Kyoto Uydu Alıcılar İle ilgili Soru-Problem Ve Görüşleriniz Buraya:
Kyoto Uydu Alıcılar İle ilgili Soru-Problem Ve Görüşleriniz Buraya:
merhaba slm 9900 d plus var ama 9600 taklacak ama 9600 menüsü lazım sizde varsa forum eklermisiniz lütfen
9900 ve 9600 menüleri aynı ama cihazlar birbirine uymaz 9900 yazılımını 9900 za at 9600 yazılımını 9900 za atamassın saygılar :nono:Alıntı:
esensoy2 Nickli Üyeden Alıntı
9700 dcı cihazın emu yazılımı var mı
arkadaşlar *** yükleyici loder lazım varsa verilebilirmi...konu acildir..
bu keyleri girin :clap2: :clap2:
26
1f.f9.00
00
b9.8a.c0.00.de.11.03.00
nereye girilecek bu keyler biss *** girişi varmı??
LÜTFEN 9900DCI YA ŞİFREYİ GİRİYORUM AÇMIYOR YARDIM. BİSS NERDE
malum kanalın üzerindeyken menü ok+ok keyler karşımızda eski keylerin üzerine yazın :)Alıntı:
elgay Nickli Üyeden Alıntı
kyotocu arkadaşlar polsat yazılımı siz demi çıkaramadınız:nono: :angry8:
LİDER 1 teşekkürlerAlıntı:
Önce discovery kanalının üzerine geliyoruz. Cihaz bilgisine ok deyip çıkan tablonun en basına 26 yazıyoruz. Hemen altına 1ff900 yazıyoruz. İdent bölümüne 00 yazıyoruz. *** bölümüne b9.8a.co.03.de.11.o3.f2 yazıyoruz. 3 defa ok ok ok deyip çikiyoruz.. işlem tamam
Kyoto da *** girebilmem için *** gireceğin kanalın üzerinde menü+cihaz bilgisi+ok+ok
BİSS İÇİN ÖRNEK
Dıscovery kanalını aç
kumandadan menü+cihaz bilgisi+ok+ok
Ca Id 26
Provider Id 1ff900
*** Index 00
*** b9 8a c0 00 de 11 03 00
9900 + dcı neresine bu *** leri
girecegiz
Alıntı:
klaxNET Nickli Üyeden Alıntı
İlgili Kanalın üzerindeyken Menü/ Cihaz Bilgisi/Ok/ yaptıktan sonra
1ff900-00-b9 8a c0 00 de 11 03 00 yazılı olan yere bu keyleri kumandadan gireceksiniz.
Hiç yazılım yüklenmemiş KYOTO cihazlar için 1 DNL dosyası lazım, 9900dci ilk yukleme için. tesekkürler.:praying:
1 dnl dosyasını ekledim.
şimdi disconun keyleri olsa bile 2 hafta önce kapanmıştır saygıalr
sorunlarınızı burada çözelim arkadaşlar 7/24 hep beraber sizlerleyiz!!
hocam kyato 8350 s dicital analog risivira hic bir yazilim yoku veya KANAL 1 seyretme imaknimiz yokmu tesekler
Alıntı:
market67 Nickli Üyeden Alıntı
malesef yok arkadaşım onlarda emu yazılım yok o yüzden olmaz!!
kyoto 9900DCI- 24/05/2006 yazılımını yükledim fakat Emu yu aktif edemiyorum.
menü - kullanıcı ayarlarında "Patch" açık duruma getirilmesi gerekli deniyor ama öyle bir yer yok, emu yu aktif etmek için menu-ayarlar-şifre(5003) yazıyorum ama etkili olmuyor.
Daha önce 1.dnl dosyası ve yazılım yükledim, 2 nci defa yazılım yüklediğimde bu sorunla karşılaştım.
Ne yapmam lazım arkadaşlar...
