Arkadaşlar yeni anketimiz Sigara Kullanıyormusunuz? Bakalım forumda sigara kullanma alışkanlıgı ne boyutta Anketimiz 7 gun surecektir.Ankete bu mesajın üstünden Oy verebilirsiniz. Anketimiz 7 gun surecektir.
Printable View
Arkadaşlar yeni anketimiz Sigara Kullanıyormusunuz? Bakalım forumda sigara kullanma alışkanlıgı ne boyutta Anketimiz 7 gun surecektir.Ankete bu mesajın üstünden Oy verebilirsiniz. Anketimiz 7 gun surecektir.
Ben kendi cevabımı vereyim ben kullanmıyorum yaklaşık 5 sene içim ondan sonra bıraktım 6 seneden beride içmiyorum
evet içiyorum
ya konu dışında olcak ama lütfen bişe sorabilirmiyim .şifreleri çözemiyorum da lütfen yardımcı olurmusun
evet maalesef içmekteyim.:( :tongue: bırakabilmek ümidi ile :praying: herkese kolaygelsin
sigaraya 1982 yılında başladım 1993 yılında bıraktım 11 sene aradan sonra 2004 yılında yeniden başladım. herhangibir rahatsızlığım yok ama rahatsızlık hissedersem yine bırakırım.
evet siğara kullanıyorum. ancak bir rahatsızlık hissetmiyorum
sigara içmiyorum içmemde hem keseye hem sağlığa zararlı.
doğdum doğalı içmiyorum içmem de
evet bende içiyorum. ne zaman bırakacağımı bilmiyorum.
hayır içmiyorum içmedigime şükrediyorum .
dumanını yel alır parassını el alır..
kullanan arkadaşlarada hemen bırak masıdı diliyorum.
sağlığının kıymetini bilin.saygılar.
ne yazık ki evet içiyorum
25 sene içtim 1.5 yıl bıraktım + 4 yıl daha içtim tekrar bırakalı 3 yıl oldu inşallah 1 daha nasip olmaz
4 sene önce bıraktım herkese tavsiye ederim
Hiç içmedim, içenlere de sağlıkları açısından en kısa zamanda bırakmalarını tavsiye ediyorum. Ben bırakamıyorum diyenlere de inanmıyorum, irade meselesi.
Ara Sıra Kullandım ama hiç tiryaki olmadım
ben içmiyorum ve çok rahatım.
dogdugumdan berı agzıma almadım ama deneme amaclı bır kere denedım ve bıdaha elıme bıle almam dedım saygılar kendını seven icmez
bırakalı 9 ay oldu ve çok rahatım.bidahada başlamak istemiyorum.
bıraktım şeçeneği olsa daha da iyi olacakmış bırakanların yüzdeside çıkardı
içmiyorum ALLAH içirtmesin
20 yıldır içiyordum 06/06/2006 da bıraktım.
evet içiyorum ve sağlığımın gün geçtikçe kötüye gittiğini anlıyorum
Malesef 1979 yılından beri içiyorum, bırakmayı kaç defa denedim ama beceremedim.Bu yazıda içmeyen arkadaşları görünce imrenip baktım.İnşallah bende birgün bırakırım.Tabii mecbur olmadan.Hatta bugün yine deneyeceğim, ilk sigaramı içmiştim bu yazıyı gördüğümde, yeniden deneyeceğim..Saygılarımla..
maalesef içiyorum.içmeyip te ilgi duyanlara sakın başlamayın uyarısı yapmak isterim.en kısa zamanda bırakmak ümidiyle.
içiyorum.hiç başlamamış olanlar şanslı.çünkü bıratıktan sonrada hep özlenen lanet bir alışkanlık.bırakmayı denedim.3 ay 5 ay 6 ay .ama bir türlü kafamdan silemedim ve malesef içmeye devam ediyorum
Maalesef ben de içiyorum. Tiryakisi olmasam da içiyorum ve bırakmak zor geliyor. İçerken bile tiksinerek içiyorum ve her içişimde bu son olsun diyorum ama bir süre sonra yine içiyorum. Başlamamış olanlar inşallah hiç başlamaz. Bizim gibi başlamış olanlar ve içenler de inşallah en kısa zamanda bırakırlar.
