ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Printable View
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
ilk oy benden ben güvenli buldugumu söyleyebilirim yeni anketimiz hayırlı olsun
Benim fikrim dogru yerlerden yapıldıgı surece sorun olmayacagı kanatindeyim
Bunun için kredi kartı falan lazım..Henüz yapamıyorum malesef :)
İnternet üzerinden alışveriş yaparken kesinlikle satıcı firmayı tanımakta fayda var :wave:
Sürekli alışveriş yapmaktayım.. çok şükür hiç problem yaşamadım..
Bende güvenli diyorum... ama seçici davranmak şartıyla..
yinede güven olmaz
Bence güvenli.
Daha doğrusu güvenilir sitelerden alışverişin, banka işlemi yapmaktan bir farkı yok.
Güvenmiyorsan, hiç bir şey yapmaman lazım. Hırsıza kilit ne yapsın hesabı. İnternet güvenli değil dersen, bir restoranda hesap öderken garsona kredi kartını vermeyeceksin, online banka işlemi veya hesap ekstrene bile bakmayacaksın.
Oldu olacak, paranı bankaya da yatırmayacaksın belki memur hesabını boşaltıverir. Bir paranoyadır gider yani...
Saygılarımla,
doğru yerden yapıyorsan güvenlidir.ama o da bir yere kadardır...
ona güvenme buna güvenme niye güvenecez yaa
valla ben sevdim bu net alışverişini markete bile gitmemeyi düşünüyorum bu sıraralar
Asla güvenli değil...
Bende Sanal Kredi Kart var ama hiç fikrim yok denemedim güven konusu tartışılabilinir çünkü firma ismi kaliteside çok önemli bu konuda
vallahi pek güvenli olduğunu sanmıyorum çok güvenlik açıkları oluyo ve bunlardan yararlan insanlar oluyor doğal olarak bunları hergün tv den izliyoruz....
Su ankı sisteme göre bence güvenli çünkü söyle anlatayım Kredi kartı numaraları direkt olarak bankaya geciyor sitenin yada serverin herhangi bir bölümünde depo edilmiyor. Nerden bildiğime gelince devsepet adlı bir alısveris sitesinde calısıyorum.
bazı siteler güvenilir bazıları güvenilir değil
Güvenli ya da güvensiz teknolojinin getirdiği yeniliklerden faydalanmak gerekir.
Hırsızın açamayacağı kapı yoktur. Kısmet olmayınca dayak bile yenmez.Her şey nasip. saygılar
arkadaşlar,bu güne kadar hiç netten alışveriş yapmadım ancak bir heykır arkadaşın dediğine göre sanal ortamda yazılım yoluyla gerçekleşmiyecek hiç bir şey yoktur diyor.her koruma ve şifrelemenin karşıt yazılımı her zaman mümkündür.artık değerlendirme sizlerin saygılar.
Genel olarak bakarsak kesinlikle güvenli değil.Ama alış veriş sitesi eğer kaliteli güvenilr bir site ise işin rengi değişir ozamn güvene biliriz.
Eğer kredi kartı bilgileriyle ödeme yapıyorsan kesinlikle güvenli olmadığını söyleyebilirim. Hackerlar artık her haltı yapıyorlar. Bir hacker sitesinde internetten alışverişin güvenli olmadığını anlatan bir video vardı. Yakında sizlerle paylaşabilirim....
şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde bir problem çıkmadı tabiiki bilinen yerden alırsan saygılar
şu ana kadar sorun yaşamadım ama güvenli olduğunuda sanmıyorum.
alacaginiz yere baglı ben yaklasık olarak 2 senedir hepsiburada.com da alıs veris yapıyorum herturlu ımkanında yararlanıyorum arıza veren urunu hemen deyıstırıyorlar ayakdıretmeden ben memlunum birde alıpsatıgım ikinci el olarak gittigidiyor var onlada su ana kadar hiç bir sorun yasamadım
ben kredi kartımı bu yüzden kapattım,hesabıma girip para çekildi aman dikkat edin derim.
