SupersatForum şu anda 19000 bin uyesi bulunmaktadır. 20.000 Bin uyeye dogru yol almaktadır..
Uye olan ve bizleri destekleyen tum arkadaşlarımıza teşekkur ederiz.
BÜYÜMEYE DEVAM
Printable View
SupersatForum şu anda 19000 bin uyesi bulunmaktadır. 20.000 Bin uyeye dogru yol almaktadır..
Uye olan ve bizleri destekleyen tum arkadaşlarımıza teşekkur ederiz.
BÜYÜMEYE DEVAM
bu çok güzel bir haber...BÜYÜMEYE DEVAM..serkan hocam bence bu sloganımız olsun..
demin baktım 19937 idi az kaldıı 20000 emeğe geçen herkese teşekkürler nice 30000 lere:clap2:: :clap2::
evt üstad herrzaman ilk bilen bu forumda bilgi için teşekkürler
saygılar
Evet hızla büyümeye devam... İnşallah yüzbinleri bulur
büyümek istikrarlı olursa kalıcı olur forum bügüne kadar istikrarlı büyümesine devam ediyor emegi gecen herkese teşekür ederiz
20 bindeyken sorunlar yasıyoruz asırı trafikten :D 100 bin düşünemiyorum.Ben cogu forum biliyorum 50 binden fazla uyesi var ama katılım olmayan.Alıntı:
Katılım yapan bizi bu yolda yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkurler
Forum kurdugumuzdan beri kendi kullandıkları cihazların yenilikleri ile bilgiyi surekli guncelleyen ve anlık yenilik oldugu zaman bunları bildiren nadir forumlardan biriyiz.
Uyelerimizin isteklerini göz ardı etmiyoruz
bu başarınızı kutlar tebrik ederiz
başarılarımızın devamı dilerim bu forum ve ekibi daha güzel daha büyük yerlere layıktır
Başarılarınızın devamını dilerim büyümeye hep beraber devam
tebrik ederim, bence güzel bir forum, vede üyleerle ilgileniliyor.
supersat ailesi olarak müthişiz valla güzel,güzelll.
inşaallah
daha da buyumek dilegiyle
bence hedef dahada katlanmalı.....
hep beraber calısalım bu forumu herkese tanıtanım....arkadaslar...ve sevgılı yönetimimiz.....saygılar....
ewet bayaa büyüdük ama sn serkan yılmaz forum çöküşlerinde giden 250 mesajımın rütbesi noolacak ben madur bir üye olarak hatta senin ilk üyelerinden olarak rütbemin değiştirilmesini talep ediyorum :) forum special üye falan gibi bir fikrim var ilk üyeler olarak imtiyaz istiyoruz yenilikçi haaareeket engellenemez :)
nice 20 40 60 binlere emegi geçen herkese teşekkürler
en iyiler yükselir arkadaşlar inşallah dahada ilerilere hepinize sevgiler...
arkadşlar ortam güzel bütün arkadaşlar bu formu tavsiye ediyorum, bu gidişle 50000 ide yakalarız
tebrik ederim patron. ve tüm görevli arkadaşlarada aynı zamanda. hepinize çalışmalarınızdan ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim.iyiki varsınız.:praying:
ustalarim yeni birsey varmi starsat sr-x3500cuci super icin biseyler ve yrdim edin ustatlarim
sizleri ilgi ve dikkatle izliyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz hep iyi kalın selam ve dua ile..
arkadaşlar bu arada bu gün itibari ile 20000'i geçmedikmi?
19,995 olduk..
ilk 50 üyeye forum adminlerinden ne hediye var
mesela ben 25 üyeyim
basarılar dewamı süpersatforum
Forumun bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Selamlar..
hayırlı olsun daha hızlı büyüme temennisi ile unutmadan 20.000 üyenin hediyesi nedir acaba:hat: :hat:
ne 20 ne 50 bu hizmet bu kalite ve bu süperlikle yakında üye olmak için araya hatırlı adam sokmak lazım olacak.
iyiki varsın göz bebeğim süpersatforum:45:
draculamen işte 20000 bininci üyemiz hoşgeldin dostum..:):)
Tebrİkler
25000 uyeye gelinceye kadar Konu kapanmıştır..