İçmiyorum
1990dan 2007 23 şubata kadar içtim ortalama günde 2 paket bazan 3 pakewti buluyordum ama 23 şubat 2007 tarihi dönüm noktası o gün sigarayı bıraktım
suanda ıcmıyorum bıraktım herkese tavsıye ederım bırakmayı
Malesef içiyorum...bu aralar iyice abarttım olayı...günde iki paketten fazla içiyorum...ama spora başladım...ilk hedef bir pakete indirmek...
hayır kullanmıyorum kimsenin kullanmasınıda istemiyorum çünkü saglımız için hiç iyi bir şey değil sıgara yüzünden amcam genç yaşında öldü lütfen sıgaraya ya hayır beyler
ne yazıkki bende içiyorum. bırakmayı istiyorum ama nedense yapamıyorum bir türlü.:(
bende içiyordum bıraktım birden 5 ay oluyor.çünkü gıdalar ilaçlı hava kirli birde sigara içiyorsan yandın ilrleyen yaşlarda ortaya çıkar,saygılar.
20 yaşından beri içiyorum, kısa kısa 5-6 kez bıraktım.en fazla 9 ay içmedim çok güzel olmuştu, şimdi yine bırakmak istiyorum.inşallah bırakırım.
Çok seyrek,bazan hiç içmiyorum bazanda ayda bir tane içiyorum ama içilmesini kesinlikle tasvip etmiyorum.
hayır kullanmıyorum
hafta da 1 paket alıyorum isterse 1günde bitsin haftada 1 paket.oda sıkıntıdan gerçi faydalı birşey olsa idi.büyükbaş hayvan onu daha tarlada yok ederdi...?
günde 1 paket...inşallah bırakacam
evet içiyorum kendimi bildim bileli
cok oldu bırakalı darısı dostlar hatta düşmanlar başına ne diyelim.
icmiyorum icmeyede hiz niyetim yok akli olan insan sigara kulanmaz icenlere birakin derim.
malesef içiyorum
arkadaşlar ne yazıkki ben 20 yıldır sıgara içiyorum
:( bi türlü bırakamıyorum selamlar
11 sene boyu içtim 4 senedir bıraktım yani kurtuldum allah hala kullananları kurtarsın bu illetten
Üç ocak 2007 de bırakyım şu an kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum allah tüm bağımlı olup kurtulmak isteyen arkadaşları kurtarsın yirmi yıl kullandım bir hayrını görmedim gören varsa buraya yazsın..
23 yıl içtim ama 07 şubat 2007 de bıraktım hala içmiyorum içmemeye de gayret ediyorum uykularım düzeldi
ben 40 sene içtim şimdi bir sene oldu sigarayı bırakılı sigara içenlerin tepesinde azrayil teşekürler serkan kardeş
içmiyorum
35 yıldır içiyorum.16 yaşında başladım.günde bir paket.Bırakmayı çok düşündüm ama irademin zayıf olduğuna inanıyorum ve bırakamıyorum.
Selam ve sevgiler
hayır neden içeyimki hesapladım kardesim içiyor ve biryıllık sigaraya verdiği parayla bir adet motor alırdı
hayır içmiyorum
selam koyu bir tiryaki değilim ama yinede içiyorum.
Malesef içiyorum yaşım elli birkaç defa ara verdim(en uzunu 9ay) tekrar başladım. sağlığım yerinde ama bırakmayı çok istiyorum
maalesef bu illeti bende kullanıyorum
1970-1990 arası 20 yıl maalesef içtim.1990 dan beri içmiyorum.Yazık içtiğim yıllara.
evet kullanıyorum