arkadaşlar...
atatürk böylemi emenet etti bu ülkeyi sizlere karar sizin sonunda yine biz çok üzüleceğiz ....
bence tayyıp cumhurbaşkanı olmasın cünkü başbakan olduğu zamandaki türkiyenin hali ortada bide cumhurbaşkanı olursa vay halimize