arkadaşlar ben 2 ytl konuşma yaptım bana 16 ytl geldi hesaplı tarifede eskiden 100 kontoru her saatta kullanmamız gerekirrken bunu 22 ile 07 arasından yapmışlar sabir ucret neredeyse 10 ytl nasıl iş bu anlamadım
Printable View
arkadaşlar ben 2 ytl konuşma yaptım bana 16 ytl geldi hesaplı tarifede eskiden 100 kontoru her saatta kullanmamız gerekirrken bunu 22 ile 07 arasından yapmışlar sabir ucret neredeyse 10 ytl nasıl iş bu anlamadım
evet bu ay çok kişi bu gizli zammın kurbanı oldu.devlet uyusun bakalım.vatandas ne zaman cıddı anlamda parasının karsılıgını alacak merak edıyorum.
Banada çok yüksek geldi bu ay 36,00ytl. 21,34ytl si görüşme gerisi vergi .TARİFEM de HESAPLI HAT
o saaten sonra kimi nereyi arayacaksak artık
bunlar kafasına göre tarifelerle oynayıp nasıl millete vururum diye hesap yapıyorlar 30 ytl gelen fatura oldu 50 ytl aslında beceripte hattı kapayabilsek ne iyi olur ama ihtiyaç işte yapamıyoruz
Benimde 20 ytl yi geçmezdi ilk defa bu ay hesaplı hat olmasına rağmem 41.75 geldi.Adamlar herkesin standart hatta geçmesini istiyorlar.
geçen ay bana çok geldi hemde çok fazla bakalım bu ay ne gelecek?
bu konuda en iyisi toplumsal birleşi sağlayıp binlerce telefonu iptal etmek ve ayrıca merkez hakem heyetlerine şikayet dilekçesi vermek haber vermeksizin yapılan bir uygulama bence tüketici haklarımızı kullanalım saygılar.
bence burada iş cep operatörlerine düşüyor
sanırım birçok kişi adsl için hat kullanıyor
bir kampanya yapacaklar
bakın o zaman telekom neler yapacak
yazık bu millete yaw
millet seçim derdinde vatandaşı düşünen yok
haydi cep operatörleri hesaplı bişey yapın cepten modem olarak bağlanmayı
kapatalım telefonları
geçelim size
bendede aynı arkadaşlar 20 ytl bu ay geldi 40 ytl birde indirim yaptık diyorlar nasıl indirimse pek anlamadım
evet arkadaşlar banada geçen ve bu ay farklı geldi fatura ve bundan sonrada daha farklı geleceğinden eminim eeee devletin en iyi gelir getiren kurumunu yabancılara satarsan bunlarda ödedikleri yani ptt satın alırken verilen meblağı bir iki senede çıkartacaklar tabiki haklı adamlar bizim millet yükleniriz bu zamlarıda.bizim milletimiz neleri sırtlanmadıki sırtına.... belki bana kızanlarınızda olacaktır ama yinede ben yazayım dedim arkadaşlar sakın ola bu yazdıklarımı politik olarak algılanmasın saygılarımla
cep telefonları sabit telefonlardan çok daha ucuz
ben nalet olsun dedim ve kapadım biz fazla kullanmazdık hepimizin cebi var oradan konuşuruz sabitlede sadece şehir içi konuşurduk oda ayda en fazla 4.5 defa anlık konuşmalardı fatura gelir 38 ytl
45 ytl 60 ytl baktık olmaz kapattık şimdi fatura gelmiyor allaha şükür
ben kullanmıyorum arkadaşlar. en iyiside bu. konuşmadan 20 ytl fatura gelirmi yaw. ee insaf artık.:mad2:
peki neden faturalar gecikti. ben 163 sorgulamadan öğrendim şok oldum. kapatmaya giddim adsl kullandığım icin kapatamadım tlkom bayisi bile faturaların fazla geldiğini söyledi. o da bilgi alamamış. şimdi telekomun bir acıklama yapması gerekir. wep adresini bilen arkadaşlar adresi versin de tepki mailleri atalım. boş durmakla olmaz.
aynı olayı adsl yapmadılarmı sözde yeni tarife adı altında 3gb -4gb çıkarmış ayda ben zaten 1,5 gb geçmiyorki zaten ayda 4gb indirsemsenelik 48 gb ediyor iki senede ben hardiski yükseltmem lazım oluyor.her insan gibi site ziyaretleri ve program indiriyom.bunun yerine 2 gb yapıda 10 ytl yapsalar sanki müslüman olurlar nerde o zihniyet keşke müslüman olsalarda daha adil davransalar ben tüketiciyi koruma derneğine şikayet edecem bu ne yaw aylıktelekom adsl birlikte 80-100 arası vermekten bıkyım.
valla bana bi geldi 58 ytl ama bizlerde bu vurdum duymazlık olduğu sürece daha başımıza çok iş gelir allah sonumuzu hayır etsin:present: :angry8: :nono: :mad2:
evet aynı sorun bende oldu demeki herkes aynı şeyler olmuş bana her ay gelen fatura 25 gelirdi genelde bu ay bana 38.ytl geldi bende aynı sorun yaşadım ne yapalım walla şaşırdık iyice tel köktenmi kapatalım ne yapalım walla yapacak birşey varsa beraber yapalım yazık bize yani ..
valla birisine telefon edeceğine yanına gitsen daha ucuz olacak
benimde 13-15 ytl arası gelen faturam bu ay ne hikmetse 35! fırlayı verdi garip?
