ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Printable View
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Ben Turkcell'den vazgeçemiyorum..
Benim telsim var cep aile faturalı birçok arkadaşımla aynı gruptayız dk 0.18 kuruş mesaj bedava ben memnunum.Turkcellde var ama baya kazık dk 4 kontor gidiyor yani 58 kuruşa geliyor dakikası
Şimdi bundanda kavga çıkartmayı başarabilene helal olsun...:puah: :puah: :puah:
turksel telsim ve avea var.hepsi bazı durumlarda kazık:)
bence yakın zamanda vodafone olabilir.
EN iyi hizmeti Turkcell veriyor.Ancak mecburen Avea kullanıyorum.
Turkcell kullanıyorum.
turkcel hep kısa vadede kampanyalar yapıyor.hıc bır zaman kalıcı bır ogrencı paketı yok.10 dk 1 kontor dıyor 10 dk dan sonra dakıkası 2 kontor ve hazırana kadar?vodafone dıyorum ve yakın zamanda da farklı hızmetler yapacaklar.
bence en iyisi vadofone rekabet koşulları yokken telsim türksel bizlerin kanını emdi yıllarca gırtlaklarına kadar şiştiler karr marjlarında geçmişde bize yapılan
bizim yerli sermayeli şirketlerin yaptıklarını asla unutmaycagım unutmamda
ve ne olursa olsun kapsama alanı az dahi olsa benim destegim vodofona ..
saygılar..
üstad senin dedigin kanpanyalar telsimin vadofona geçtigi zamanlar başladıAlıntı:
önceden kim kimin umurundaydı tüketiciyi kırk türlü vergiyle vay şuydu vay buydu diyerek inim inim inlettiler yıllarca hele türkselll uyduruk uyduruk vergi koyardı üstüne bulunmaz tüketici herşeyi geçmişden biliyor bizim
sözlerimize gerek bile yok ben şimdi görecem türkseli bakalım kapsama alanımı yoksa ekonomi alanımı galip gelecek....
4 türkcel 1 avea hattım var. ben telsimin kazığını 1999 da yedim ve o günden buyana adını bile anmıyorum. telefonum çalınmıştı. nere ile görüşülüyor diye ayrıntılı fatura istedim vermediler.taaaaaa ikitellideki merkezlerine operatör üssüne gittim ve bana konuşmaların kaydını yine vermediler. telefonu kapatmadılar 3 ay açık kaldı. tam 450 milyon telefon görüşme faturası parası geldi..... . ama yine de benden bu parayı icra yoluyla aldılar ödedim. zehir zıkkım olsun.
türkcell yapı olarak iyi ama gerek müsteri hizmetleri gerekse problem cözme konusunda reklamlardaki gibi degil sıfırlar sıfır. Basınıza bi iş gelsin bakim kalite nerde görürsünüz 25 dk. bekleyin hatta bide arasınlar diye bekleyin.Hadi bakalım hodri meydan.
Ücret bakımından turkcell pahalı ama bence en iyi hizmet onda. burda şuda tatışılır fiyatmı kalitemi ?
üzülme dostum o saltanat onlarda kalmadı kaçış yok bu ülkenin vatandaşı olarak bizim bize yaptıgımızı her seferinde kızdıgımız avrupalılar yapmadı ..Alıntı:
şimdi bi tanesi mazot 1 ytl olacak diye şapkalı vatandaşın biri vardı onun gibi
bızaa altında tosun arıyor siz siz olun bu kalıntılarıda çamaşur suyuyla temizleyin bu millet az çekmedi bunlardan ...
üstadım kalite olarak kapsama alanını anlıyorum dogrumu acaba bu sizce yeterlimi kaliteyi daha ucuza alamazmıyız benim kapsama alanım geniş diyeAlıntı:
tüketiciden yüksek ücret almak dogrumu acaba hem 10 milyonun üzerinde aboneniz var diger gsm şirketleri toplasan hepsi turkselin abonesi kadar yapmıyor bunu avantaj sayıp yüksek faturalar almak ne kadar dogru olabilir..
saygılar..
valla bende kontörlü turkcell ve kontörlü vodafone var.turkcell pahalı ama teknoloji bakımından daha iyi.telsim ise teknolojiden yoksun :D ama daha makul bir hizmet sunuyor.benim için gprs önemliydi.turkcellde heryerden kesintisiz ve ucuza bağlanırken,telsimde aylık 750 kontör ödemem gerekiyormuş :S e haliyle telsim benim için sınıfta kaldı :D
Tabİkİ Turkcell HİÇ Dİyİlse Adi TÜrk Bİzde TÜrkÜz Dİmİ:45:
TURKCELL IM geldi sıkıntı bitti.:)1994 beri turkcell 1 numara
benim tercihim vodafone
Bence şuan Turkcell ancak bi kaç ay sonra Vodafone dünya şirketi olduğu için kalitesini yükseltcektir.Ve Türkiyenin en iyi hattı konumuna gelecektir.Duyduğuma göre Vodafone şebeke kalitesini artırmak için Amerika'dan cihazlar getirtcek.
