ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Forumda hangi partinin ağırlıkta olduğunu biliyorum ama olsun verdik yinede...
bende kullandım ama sölemem
Kimse kullandıgı partiyi söylemesin sonucta kapalı bir kutu 7 gun sonra belli olur:) diger anket gibi kapanmasında
vala bence hıcbırıne oy vermeyeceksınkı akılları baslarına gelsın
vay be bu genç parti 3 ay almıs ya hayret
Başta ülkemize sayınlığı ve faydası olacak parti iktidara gelsin .Şimdiki şartlarda AKP kazanır. Ama yarının ne getireceği belli olmaz.
Arkadaşlar kim nereye versiye vermiş kimse kimseyi sorgulamaya hakkı yok. Kimse oy kullanımındaki partilere dagılısının hesapın sormasın
Cumhurbaşkanı benim
:present: avrupa birliğine girmek için yeterince çekti bu millet. ama hak yerini bulur inşallah yeterince sokaklarda terör ve kapkaç, hertürlü yolsuzluk oluyor hep birlikte görüyoruz bunların sonu gelir inşallah gereken kanun düzenlemesi yapılır türk insanı da huzur içinde yaşar. bütün temenlim bu bu yapan bi parti gelir inşallah vatanını düşünen bi parti.:present:
gözünüzü seveyim akp ye saldırmayın artık zaten millet sandıkta kimi begeniyorsa ona oyunu verecek zaten sonra bi sürü polemik oluyo konu kilitleniyor.Bu vatana millete hayırlı olan kazanır inşallah
cumhuriyete sahip çıkın yarın ağlamak fayda etmez hayali düşük enflasyonlara inanmayın milli gelir yükseldi diyerek milletin cebini delenlere kanmayın iranın bugün geldiği noktaya bizide süreklemeye çalışanlara dur deyin kısaca bı memlekete bu cumhuriyete sahip çıkın
bu cumhuriyet gayet iyi noktada bence bunlar provakatif sözler bu cumhuriyete sahip çıkacaksanız provakasyonlara gelmeyin ve sagduyulu olun kargasa ve kavgayla beslenen insanları mutlu etmeyin bence:45:
Şu an için hangi parti diye hiç düşünmedim...ama değerlendirip...oyumu ona göre vereceğim...bakalım hangi parti daha uygun olacaktır...
Bir önceki kullandığım oydan dolayı bin pişmanım bir daha pişman olmamak için geçersiz oy kullanmayı düşünüyorum bence herkesde öyle yapmalı şu siyasileri şok edecek bir ders vermek lazım fakat buda var bir kesim vatandaşımız varki türkiyede 20 milyonu buluyor oy kapmak için bu vatandaşlarımıza vaatlerde bulunuluyor bu kesimin çoğumluğundan oy aldımı başbakanlığı götürüyor tabiki ikna edici olması lazım. Oy kullanacak vatandaşlardan ricam mührü basmadan çok iyi düşünsünler duygularıyla değil mantıklarıyla oy versinler büyüklerimizin geçmişte kullandığı rey in cezasını bizler çekiyoruz bizim kullanacağımız reylerin cezasını biz ve henüz dünyaya gelmeyen insanlar çekecek bu listedeki hiç bir siyasiden ümitli değilim öyle bir lider olmalıki dışarıdan oynanan bizans oyunlarının üstesinden gelecek cennet Türkiye'mizde herkesin refah içinde yaşayamasını sağlayaçak biri olmalı
Bence Bu Anketlere GÜvenmemek Gerekİr...sonuÇta Koalİsyon HÜkÜmetİ Çikmasi Da Muhtemeldİr...
AMA LÜTFEN BOŞ OY ATIPTA BİRİLERİNİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYELİM ARKADAŞLAR...:warn:
Alıntı:
Bencede bu ulkede 1881-2007 ulke elden gidiyor diyen medya kuruluslari var hala o reklami cok provakatif buluyordum bayagidir gormuyorum sanirim uyari verdiler. Provakasyonlara gelmeyin lutfen ....
bence herkes oy kullanmalı,geçersiz ve kullanmama yöntemi,verimli bir sonuç değil.ama dikkat edilmesi gereken konu;fanatikduygularla değil gerçekten olması gerektiğine inandığınız,bu ülke menfaatlerini kollayıp,yasaları gereğince uygulayabileceğine inandığınız partiye oy verilmeli diye düşünüyorum.GÜÇLER AYRIMINI (Yasama-Yürütme-Yargı) bozmayacak bir siyasi görüş gelmeli ve hakettiğimiz gibi yönetilmeliyiz........
:praying: anketinize cevabı sandıkda verecem:ranger:
Alıntı:
+1 gecersiz oy kullanmak yasadigin ulkeye topluma ailene bence ihanettir. Iyi yada kotu bunlar bizim secimlerimiz. Bizim hukumetlerimiz bizim partilerimiz amerikadan, cinden parti ithal edemeyecegimize gore en iyisini secmeliyiz.
genç parti nin oyları şaşırttı beni şayet bu genele vurulursa mhp ve dyp nin oylarını uzan yine kırpar bunlar yine barajı geçemez demektir oda akp yi tekrar tek başına iktidar yapar
akparti tek başına iktidar. nıhahahahaha
Bizim partilerimiz değil diye bir şey diyen olmadı...elbetteki bize en yakın gelen icraatlerine güvendiğimiz bir partiye oyumuzu vereceğiz...hiç sandığa yada boş oy kullanmak barajı aşan partilerin işine yarar...yani endirekte olsa o partilere oy verilmiş olur...:wave:
sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsızlar belirleyecek gibi benim kanatıma göre tek kalusyonsuz bir bes yıldaha var gibi bu görüşler beni baglar herkese saygılar
forumdaki oyumu kullandım ,nasip olursa sandıktada kullanıp vatandaşlık görevimi yapacağım .sevgilerimle...
hiç kullanmamakta kötu ama ulke için sessiz kalmak iyi değil o zaman gelecegi şansa bırakmak herşeyi kabullenmek gibi oluyor
Evet kesinlikle öyle...gidip geçerli oy kullanmalı...ne diye ülkemizin ve kendimizin geleceğini başkalarının oylarına göre belirliyelimki...kendimiz düşünüp kendimiz oyumuzu verelim...gerisi takdiri ilahi...sevgilerimle...:wave:
en iyisi deniz baykal ben ona verecem...chp ve dsp dende tecrübeli bakanlık yapmış kültürlü üniversite mezunu aydın bir insan ...ayni zamanda en önemlisi atatürkçü laik vatansever tayyibe şeriatçılara tarikatlara şeyhlere düttürü hacı hocalara karşı çağdaş ilerici kendine güvenen politikada ateşli tuttuğunu koparan hertürlü övgüyü hak eden bir parti lideri.....eminimki ülkenin başınada iyibir lider ve başbakan olur...bu başbakanlığı bileğinin hakkıyla götürür bence....zaten türkiyenin %20 akp li %40 ı sağcı %40 ı da chp li çıkmış geçen seçimden önce yapılan arge piyar barem v.b gibi araştırma firmalarının anketlerinde...%20 fark ile tayyibi geçiyor bile ama ******* uğursuzun koyduğu baraj yüzünden özaldan beri iktidara gelen partiler hep ezici azınlık olarak milletin başının üzerine oturup ağırlık yapıyorlar...hak eden parti barajı geçemediği için kazandığı yerleride sandalyalaride haksız yere gelen ezici azınlığa bırakıyor bu bence adaletsiz ve saçma bir uygulama...türkiyeninn %80 i akp yi istemezken %20 vatanhayininin yüzünden akp iktidar oldu ....nediyelim bu hükümetten ve tayyipten türkiyeyi ALLAH kurtarsın inşallah...
bende verdim.. Bende sölemem
valla hepsi birbirine benziyo.dolayısıylada hangisine verirsek verelim çokta değişen bişey olmayacak.