hallettim sağ olun
SELAM arkadaşlar ben de kyoto 9900- eski var emu yüklüyorum her nedense eski versiyon gitmiyor üzerinde 16/06/2006 versiyon var yenisini yükledim 04/11/2006 bir türlü degişmiyor sorun nedir bilen arkadaş varmı yardımcı olur mu teşekkürler tabii şifreli kanallarıda çözmüyor
teşekkürler arkadaş nasıl çözerim bu sorunu fixten kastın nedir problemi giderebilirmiyim bir sorum daha olacak yataylarda sinyal çok düşük geliyor bazı kanalların hiç sinyali gelmiyor örnek 12652/22,500/yatay bu kanalın hiç bir sinyali gelmiyor (not) başka cihaz takıyorum bütün kanalların sinyalleri 90 dan aşagıya düşmüyor.çok teşekkür ederim birde ben izmirde oturuyorum sorun mekanikse nasıl tamir ettiririm
arkadaşlar 9900 dcı kanalları bulmuyor yazılım yükledikten sonra
[QUOTE=Harikagenc;8488]Kyoto Uydu Alıcılar İle ilgili Soru-Problem Ve Görüşleriniz Buraya:[/QU efendım elımde kyoto 9700 dıjıtal uydu alıcım var yenı versıyon yuklenmıyor ne yapmam lazım
slm arkadaşlar bitane 9910 cı var err 3 hatası veriyor neden olabilir acaba bilgi verirseniz sevinirim tşk ler
arkadaşlar kyoto 9700 dcı hangi yazılımı atacağım.arkadaşlardan aldığım bilgiye göre hyundai 300 yaklaşık aynı yazılıma sahipmiş.eğer yazılım var ise ne ile nasıl atacağımı yazarsanız çok memnun olurum.
kyoto 9900 dcı- cihazım var yeni yazılım attım şimdi yatay yayınları alıyor dikey yayınları almıyor yanlış birşeymi yaptım bilmiyorum sorunumu cözebilmem için ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.
slm arkadaşlar benim bir 9900 D-Plus cihazım var kanal yüklüyemiyorum lütfen açık birşekilde nasıl yükleyeceğimi anlatın:(
slm ustalar nasılsınız bende 9900 djı kıyato var fakat ekranı cart jurt diye donuyor bu konuda yerdımcı olursanız çok mem nun olurum saygılar
önce merhaba arkadaşlar 9900dcı + var ona emulu güncel yazılım varmı yoksa flaşı mı değisecek güncel yazılım atılması için.teşekürler.
slm arkadaşlar kyoto 9900 d ve dcı ikitane cihazım var ikiside çok geç kanal arıyor ve çoğunuda bulmuyor 12731 3333 v da ekli şebekeden de aratsam olmuyor yardım edebilirseniz sevinirim kadir_kale_42 @hotmail.com şimdiden tşkler
Arkadaşlar 9900dci- Var Yüklediğim Halde Baby Tv Yi Bile Açmiyor Yardim
Slm arkadaşlar kyoto 8550 dapcı var bunun güncel programı ve *** arıyorum yardım
9900-plus err15 yazıyor 7805 i Q6 transitörünü denedim olmadı başka nerden olabilir
kyoto 9900 d plus cihaz açılırken önünde 0 yazıp kalıyo sorun nedir acaba
arkadaşlar 9900 dcı plus + buna yazılım attım ama yanlış yazılım attım .cihaz ön panelde kesik çizgi olup cihazda hiç bir hareket yok yardımcı olusanız sevinirim.teşekürler
elindeki cihaz 1mb olup sen 2mblık yazılım atmış bulunmaktasın şuan cihaz ne durumda ne yaptın flash yenide yazılacak yada bildiğin bir elektronkçi varsa cihazın içindeki flashı ona ver sen kendine 2mblık flash taktır olur sorunda olmaz maliyeti 20 ytl civarında olur sanırım hem cihazın 2mb olur hemde güncel çıkan ve çıkacak olan yazılımlardan yararlanman söz konusu olabilir.
Ewet elinde başka besleme varsa dene derim yok ise elindeki beslemeyi tamir et bu arızayı kyotolarda daha önce ben tunerle ilgili bir sorun yaşamıştım tunerin su almış olmasın tuneri kontrol etmenizde fayda görüyorum
cihaz şu çalışmıyor .fişe taktuğımda kesik çizgiler yanıyor ve daha sonra cihazda hiç bir ışık yok .teşekürler
kyoto 9900 dcı - plus 2006 yazılımı yüklü bir süre uydulardan sinyal alırken daha sonra sinyal kayboluyordu; 3 ev 3 canak ve ortak diseq ler kullanıyoruz sinyal gelip gidiyordu meger benim kyoto cakışma yapıyormus sürekli çanaklarla ugraşıyorduk bugün sinyal tamamen kesildi (sadece benim kyotoda)sorun emu dan mı yoksa besleme sorunu mu var ne yapmalı üstadlar ?ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
YARDIM
slm kyoto 9900 dcı pulus uydu alıcısı var seyrederken donuyor ve gündüz olan yayınlar akşam olmuyor yazılımmı atmam gerekiyor kablosu var ama birtürlü yazılım porokramını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim