ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Kesinlikle inanmıyorum indirdik dediklerine ADSL yi indiriyorlar sabit hatlara zam yapıyorlar nasıl işse
indirdik indirdik diyolar fatura her ay artarak geliyor :@
uygun bulmuyorum tarıfe ayarlıyolar ama normel tarıfesıken daha az gelıyodu hep fazla gelıyo
Bana göre indirdiler dedigi fatura bana bu ay 55 ytl geldi. Hemen standart hatta dönecem mecbur ettiler aylık 14 ytl yakın sabit ucret ve 100 kontor hediye ile
indirim yapacaklarına sürekli arttırıyorlar
Ben inanmıyorum...Yurtdışıyla konuşmak ucuz yurtiçiyle konuşmak pahalı..Nasıl tarifeyse bu...?
bence telekomda indirim değil bindirim var
artık sapit hat evde bulunuyor ve eskisi gibi sık bir kulanın olmuyor biz de bemin için fark eden fazla bir şey yok zaten sapit hatıda iptal etmeyi düşünüyorum
Bir şey indirilirse ödediğiniz para düşer benim bildiğim bunlar indiriyorlar sözde ama ödediğimiz para artıyor bu nasıl iş, bu ay 65 ytl ödedim
yalan yaa adamlar ortalığı karıştırmak için bunu yaptılar.istedikleri gibi fatura yolluyorlar eve.e mecbur ödüyeceğiz mecbur konuşacağız.tekeliz biz diyorlar e haliyle elden birşey gelmiyor.bakalım bu ne zamn düzelecek
telecomu almak için verdikleri parayı nasıl çıkaracaklar..
fatura fatura fatura..hayatımız kazık yemek ve fatura ödemekle geçiyor..
kazığı yiyor faturaları ödüyor.........bol bol konuşuyoruz..
Kandırmaca kandırmaca
Ben gece 22 den sonra aramaya başladım 160 kontor nasıl bitecek :)
Selam . nasıl olsa bu millet hem konuşur hem bu parayı öder diye düşünüyorlar elleri mecbur yapacak birşeyleri yok.tekel olmuş türk telekom şehir içi şehirler arası aynı oldu ucuzlattık diyorlar.hayır ucuzlamadı eskiden şehir içinde 3 dakikada bir kontör atıyordu şimdi ise tam bilmiyorum ama şehir içinde 20 saniyede bir köntör atıyor bumu ucuzlama bunun adı resmen kazıklama bizler nelere katlammadıkki.
bence indirim filan değil.Gelen faturalardan belli değilmi.resmen kazıklanıyoruz.
bence telekom yanlış yapıyor.
İndirim Buysa Zam nasıl Olur acaba Çok merak Ediyorum.Kimsenin Sesi Çıkmadıkça Daha Başımıza Çok şeyler gelir
İndirim falan yok arkadaşlar hepsi kandırmacadan ibaret kendilerini çok akıllı sanıyorlar galiba...
adsl 1 gb artı ve tel görüşmeside artı ne yapacaz bilmiyorum bunun çözümü kapattırsak daha iyi ama adsl iptal oluyor bu seferde ne yapacaz ya
adsl 1 gb artı ve tel görüşmeside artı ne yapacaz bilmiyorum bunun çözümü kapattırsak daha iyi ama adsl iptal oluyor bu seferde ne yapacaz ya
konuşma ücreti 10 ytl fatura 34 ytl ne yi indirmişler
arkadaşlar benim telefon faturalarımda çok fazla gelmeye başladı önceden cep telefonum yoktu çok konuşuyor az ödüyordum. şu an 2 tane cep aldım sürekli cep telefonu kullanıyom sabit hattı çok az kullandığım halde fiatları çok yüksek geliyor. ben anlam veremiyorum .resmen kazıklanıyoruz.keşke sabit telefonları tamamen özelleştirselerde aynı gsm operatörleri gibi onlarda rekabete girip fiatları ucuzlatsalar. avrupada öyle.inşallah bir çözüm bulunur.saygılarımla.
arkadaşlar hiçbir şirket zararına iş yapmaz bunlarda telekoma yatırdıkları paranın bir kaç katını nasıl çıkartacaklar tabiki yapacakları zamlarla.ben kesinlikle mecbur olmadıkça sabit telefonu kullanmıyorum,cep daha uygun geliyor.
bukadar olmaz be aşırı derece yüklendiler fiyatlara
bence bunlar bizi enayi yerine koyuyor kazıkçı bunlar kazıkçı
Kendilerininde dediği gibi çok ince düşünülmüş bir kazık.Örneğin kendimden örnek vereyim.Ben ev telefonunu sadece internet için kullanıyorum ve hesaplı hat tercih ediyorum.Fatura 7 küsür geliyordu.Ancak en son fatura 9 küğsür.Nerden baksan "KAZIK"bunu tüm hanelere dağıtırsan ne kadar okkalı bir kazık olduğunu anlarsınız.Her zaman söylüyorum bu adamlara neden veriniz bu telekomu????Adamların memleketine elini kolunu sallyarak giriyorlar adamlar bizim telekomu alıyor???? Ve ilk icraatları olmuş borçları toplamak...:)Komedi.Arkadaş özelleştirmeye verdiğin adam sana yenilik getirecek adam olsun.Bana yeni bir şey veremeyecek (bağımlı) adama neden satıyorsun gül gibi telekomu???????? Laf olsun torba dolsun diye... Şahsen ben bu özelleştirmeden tiksiniyorum.Zihniyet aynı ,her şey aynı.Bizim hükümet eminim adamlara rekabet konusunda garanti verdi ve adamlar istediği gibi at koşturuyor.Gerçi aynı kazığı bizim hükümetler attığı için şaşırmamk gerekiyor.Kısacası ALAN RAZI ,SATAN RAZI altta kalanın canı çıksın.Bu milleti keriz yerişne koymaya çalışan herkesi ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.
:49: indirdik indirdik diyolar fatura her ay artarak geliyor :46:
Sadece telekomu kınamakla olmuyor bu arkadaşlar.Asıl sorun kendi halkına kazık atıp sonrada ,kendi halkını beğenmeyip bak ne güzel gidiyor her şey diyen zihniyette.Tabii bu sadece bu hükümet için geçerli değil.Vergi toplamayı beceremeyen hükümetler gözünü yılda 3-5 kuruş zam verdiği işçinin memurun cebine dikmiş.Kendi beceriksizliklerini ört pas etmeye çalışıyorlar.Ayrıca bu zamların hepsi danışıklı dövüştür.Hükümetler istemese kimse kimseye kazık atamaz.Konulan vergilere bakıldığında ne demek istediğim daha açıktır.
AYRICA DOĞAN GURUBUNUN ORTAK OLDUĞU BİR PETROL ŞİRKETİNE 750 MİLYAR LİRA AF GETİRDİLER DÜN.AYNI ZİHNİYET BİR LİMAN ÖZELLEŞTİRMESİNDEN ALDIĞI 750 MİLYON DOLARLIK ÇEKİN REKLAMINI YAPMAKTAN UTANMIYOR. Şimdi soruyorum size 750 milyarmı çok 750 milyon dolarmı.Cevap her ne olursa olsun DEVLETTEN KAÇIRANLAR affediliyor yine...Bunun RAHŞAN AFFINDAN FARKI NEDİR???İkiside benim adıma hırsızları affediyor.Birisi hayatımızı diğeride uyğruna yıllarımızı verdiğimiz paralarımızı vergilerimizi çalıyor.Allah bildiği gibi yapsın...
bu tür haberlere gülüp geçiyorum.çünkü gelen fatura herşeyi anlatmaya yetiyor
ka-zık-la-nı-yo-ruz.. kazıklanıyoruz..ister heceli okuyalım ister hecesiz durum aynı kazık...
kesinlikle inanmıyorum faturalar yüklü geliyor
kazık yemeye devam her zaman olduğu gibi arkadaşlar
Peki bunun çözümü ne yapabiliriz arkadaşlar sizce. Sabit hatları kapatıp sadece dısardan gelen arama yapalım sonucta nede olsa 9 ytl ödeyecez yılda 108 ytl kafadan para verecez. Sonucta para alınıyor
adsl fiyatlarını indiriyoruz diyorlar bizde oh be artık aylık daha az ödeyeceğiz diye düşünürken bir bakıyoruzki meğer limiti 3 gb tan 4 gb'a yükseltmişler,utanmadan bunu indirimden sayıyorlar.(limitli-1024 için).istemez kardeşim 3 gb'ta kalsın sen aylık 20 ytl yap.ama olmaz illede milletin ağzına bir kaşık bal çalacaklar sonra kepçeyle toplamaya devammmmmmmmmm.:nono:
Birdahaki sefere (taşındıktan sonra)süper online dan ve ya simile adsl den alacağın internet bağlantısını.Maksat bunlar kazanmasın.