Anketin gidiş hattı yine bildik partiler on planda yine
ülkede fakir sayısı ne kadar fazla olursa akparti o kadar oy alır ülkede nekadar tuzukuru varsa o oylarıda chp alır yani akparti gene tekbaşına ikdidar herkese saygılar
geçmişi unutmayalım arkadaşlar fikrimi söyliyorum cumhuriyet tarihinin en iyi dönemi rahmetli özaldan sora en iyi dönem ak parti dönemi bence yine destek vermeliyiz selamlar
konuşmak istiyorsak yo kulanalım öyle veya böyle
dünleri ne çabuk unuttuk arkadaşlar! yarından ümidimizin kalmadığı günleri
akp ye oyverin ey millet
düne dönmeyin olmayın illet
selamlar
cumhuriyet herhangi bir partinintekelinde değildir. bütün partilaerin olduğu gibi bizimde sahip çıkmamız gereir
ben bu sene ilk kullancam oyumu ama şimdiye kadar kise vazifesini tam yapmış degil çogu arkadaşımızın seçtigi geldi de ne oldu devlet borcu azaldı ama bu sefer vatandaş eli ile kendini tutar oldu neyse tüm partilere başarılar iyi olan kazansın vatana millete hayırlı olan
hangisine güveneceksin, al birini vur ötekine, hepsinin amacı iktidara gelmek, hizmet vermek değil. Örnek alınması gereken insanların yaptıklarına bir bakın, biri ötekine cibiliyetsiz diyor, diğeri de ona bilmem ne.... bırakın kardeşim bunları, yoksa sonu yine bir darbe ile sonlanır, yada başka bir ülkenin hegomanlığı altına gireriz. PKK bölücülük yapıyor da, ya bunların bölünmüşlüğüne ne demeli, ne zaman ülkemizde birlik ve dirlik olacak acaba. Seçim olması önemli mi sizce, neyin değişeceğini sanıyorsunuz. Yıllardır uyutulduk ve uyutuluyoruz.
******oy verenlere hala şaşıyorum
arkadaşlar konuyu saptırmayalım. şuraya buraya oy kullanın gibi mesajları lütfen yazmayın. seçiminizi yapın varsa kısa bir yorumunuz tabi polemik yaratmayacak yazın ve devam edin.
hekeze mehabalar inanın bu anket şu an türkiye'nin gerçek yüzü tarantino arkadaşa katılıyorum iyi düşünülerek sandıkta oy verilmeli ve boş oy atılmamalı benim partim barajı aşamaz diyerek sandık başına gidilmemeli her yigidin gönlünde bir aslan yatar diyerek oy verilmeli ve sonuçları görmeli...
ayhan arkadaş bu ülkeye muhalefet partisi'de lazım bunu en güzel sn deniz baykal yapıyor başbakan olursa birdaha muhalefet parti bulamassın
:firefire: ATATÜRK SİZİN GİBİ GENÇLERE EMANET ETTİ ÜLKEYİ SAĞ OLUP GÖRSEYDİ HERHALDE KAHRINDAN ÖLÜRDÜ HERHALDE KİMLERE NEYİ EMANET EDİYORUZ ARKADAŞLAR GEÇMİŞE BİR BAKIN İSTERSENİZ BENDEN SÖYLEMESİ İYİ DÜŞÜNÜN.
Kimin çıkacağı bellidir umarım gene secilir.
Ankette ilgimi çeken dsp hiç oy alamamıl 4 partı onde götürüyor su anda ankette .favori olarakta genç partinin çıkışı
yönetici arkadaşlara duyurulur; arkadaşlar bu seçim meçim benim işim değil ve ayriyeten de hiç te umurumda değil.sizden istediğim bana bu konuda mesaj türü şeylerin gönderilmemesi.şimdiden duyarlılığınız için teşekkürler...