kullanmam güvenceli dserler kendileri daha fazla kullanur
yavv kardeşim 22 ci yüz yıldayız adamlar aya cıkıyor biz hala burada nette kıredi kardıyla alışveriş güvencelimi değilmi diye konuşuyoruzz
vatan elden gidiyor yaaa
güvenilir sitelerden yapılan alışveriş güvenlidir. bunlarda kredi kartını nasıl kullandıklarına bağlı. birçok kez alışveriş yaptım sistem gayet güzel çalışıyor. evden çıkmadan zaman harcamadan istediğini alabiliyorsun. beyenmezsen bozuk çıktığında paranı geri alabiliyorsun fakat genede dikkat. saygılar
bugüne kadar internetten hiç alışveriş yapmadım
bu konuda hiç bir fikrim yok
internett üzerinde çok arkadaşlarım var ama alışverişim yok bi ara ertex74 üstadla alışverişimiz oldu onada alış veriş denirse elimde halledemediğim 3 cihaz vardı kendisinden yardımda aldım gene olmayınca kargoya ver mehmet dedi bende kargoya verdim allah razı olsun tamir edip yolladı kendisine burdan saygılarımı sunuyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
güvensiz öne geçmiş durumda...
Satıcı firmanın güvenilirliği önemlidir.Bence yapılabilir
Bencede sağlam ve güvenilir siteden almak lazım birde K.K yı ya sanal kart yapacaksın yada havale yoluyla halledeceksin yoksa K.K vermek hiç akıl karı değil güvenli olsada
ben bir kaç siteden yaptım hem güvenli hem de pratik :D
ASLINDA COK EMIN DEGILIM GUVENLI MI YOSA GUVENLI DEGIL MI? OYSA EMIN OLMAMAKLA BIRLIKTE ALISVERIS YAPMADIMDA DEGIL HEMDE BIKAC KERE ELEKTRONIK SEYLER ALDIM BIKACTA KITAP VE SORUN YASAMADIM ANCAK YAKIN DOSTLARIM VAR BASLARINA GELEN BAZI UZUCU OLAYLARIDA DUYDUM.AMA GUVENDEN OTE BIR SEY VAR BIZ ALACAGIMIZ URUNU GORMEDEN ALMAYI SEVEN BIR MILLET DEGILIZ BİZ PARA VERMEDEN ELIMIZDE GORMEK ISTIYORUZ.BENCE YERINDE GORUP ALMAK EN MANTIKLI OLAN GALIBA..HERKESE SELAM..
bence sanal alemde güvenliğin garantisi olmaz
günümüzde internet heryerde ise elbette kullanacağız. dikkat etmek şart tabiki
bence güvenli değil
doğru ve tanınmış sitelerden güvenli tabi ama bide bilg. da önemli kullanılan bilg. da virüs ve trojen olmaması da önemli int. cafelerden yada güvenli olmayan bir bilg. dan yapmamak lasım
güzvensizlik hala önde.:49:
hiç denemedim ama bence güvenilir siteden alışveriş yapılabilir
evet benimde güvencem yok okadar hırsızlık oluyo alışveriş etmem netten:nono:
ben hic yapmadım yapmak niyetimde yok.her şeyi bu kadar sanallaştırmak insanları tenbellige alıştırıyor.biz her yenilige ve teknolojiye karşı degiliz fakat ölcülü ve bilincli kullanmayıp bazı kendini bilmez insanları iştahını kabartmayalım.bir şeyi kullanırken araştıma ve soruşturma aşamasını es gecip tenbellik yapmayalım.olabilir mümkündür yenilikleri kullanalım fakat düşünen insan olarak
Arkadaşlar internetten alışveriş yapmayanlar yapmış ve zarar görmüş gibi cevaplamamalı. Çünkü şahsi kanaatle objektif sonuç elde edilemez.
hiçbir zaman tam güvenlikten söz edilemez. önce alışveriş yaptığın site güvenilir olmalı sonra da bilgisayarın! sonrası Allah(C.C.) kerim. Ama internetten alışveriş bağımlılık yapıo. kredi kartımın limiti açılır açılmaz gerekli gereksiz herşeyi alıyorum. insan dayanamıyo. harca babam harca. Yani maaşımızla internet esnafını kalkındırıyoruz. Bu gidişle düğün parasını nasıl biriktirecez? Oooof Oof!
Ben alışveriş yapıyorum,firmaya göre güvenlilik bence değişir.
bence tanınmıyan siteler güvenlidegil ama en iyi güvenli olanı gittigidiyor.com'dur diyorum ben..
güvenli sitelerden alışveriş yaparsan ok.ama kart numarası falan veriyorsun senin pc'ne sızan biri bu bilgileri alıp kullanabilir.güvenli diyen arkadaşlara sesleniyorum:o kadar güvenliyse bazı bankalar neden tek kullanımlık kredi kartlarını müşterilerinin hizmetine sunuyorlar.:nono: