ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Printable View
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Batı karadeniz amasra olabilir :)
ben kendi tatilimi bartın amasra ve giresun olarak planlıyorum. Dolayısıyla Karadeniz bölgesinde tatilimi geçirecem.
ben kendi memleketimde geçirecem.:D
bodrum bodrum
Karadeniz e gidecegim forumdan ustalarım var onlarıda ziyaret edecegim.
birkaçgün sonra senin memlekete geleceğim.:nod: :D :DAlıntı:
Tatil için tercihim ege marmaris fethiye veya didim olabilir. Karadenizi de merak ediyorum doğrusu ama denize girmek kısıntılı olabilir bu çocuklarımın işine gelmez ve apart olup olmadığı konusunda bilgim olmadığı için bilemiyorum.Yoksa yaşadığım yer nedeni ile bana serin tatil beldeleri lazım.
Alıntı:
karadenizde tuz oranı daha az ve eğerki gerçekten serinlemek istiyorsan karadeniz derim. ama karadenizde çok dikkatli olmak gerekir çünkü karadeniz akdeniz gibi durgun bir deniz değil. Çocuklarını her an gözetlemen gerekir.
tabiki.b.kesir...gönen..kaplıca..diyarı
Bende karadeniz
Ankette yurt dışı seyahat yok. :wave: Bu sene kısmet olur bir aksilik çıkmazsa
İTALYA-VENEDİK
allah izin verirse urfada geciricem
ben son 4senedir egeye gidiyorunm geçensene ölüdeniz ve 2günde kaşda kaldım çok güzeldi
Büyük ihtimal Antalya..
ben egedeyim...
ben evim de gidenlere de gönüllerince mutluluklar
her yaz oldugu gıbı didim :)
evdeyiz biryere gidemiyoruz.
karadenize memlekede
Karadeniz gediros koyu ve civarlarını tavsiye ederim şahane yerler.....
kuşadası güzelçamlı köyü herkese selamlar.
tatil falan yok kürkcü dükkanını bekliyecez:8[1]: :8[1]: :8[1]:
bende tatilimi karadenizde geçirmeyi planlıyorum.amasra ve karadeniz ereğlisi..
kolaygelsin
Bu sene ya fethiyeye veya antalyaya gitneyi düşünüyorum
Biz zaten 12 ay tatildeyiz. Çünkü ben Alanya'da yaşıyorum. Herkezede tavsiye ederim. Selamlar..
Hersene Kastamonu-Taşköprü memleketime gidiyordum bu sene Yalova-Armutludayım Tatilde
Bu sene nasıp olursa memleketim Bulgaristan'da tatilimi geçireceğim.Hem ziyaret hem tatil.....
alanya'ya gidecegim kesin bir aksilik olmassa ama 5 gunluk bir dogu karadeniz işim var eger gezebilirsem oralarıda gorucem
bende bölgemde geçiricem ege de :) kuşadası ,didim, bi ihtimal marmarisi de eklerim herhalde
Ben egede seferihisarda geçirmeyi düşünüyorum.Gayet sakin ve güzel bir denizi var.
karadenizin o muhteşem yaylalarında günümü gün edeceğim.
karadenize memlekede
benim evim zaten akdenizde alanyada onun için 365 gün tatil diyebilriiz:)
ama yinede bir çanakkaleye gitmek iztiyorum
selametle
adanada yanacağız herhalde
Düğün-nişan işleri olmassa Akhisar'da evimde geçireceğim. Olursa Angara'ya gitmem gerekecek yani melmeketime. Gidenlerede iyi tatiller diliyorum. Arkalarından mendil sallayacağımdan emin olabilirler.
Saygılar.
haziranda kanarya adaları temmuzuda karaiplerde geçirmeyi düşünüyorum..şaka şaka arkadaşlar...edirnede çalışmaya devam..bize tatil yok..
Bende büyüq bir ihtimal memleqetim K.MARAŞ'ta olacağım....
ben çeşmedeyim bu yaz arkadaşlar yazlıga davet ettiler
Tabiiki burucu burucu doğa kokan daha henüz betonlaşmamış biricik memleketim ÇANAKKALE'de.
akdeniz ve karadeniz turu yapacağım yorucu olcak ama değecek :D
didim and alanya and kuşadası and bir ihtimal akbükte olacağım
ben tatilimi antalya kemerde geçiricem erken rezervasyon fiyat indirimlerini fırsat bilip tatilimi şimdiden ayarladım herkese tavsiye ederim.
ALLAH nasib ederse kuşadasında
işallah parayı bulursak akdeniz diye düşünüyorum
Bartın - Amasra - İnkumu
tatil felan yok arkadaslar bu sene kızım olacak temmuzda
ama gidecek olsam egeyi seçerdim.
ucuz,nezih,temiz
bizde evdeyiz ama maddi durum ii olursa bir Karadeniz yapmayı düşünüyorum olmazsa akdenizde Antalya'nın kumsallarını fetedeceğim
Valla bizde öyle iş güç çıkamıyoruz tatile
tekirdag
ben bursada aşağı yukarı her hafta diyebilirim uludağdayım.traking yapıyorum. uludağın çeşitli bölgelerinden bursaya iniş yapıyorum.
muğla bodrum
selam egeli olduğumuza göre foca ve didim büyük ihtimalle,sağlıcakla.
Tatilimi memleketim Artvin-Şavşatta geçirmeyi düşünüyorum.
ben bu yazda ANTALYA bölgesinde olacağım,olacağım ve hep olacağım :)
serkan ustam amasraya gekmişken zonguldağada uğrarsın heralde
SeÇİm SandiĞinin GÖlgesİnde Ona Yakin Bİr Yer Olsun Da