ßen daha Aloo demeden 15-20 ytl fatura geldi. Sözde hesaplı hat için aylık 200 knt bedeva. nasıl oluyor anlamış değilim.
en iysi standart hat ben onu kullanıyorum rahatım 15-20 ytl geliyo ayda
:smiles22: :smiles22: Bende size katılıyorum arkadaşlar böyle giderse telefon hattımı ptt ye kadar söktürecem. Nasıl indirim mi ? Bindirim mi ? anlamadım.....:devilprv: :devilprv:
geldimi demek ne demek 15-20 ytl arası gelirdi bu ay 37.00 ytl geldi herhal bu yabancı devlete verdiği peşin parayı bizim sırtımızdan çıkardı....................
bir avrupa da olsaydı milleti bir birine bağlı ortalığı ayğa kaldırırlar malesef türkiyede bu yok isteyen istediği gibi at koşturuyor
aslında ibtal ettireceksin amaaaa gelgelim olmadık yerde lazım olur diye iptal ettiremiyorum yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı mecburen kullanıyoruz (kullanılıyor denirse)
internet olmasa hemen iptal ama?
Daha fatura belli deyil ama giden ayın 2 katı olacağı kesin valla ahize süs gibi duruyor öcü vala elime almaya korkuyom.Şehir içini şehirler arası gibi arıyor,iyi valla ya ben hiç şehir dışı konuşmayım katılım ortaklığı gibi bişey yok yok enayi deyil bu millet kapatırım olur biter,cep bundan daha iyi bence.yeter artık bıktırdılar offffff ya kafamız cebimiz birbirine karıştı .Herkese selam.
telefondan çok bana elektrik faturası çok geliyor :D
aylık 200 bedava köntorü ne zaman hediye ediyor biliyor musunuz? gece 00.00-sabah 05 arası ne kadar nazikane davranış değil mi herkes uyurken ben kimi arayayım?
valla arkadaşım hangi birisi az geliyorki hepsi çok geliyor işin enteresan tarafı karşında fazla gelmenin sebebini soracak muhatap bulamıyorsun ki mahkemeye baş vursan astarı yüzünden pahalı her kurum tutturmuş bi düzen gidiyor
valla benimde 23-25 ytl geliyordu bu ay 44ytl geldi aynen bizede geçirdiler yani
aynen bizede 25 cıvarı geliyordu bu ay 49 ytl geldi.saat 22:00-07:00 arası kontur kullanılıyor diger saatler haşırt diye fiata yansıtılıyor yanı kontur yanıyor
valla banada geçirdiler iptal etsek adsl de kesilecek onun için mecbur katlanıyoruz.
Valla bende iptal ettirecem hiç degilse evden 2hat var biri adsl yok onu bari iptal ettirmek lazım ne bu ya adsl den cok ev teli geliyor
evet arkadaşlar benimde 9 ila15 ytl arası geliyordu bu ay 34.25 geldi bu iş kandırmaca böyle olursa işimiz zor telekoma gidip sordum şehir içi aramada şehirler arası gibi oldu dikkatli olun diyorlar
değişik adlar altınada, güya lehimize, aslında aleyhimize düzenlemeler oluyor sürekli...
aynen öyle 12 ytl gelen fatura bu ay 38250 oldu
kazıklar vatana millete hayırlı olsun
her zaman 8 - 8,75 arası gelen faturam 29 YTL olmuş Telekoma hayırlı olsun ne yapalım elimiz mahkum ödedik.
valla faturayı şimdi aldım 9,25 ytl normal aşağı yukarı çoğu zaman böyle geliyo .Ev telefonunu fazla kullanma gereksinimi duymuyorum sonuçta cep telefonu var......
vede işin iyice cıvığını çıkardılar 163 borç sorma servisi sözde ücretsiz benim faturama yansımış bana bu ay 43 ytl geldi normalde 12-20 ytl arası geliyordu yazıklar olsun t.telekoma vatandaşı daha ne kadar soyacaksın iptal ettirecem anasını satım
geçmiş ay herkesin afturası çok geldi.dilekçeyle başvuru yapın
arkadaşlar birileri telekomu alışı bedavaya getirmek üzere yatırım yok yenilik yok bu satışı yapan kim paralar nereye gidiyor ama adamlar haklı bağırıp çağırırlar ama sonunda kabullenirler takdiği maçlarda verdiğimiz tepkilerin yarısını güncel olaylarda versek yeter gibi
Bende de aynı durum var. Her ay 7,5 YTL geliyordu. (hesaplı hat) Son faturam 40 YTL geldi. Ayrıntı isteyip hattı iptal ettireceğim.