Arkadaşlar sunucumuzdaki çalışmalar nedeniyle zaman zaman foruma giriş yapılamamaktadır. Bu durum en kısa zamanda düzelcektir..
Printable View
Arkadaşlar sunucumuzdaki çalışmalar nedeniyle zaman zaman foruma giriş yapılamamaktadır. Bu durum en kısa zamanda düzelcektir..
şu an itibari ile kesinti sona ermiştir. serverimiz yeniden kurulmuştur. inşallah başka problemlerle karşılaşmayız. bütün üyelerimize hayırlı olsun.
şu an için 1 mb üstü dosya eklenmiyor bu problemde en kısa zamanda düzelecektir.
teşekkürler
sağolun
yaf forum servise girmeden önce bi haberdar etten mail atılsa tam süper olcak :D birden girmeyince ne oldu diye meraklanıyoruz...
Emeği geçen arkadaşlara tsk ederim
Sebebini Tam Olarak Bilmediğimiz Bir Sorundan Dolayı Sunucumuz ( Server ) Format Atılmıştır. SüpersatForum + Diğer Forum ve Hosting Sitelerimiz Günlük + Haftalık + Aylık Olarak Yedekleniyor. Kısa Süreli Kesintiden Dolayı Tüm Herkesten Özür Diliyorum...
kolay gelsin
teşekkürler arkadaşlar,emeğinize ve ilginize
Dosyalar sağlam heralde kayıp yok..Geçmiş olsun hepimize..Süpersatsız olmuyor :)
hayırlısı inşallah daha önceki ler gibi olmaz
tüm foruma geçmiş olsun bir daha kesilmemesi dileklerimle
ilginze teşekkürler
teşekkürler
emeği geçenlere tşler sunarım
dosyalarda herhangi bir problem yok. forum tam gaz devam.
:clap2::
hayırlı olsun kolay gelsin
başarılar
Gecmiş olsun arkadaşlar
TeŞekÜrler:45: :45:
Geçmiş olsun
slm gecmıs olsun arkadaslar :)
Hayırlı olsun arkadaşlar.Bilgiler zarar görmediği sürece biz bir hafta girmesek ne çıkar.Herkese sevgi ve saygılar.Emeği geçenlere teşekkürler.
forma devam arkadaşlar şu an itibarı ile eksik gorünmüyor her şey güzel bilgi için teşekürler...
geçmiş olsun teşekkürler
:mad2: ya hocam bu kesinti işini gecen forumu tehdit eden eleman yapmış olabilirmi eger sorun ondansa ıp numarasından bu elemana hesabını sormak lazım
teşekkürler supersatsız olmuyor
:ty: çok geçmiş olsun...
çok güzel oldu sayfanız alışkanlık yapmış bende sayfaya bakmadan içim rahat etmiyor.allah sizleri başımızdan eksik bizide gm 11400 cim yazılımlarından mahrum etmesin....
sağolun arkadaşlar sayenizde ilgisiz vede bilgisiz kalmıyoruz emeği geçenlere teşekkürler
geçmiş olsun,dileğimiz tekrar olmaması...
tşk ler cabalarınız icin
supersatsız olmuyor herkeslere geçmiş olsun aksiliksiz forumlar diliyorum
bir günü bitirdim seni özlemekle
bir saat bitirdim seni düşünmekle
ama bir saniye bile kaçmadım seni sevmekten
Bu şiiri sitemiz için yazdım
site halkına selam hayırlı olsun (niğdeli)
tşk arkadaş burası bir ev gibi hergün girmeden yapamıyoruz
Hiç sanmıyorum...o tür bir şey yapabilecek kabiliyet yok onda...servercınında dediği gibi bilinmeyen bir nedenden dolayı olan bir şey...bunun içinde bir çok ihtimal var...şayet diyelim o kişiliksiz kişi bunu yaptı...gelsin ne yapacaksa bana yapsın...sorunu varsa benimle var...o kadar kabiliyeti varsa vereyim iplerimi adresimi v.b ne gerekiyorsa...sevgilerimle...:wave:
kolay gelsin iyi calışmalar
bilgi için çok teşekkürler serkan. kolay gelsin , başarılar...
özlettirmeyin özlüyoruz sizleri işallah bidaha olmaz başarılarınızın devamını diliyor herkese kolay gelsin saygılar sevgiler
Foruma giriş yapılamama probleminin düzelmesine memnun oldum emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.Ayrıca tüm üyelere selamlar
4veya 5 gün önce servere üye olalıdan beri Pc üzerinde sabit tutamadığımı devamlı en alt sayfaya kaçtığını bununda sadece sizin forumda olduğunu yazmıştım .Bir arkadaş kendinde böyle problem olmadığını söyleyerek sorunu anlamak araştırmak yerine en azında dikkate almak yerine yok saymıştı.Siz 3 günlük aradan sonra yayındasınız ama benim sorunda düzelmiş olarak! sayfalar kendiliğiğinden sürekli en alta inmiyor. Acaba bu nedendi dersiniz?
Bu dediğiniz olay bazı forumlarda benimde başıma geliyor...fazlada önemseyip araştırmadım sebebini...bu konu hakkında araştırma yapılıp en kısa zamanda size bilgi verilecektir...kolay gelsin...sevgilerimle...
tskler
korkuttunuz patron yaw. neyse normale döndük ya.
teşekkürler hayırlı olsun hepimize
geçmiş olsun hepimize daha güzel günlere inşallah hep beraber
Şükür kavuşturana:)
kolay gelsin hayırlısı
Bilgi için teşekkürler.
hoşgeldiniz
Çok ŞÜkÜr KavuŞturana
cok sükür tekrardan hep beraberiz insallah daha iyi günlere vede basarilara dogru gidersiniz saygilar sevgiler
tesekkürler
emeği geçen herkese teşekkürler
tekrar supersatforum'da olmak güzel .bilgi için teşekkürler.bir daha bu tür sorunlar yaşanmaması dileğiyle saygılar ,sevgiler.
teşekürler herkese