Fenerbahçe Denizlispor karşısında Alex'in 19. dk'da bulduğu golle 1-0 önde..Alex gol krallığına bir adım daha yaklaştı..
Printable View
Fenerbahçe Denizlispor karşısında Alex'in 19. dk'da bulduğu golle 1-0 önde..Alex gol krallığına bir adım daha yaklaştı..
İlk 45 dakika sonucu
Fenerbahçe: 1 - Denizlispor: 0
Goller: Alex De Souza
haticeye degil neticeye bakacaz
horoz affetmz horozkentli......
Fener tak kale oynuyor
d e n i z l i s p o r
Fenerbahçe'yi 2-0'a taşıyan golü penaltıdan Alex De Souza kaydetti..Hemen ardından Denizlispor durumu 2-1 yaptı..
Lig tv kamaresina ne oldu acaba 15 dk surekli kamera arkası yayın yapıyor
Şu an 2-2 oldu
3-2 Olmasi Cok Zor Ah Fener Ah :(
Ve maç bitti :devilprv: :devilprv:
ne oldu kanarya horoz her yerde öter..
horoz kanarya falan demez **********
Ah be Fener yapılırmı bu..8 dakikada 2 gol yediler :(:(
asıl maç haftaya ligin kaderini belli edecek
Basit gol hataları tam kameradan görülmedigi için macın son 30 dk sı nasıl geçti neler oldu tam anlayamadık
denizli 2 senedir fenerbahçeye tokat atıyor...en baştada eski fenerli yusuf mükemmel oynadı.....eee artık er meydanı ....haftaya beşiktaş-fenerbahçe maçında şampiyon belli olacak.......tabiikide BEŞİKTAŞ..!!!!!!!!!!!!!!!
Tebrikler Denizliye Son Haftalar Zevkli Geçecek
gene hakem hatasi mi var acaba yok sa ne
haftaya asıl maç
denizlisporu kutluyorum.bu arada lig tv nin kamera kabloları kesilmiş trt de gösterdi.
Fenerbahce Şampiyon olacak Denizliden ben Denizlisporu kutalamam ama baska takıma geldimi 2 3yere fenere geldimi oyması tutar denizliliyim ama denizlisporu destek yapmam
beşiktaş baya şanslı son haftalarda..
tebrikler denizli ne var sizde bilmiyorum ama fener sizi görünce eli kolu birbirine giriyor kadrolara baktığında fark atması gereken fener ama tabi futbol bu ne olacağı kestirilmez ama ben yinede futbolcuları sorumlu buluyorum aynı takım geçen sene sizi şampiyonluktan etti insan biraz çaba gösterir be
Yani Koskoca Fenerbahçe, geçen yıldan acısı olan, düşme hattında bir takımı, Kadıköyde abi ne olur yeter diyene kadar gole boğamıyorsa, yazık....
Şampiyon da olmasın. Ayıp yaaa..
Taraftara da mı acımazlar, 2-0 öndesin, skoru koru bari, 15dk daha koş sonra istersen öl be kardeşim.
Gene hasta ettin bizi Fener!
abi bu işte bir iş var bence buda hakemlerin ve federasyonun işi gibi geldi,kabloların keslmeside bana göre provakasyon gibi geliyor.fenerliler böyle bir şey yapmazlar.
fener yine kesin hakem yüzünden kaybetmiştir puanları.
en büyük D E N İ Z L İ S P O R
fenerbahçe ligden çekilecegiz diye bas bas bagırıyor
bu hal ve ruhiyet içinde maça çıktılar ilk yarı okey tamam bol pozisyon bol zenginlik
ikinci yarıda ona yakın futbol iyi güzel ama yenilen iki gol!!! yenen gollere bir bakın ne kadar komik yani getirin lise kalecisini o golleri yemez nerede defans anlayışı anlamadım fener bu kafayla bırakın şampiyonluğu ligden bile çekilip gazoz kupasını alamaz
selametle
Bence güzel bir skor mahzuru yok.Acaba bu sefer hakem ne hata yaptı
Denizli Sporu tebrik ederiz...ligin kaderini belirleyen takım oluyor iki yıldır...inşallah ligde kalmayı başarırlar...
fenerbahce tokadi kendi kendine vurur.hakemlare sallamasin. tuncay kezmana pas verse,alex kezmana pas verse ,gol kendim atacagim demeseler,fener 4,0 olordu .kusuru fubolcularda dir .saygilar
denizlisporu tebrik ediyorum.
fb şanpiyon olmak istiyorsa takımda temizlik yapsın fb isim yapan futbolcu degil oynuyan topcu alsın lugana herzaman kırmızıkartlık edu kırmızı serkan kırmızı onlar top oynamıyor rakiplerine karate yapıyorlar ondan sonra kırmızı kart çıkıyor taktir FB de
evet demekki hakemlerde birşey yokmuş bir fenerli olarek hepisine yazıklar olsun