Arkadaşlar bende bulunduğum bölgede Türkcell' iletişimi iyi olduğu için tercih ediyorum.20 dakikalık hediye olduğu halde 40.00 YTL den aşağı gelmiyor hepsi birbirinden beter.
saygılar.
türkcell hat kullanıyorum fiyatı biraz pahallı ama çekiş gücü fazla fiyat konusuna grlince diger operatörleri tercih ederim
Turkcell kullanıyorum.
hepsinin sorunu var bana göre.turkcell hizmette iyi ama bir araştırma yapsalar dunyanın en pahalı operatörüdür kesin vodafone fiyat olarak pek uygun olmaz bundan sonra ama kalitesi artacağı kesin avea en hesaplısı en uygunu ama o da artık sebekeye onem verse de niye turkcellin 30 milyon oldugunu anlasa artık.
Turkcell evet. Nedeni yıllardır aynı numarayı kullanmam ve telefon defterimin neredeyse %80inin turkcell abonesi olması.
Aynı numarayla, yani numaranın 532 li kısmıyla, istediğin şirkete geçme başladığında, duruma bakma şansımız olacak.
Asıl rekabet de o zaman başlayacak.
Saygılarımla,
kardeşim ben TURKCELL diyorum çünkü vodafone 5 dk. 1 kontör diyo karşıdaki ile konuşamadıktan sonra isterse beleş olsun neye yarar ben 1 kontör yerine 10-20-30-40-50 kontör harcıyorum iki hat kullanıyorum ama turkcell den vazgeçmem gerçi hepsi kazık ama işimi görüyo.
bende 3 hatında kartı var ikisi faturalı türkcell ve avea şimdi diyeceksiniz birisi yetmezmi neden 3 tane şöyle birisinden kutulmak isterken diyerini aldım oysa hepisi kazık çıktı türkcell çok pahalıydı ilk olduğu içinde fırsatcı davrandı çok paramızı götürdü birde depremden sonra iyice azıttılar depremin vurduğu yetmeziş gibi birde faturalar vurmaya başladı eski adıyla aycell aldım almaz olaydım şebekesi kötü tarifesi yüksek bu gün düzelir yarın iyi olur dedik yıllar oldu halen aynı en son telsim aldım bilmem kaç dakikayı bir kontura konuşuyorsun oda fos çıktı her yeni şebekeyi duyduğumuzda sevinmiştik rakabet olurda fiyatlar düşer hizmet kalitesi artar artan tek şey oldu fatura sayısı kısaca şebeke yönünden türkcell iyi avea ise en kötüsü şebeke kötü hizmet kötü ayrıntılı fatura istesen dahi göndermiyorlar bu durumda aldığı parayıda hak etmiyor inşallah gelecekte daha iyi olur inşallah onlardan birileri bu siteye bu siteye üye olur yorumları okuyup açıklama yaparlar yada halkın nasıl beklentisi var öğrenmiş olurlar onlar içinde iyi olur müşterilerini kaybetmemiş olurlar.
Turkcelİn Ne IyiliĞi Var Anlamadim DoĞrusu Kaziktan BaŞka Avea Nin Da MÜŞterİ Hİzmetlerİ Tam Bİr Pİsİkolojİk SavaŞ İnsana Kafayi Yedİrİyor Ne Dersen De Ayni Cevap Telsİm En Azindan Hem Ucuz Hemde Ara Bİr Sorun İlet Senİ Kirk Sefer Ariyor
Benim şahsi görüşüm tukcell
ben hem turkcell hemde avea kullanıyorum ama arkadasın dedıgı gıbı hepsının kazık yonlerı var turkcell cok ıyı ama kazıkda da lıder
En ucuz konuşma ücreti Turkcell dedir. Rekabet kurulunun yaptırımlarından dolayı fiyat veya ayrıntılı kampanya reklamı yapması yasaktır.
Bu seveple diğer operatörler istedikleri gibi kampanya reklamı yapabilmektedirler. Turkcell in reklamla fiyat beyan etmesi engellenmiştir bu sebeple insanlar hep bunu farklı algıalamktadırlar.
Turkcell de faturalı hatta geçerek ve indirimli paketlerden birine abone olarak dakikası 14,5 Yenikuruş ile 11,5 yeni kuruş arasında görüşebilirsiniz.
Yurtdışı sabit abonelerini ,Turkcell faturalı ve hazırkart aboneleri dahil olmak üzere hiç bir abonelik yada ek bir ücret ödemedin dakikası 4 kontöre arayabilirsiniz.
bir defada
100 Kontör satın alarak 20 kontör
250 kontör satın alarak 50 kontör
500 kontör satın alarak 125 kontör
1000 kontör satın alarak 300 kontör kazanabilirsiniz.
Kredi kartı alışverişlerinizle benzin istasyonlarında benzin alırken hatta evinize tüp bile alırken her taraftan promosyon olarak turkcell hediye kontör kazanabilirsiniz.
NAR yazıp sms göndererek hattınızda mevcut bulunan 50 kontörü verip 1 hafta içinde tüketilmek üzere kullanabileceğiniz 500 kontör alabilirsiniz.
Nokia 2610 satın alarak 1 ay içinde tüketilmek üzere 1000 kontör ve 1000 sms hediye kazanabilirsiniz.
Faturalı hatlarda konuşma yaparak ayda 99.00 ytl gibi bir faturanızın gelmesini taahhüt ederek size hediye verilecek olan 19 telefondan birini seçebilirsiniz.
Hazırkartta gençtürkcell abonelerine yönelik GNC120 Yazıp sms göndererek 100 kontörünüzü verebilir ve karşılığında 1 ay kullanılmak üzere 120 dakika hediye alabilirsiniz. (Aramalar kontör bazında değil dakika bazında ücretlendirilir daha avantajlıdır.)
IS KAYIT yazıp sms göndererek bireysel olarak iştecell e geçeblir ve hafta içi yaptığınız görüşme kadar pazar günleri bedava görüşebilirsiniz.
Yeni çıkan 5 Jokerli genç hazırkartlardan satın alabilir ve hattınızın açıldığı tarihten itibaren 12 ay içerisinde tüketebileceğiniz her biri 1 aylık kullanım dönemleri olan 5 jokerli hatlardan satın alarak bedava görüşme yapabilir yada sms gönderebilirsiniz.
İnternete EDGE desteği ile türkiyenin her yerinden bağlanabilir ve hatta internet paketlerinden satın alarak bunları çok da ekonomik hale sokarak ister pcden istersenizde cep telefonunuzdan internette dilediğiniz gibi gecebilir MSN oturumu açabilir sitelerde gezebilir ve hatta resim melodi bile indirebilirsiniz.
ve daha neler neler vs... Turkcellin verdiği kalitede ve çoklukta hizmeti şu anda Türkiyede hiç bir operatör verememektedir.
Turkcellde çok fazla kanaldan bu tip uygulamalar sizlere dağatıldığından ve reklamını rekabet kurulundan dolayı fazla yapamamasından bir de üstüne bunu kolaylık görerek diğer operatörlerin bunu kendilerinin lehine çevirerek faydalanmasından dolayı piyasada farklı algılanmaktadır. Lütfen gözünüzü açınız. Türkiye Türklerindir. Yabancıların değil özünüze sahip çıkmanızı öneririm size...
Karar sizlerin saygılarımla...
Kazigin Alasi TÜrkcel Hemde 1 Numara MÜŞterİ Hİzmetlerİnİ Ara Tam 45 Dakkİka Bekledİm Hİc Unutmam Numaram YÜzÜnden DegİŞtİremİyorum Ama Bİ İcabina Bakacam Telsİm Hepsİnden Ucuz
YUKARDAKİ SEN ONU BENİM KÜLAHIMA ANLAT
dünyanın en büyük gsm şirketi vodafone'dir.fazla söze gerek yok
Valla ben kendi adıma söyleyecek söz bulamıyorum bu zavallı kuruluşlara yok Doktor hattı yok öğretmen hattı öğrenci hemşire vs Arkadaşlar asıl himaye edilmesi gereken asgari ücretliler hattı nerede ayıp değilmi doktor hemşire öğretmen kaç lira maaş alıyor? asgari ücretli kaç lira? Eskiden dağdaki eşkiya zengini soyup köyde fakire dağıtırmış bunlar fakiri soyup zengine dağıtıyor
bunların adalet anlayışı nedir ayıp değilmi insanları kategorilere ayırmak ben Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında yaşayan herkesin aynı tarifeyi kullanmasından yanayım herkes aynı tarifeden konuştuğu kadar ödesin. Anlamadığım yasalar bunlara nasıl müsade ediyor istedikleri gibi at oynatıyorlar
üzgünüm bir dur diyen olmadıkça bu böyle devam edecek. Ben kendi adıma hiçbirini kullanmayarak bu gsm operatörlerini protesto ediyorum. yaşasın Telekom adam ayırmıyor hiç olmazsa. Saygılarımla
1995 yılından bu yana telsim kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım olmadı.Yıl 2007 telsim öldü VADOFONE dogdu halada kullanmaya devam ediyorum...
vadafonun telsimi alması iyi oldu rekabet her zaman tüketiciye yarar .bende türkcell kullanıyorum vazgeçmemde çünkü 4 yıldır aynı numaram var herkese numaramı verdim artık geri dönmek istemem.
pahalılıkta birbirleriyle yarışan 3 kurum var.dünyanın en pahalı cep telefonu ile konuşma yapan 3 ülkesinden biriyiz.uzun zamandır turkcell kullandığım için onu biliyorum.mutlaka diğerleri de iyi hizmet için çabalıyorlardır.
ama biraz da ucuz ve iyi hizmet için çabalasalardı ne olurdu?
Bence hepsi hırsız konbaradaki hediye verdikleri kontöre bile göz dikiyolar.onun için hepsi yaramaz.saygılar.
Telsim yani Vodafon 1 numara ve A kalite başka sözüm yok.
bende turkcell ve vodafone var şu an ama avantaj bakımından vodafone çok çok iyi oyumu da zaten vodafone için kullandım
sayın: bulletforumhell arakadaşıma
turkcell i nasıl bir lider olduğunu bizlere açıklık getirirmisiniz siz söylemeden ben söyliyeyim bizlere kazık atmaktan mı liderdir dakikası 0,57 YKr (570,000tl)
konuşarak diğer operatorların kat kat üzerinde fitay biçerekmi...
Arkadaşlar Turkcell iyi bana görede iyi ama fiyat açısından baktığımız zaman kat kat kötüdür vodafone hem fiyat hemde hizmet açısında son zamanlarda baya atağa geçmiştir. Ben Dakikası 570,000 tl vereceğime Vodafone ile 5 dakikası 1 kontöre veya 1 dakikası 2 kontöre konuşurum daha ekonomiktir. ne mutlu vodafone liyim diyene.
Sayın ; modern
arkadaşıma katılıyorum çok güzel bir konuya değinmiş desdekliyorum.
bende telsim kullanıyorum 3 senedir dahada kullancam
pek fazla fikrim yok ancak 1999 yılından bu yana turkcell kullanıyorum. iletişimde sorun yok fakat kontürlerin nasıl bittiğini dahi anlıyamıyorum.tahminimce bütün operatörler milletin cebinden ne kadar parasını alabilirsem kardır hesabıyla kampanya yapıyorlar.
haklısın önceden uzanlardayken telsimde öyleydi herşey para tuzağı şeklinde sunuluyordu müşterilerine ama vodafone öyle değil daha dürüst ve daha düzgün çalışıyor çünkü bu sayede müşteri kazanacak aldatarak değil
avea nın artık turkcell kadar daha ıyı olduğunu soyleyebiliriz. hem ucuz hemde cekım alanı gıttıkçe artıypr. ustelık ucuz konusuyorsak bıraz da avea ya baglı. yaptığı ındırımler sayesınde diğer operatorlede ındırıme basladı.
kım ne derse desın arkadaslar herkezın rahatlık bıtarafına batmasın bu ıs bedava deyıl parasını veren konusur fazla aglanıp sızlanan cep telefonu kullanmasın 3 ayrı hattım var ve hepsını de kullanıyorum en genıs kapsam turkselde kırsal yerlerde mecburen kazıkta olsa kullanmam gerekıyor bırıncı tercıhım turksel herkeze iyi aksamlar XROY...!
:yo::yo:Alıntı:
abicim sen bilmiyonmu biz millet olarak başkası icin kavgaya bayılırız.illa bir yanın bir tarafı oluruz tv de reyting icin bile bu milletin bu yönünü kullanmıyorlarmı aslında bu konulara deginsek daha iyi türk milleti ne kadar bilinclendi etkileri tepkileri ne kadar duyarlı ne zaman bu bir şeylerin yanı ve tarafı olmayı bırakıp bilinclenecek.bilmem ne yaparken banamı sordu şindi cıkmış duygu sömürüsü yapıyon kendine yan taraf arıyor.yani esas konular bunlar. bu konuya gelince kariyer sahibi bir insan öyle zırt pırt tel nosu degiştiremiyecegine göre alırken bir oparatör tercih eder.artık ucuz pahallı hizmet veriyor vermiyor.baktı olacak gibi degil gecerli sebeblerden dolayı hattını degiştirir.bunuda hizmet veren firma düşünsün.:49:
Hepsi fena halde fırsat düşkünü ama nedense vazgeçemedim şu turkcell'den
turkcell
turkcelin yeri başka 7senedir türkcelliyim dostlar