Bunların indirim mindirim yaptıkları yok indirimi bizi sanki dünaydan bihaber zannediyorlar dünayanın en yavaş internetini (bazı ülkeler hariç)en pahalıya bize satıyorlar ve yine milletin terk ettiği teknolojiyi daha yeni yeni önümüze koyuyorlar ne diyelimk tekelciliğin sonucu bu
ama inanın artık koyun sürüsü değiliz sesimizi çıkarmaya başladık.birşeyler ters gidiyorsa tepki göstermeye başladık.yakında bunlarada birileri öncülük yaparsa tepkimizi koyarız hiç merak etmeyin.:mad2:
bu arada fiyat indirimini olumlu bulan şu 8 arkadaş lütfedip açıklama yaparsa bizde belki birşeyler öğrenmiş oluruz.bekliyoruz.:bangin:
burası türkiye arkadaşlar bir gösterirler bin yüklerler. varmı bunun ötesi.
indirim değil bindirim oldu FELAKET
Eee başımızdakilerden birileri telekomu birilerine peşkeş çekmeselerdi bizde bu şekilde bazı oyunlara gelmeyecektik.Ne yapalım şimdi elimiz mahkum.
Adsl sistemi zaten feleket birde üstüne hiç konuşmadığım halde 35-40 ytl telefon faturası geliyor.
Türktelekom milleti kandırmaktan ne zaman vazgeçecek acaba?
Valla ben hiç inanmıyorum.Ekonomik hat,hesaplı hat,standart hat,vs.vs.Birinde sabit ücreti 12 YTL.yapmış +100 kontör hediye demiş,öbüründe sabit ücret 9 YTL.civarında hediye kontör yok.Dürüst hesap ortada olur,herkes anlar.Hiç kimse birşey anlamıyorsa düşünmek lazım.Saygılar& Sevgiler.
ben inanmıyorum çünkü benim bağlamrım 256 sınırsız nisan ayıında yine 49 ytl ödedim.sonuna kadar sınırsızda kalacağım.birde boyuna downioad yapacağım.tavsana kaç tazıya tut hesabı oluyor
bu nasıl indirim?bide zam yaparlarsa.....!
NE indirmesi adamlar halkı kandırıyorlar
türk telekom satıldı oger mi ne ise o na
önceden ayda 15 ytl gelen faturalar 35 ytl oldu ayrıca önceden türk telekomun verdiği 100 kontör vardı hesaplı hatlara . şimdi onu da saat gece 22.00 dan sonra harcayabiliyorsun ,bu ne demek gece hiç bir yeri arama şansın yok mecburen 100 kontör bizim seve seve öde
anlamına geliyor
adsl yi sınırlı 29 ytl 4 gb yapacağına 2 gb 20 ytl yapsınlar 100 kontör görüşmeyi 24 saat yapsınlar bakalım
veya eskiden olduğu gibi 100 kontör 24 saat aolsun adsl yine 29 ytl olsun
bunlar uyanık millet afedersiniz keriz. adsl almamış olsam normal hattı iptal ederim
gerçi evimde 2 hat vardı birini iptal ettim diğerini de mecburiyetten kullanıyorum. bu zihniyeti de kınıyorum.allah bildiği gibi yapsın.halkın kanını emenleri emdirenleri,
arkadaşım 100 kontörü sadece gece saat 22.00 den sabah 00.70. kadar kullanabilirsin boşuna umutlanma atı alan üsküdarı geçti ve güvendiğimiz dağlara çoktan karlar yağdı. sadece kar demiyorum KARLAR:smiles22:
indirimin adı var kendi yok,koca bir palavra..
:46: 1 Ay hiç konuşmasam yine de 8-10 ytl geliyor.Bu da vergilerden kaynaklanıyor
önce vergiler azaltılsın sonra da görüşme ücretleri
ülkemizin en nadide kazık atan yabancı sermayesi...
Arkadaşlar bunlar satış politikaları yapıyorlar indir bindir aynı işin kötü yanı rekabet edev firma yok
bir işyerinin akşam 22:00 dan sonra konuşma şansı varmı acaba:49:
Birşeyi indirdikleri falan yok bunların yerse modeli, sıkıyorlar.Ben artık adsl harici sabit hat kullanmama kararı aldım.
Saygılarımla,
ya bunların hepsi hikaye indirmiyolar resmen bindiriyolar...
göz boyamadan başka hiç bir şey değil
Appreciated friends appear me understand that it is speaks something relative to the age and according to custom of the adsl, want to understand, where exists some anomalia for someone appears in person, I am sorry, compliments.
ADSL, 3 megasram
indirim falan yok.her indirim yaptık dediklerinde fatura fazla geliyor.