selm arkadaşlar.d smartla ilgili yeni bir haberim var.bugün d smarta 2 kanal daha geldi.bunlar LOCA 1 .LOCA 2 .GALİBA SİNEMALARDAKİ FİLMLERİ VERİYOR.YANİ MULTİLER GİBİ.VİZYON KANLI
Printable View
selm arkadaşlar.d smartla ilgili yeni bir haberim var.bugün d smarta 2 kanal daha geldi.bunlar LOCA 1 .LOCA 2 .GALİBA SİNEMALARDAKİ FİLMLERİ VERİYOR.YANİ MULTİLER GİBİ.VİZYON KANLI
frekans nedir
frekansı ne arama yaptım bulamadım
Daha gelmemişki:)
12652 H 22500 5/6 frekansinda kör arama yapildigi zaman,bu frekansin kanal listesine "LOCA 1(SID:604)" ve "LOCA 2(SID:605)" seklinde iki yeni kanal eklenmektedir.Alıntı:
Her iki kanalda da sinyal olmasina karsilik,henüz yayin olmadigi icin bu kanallara ait parametreler (vPID,aPID,PCRPID) arama esnasinda gelmemektedir.
Kolay gelsin.
Arkadaşlar ATA Tv, Akıllı Tv , Cem Tv ve Kanal T paket içinde hayırlı olsun.
Ayrıca 1 no'lu kanal yeniden düzenlenmiş.tüm acımasız eleştrilere inat:45:
İyi ama zaten bunlar turksatta olan kanallar ek olarak birşey yok gibi geldi bana
usta önemli olan extra aramayla uğraşmamak.bende biliyorum türksatta olduğunu.yapılan iş güzel bana göre ve biraz daha ilave yapaması gerekiyor.
bunuların yerıne adam gibi tematik kannal koysalar daha akıllıca takmışar dıscoverylere bellgesellerden dunyada hıç kurum abone topluyamaz soz ettikleri hbolar tcmler nerede
bence türkiyede digital platform ları ayakta tutan futbol ihalesidir.ihaleyi kaybeden biter.bunun çözümü maçları ortak platformda vermek daha mantıklı geliyor bana.
haberı paylaştını ici sagol arkadaş cok ıyı olmuş dahada ıyı olmasın dılerim
paylaşım için teşekürler
teşekürler
Mİllet Futbol İstİyor Futbol..lİg Tv Olmadan Bence D-smart Yavan Kaliyo...d-smartin Kodamanlari Duysun Sesİmİzİ...yoksa Stoklar Ellerinde Patlar..!.
fb gs bjk avrupa maçları seneye yanlız d-smart ta arkadaslar
Bazı arkadaşlarda nedir bu D smart aşkı anlıyamıyorum.Neden bazı gerçekleri görmemezlikten geliyorlar onu'da anlıyamıyorum.Daha hiç bir şey belli değilken birden bire D smart'çı oldular.Eminim D smartı savunanların çoğu daha kendileride kullanmıyorlardır.Lütfen olaya taraflı değil objektif bakalım.Ayrıca burası reklam forumu değil zannedersem.
d smart rakip olsun digitiürke.iyi kanallar bünyesine katsın sonuçta izleyici kazansın
sevgili arkadasım sende biraz acımasız eleştiriyorsun hem bu sitenin yöneticileri ve medenetörlerivar reklam olup olmadıgına onlar karar verir ama ben bir cimbomlu olarak gs macları seneye d+smarta oldugu için alacagım saygılarımla
Saygı sevgi ve forum kuralları dahilinde her türlü övgü nasıl serbestse, eleştiride bu koşullar dahilinde serbesttir...konu reklam yada başka şey önemli olan bilgi paylaşımı...size ve takımınıza başarılar dilerim...sevgilerimle...:wave:
ben çok iyi bir televizyon izleyicisiyim.bu oluşumlar izleyicinin yararına olan şeylerdir.d smartı bu kadar acımasız eleştirenlerin d smarttan zararları var diye düşünüyorum.uydu kullananlara bir soralım şifreli kanalları açtırmak için ne kadar ödediklerini.en az uyduya ödedikleri para kadarda yazılım yada şifre attırmak için ödemişlerdir.bunlardan kimse bahsetmiyor.biraz bunları konuşalım ondan sonra dt mi,d smart mı ,uydu mu soralım........
sabo
ben ve benim gibi bir çok arkadaş kendi cihazlarımızı yükleyebiliyoruz,bu hiç sorun olmadı süpersat her konuda bilgi sağlıyor zaten,bana sorarsanız uydu derim.
bende uydu derim
iyi güzel yazmışsınız ama belirttiğiniz yayınlar daha düzenli olarak başlamadı ve şu anda da film falan vermiyor. bir de haberi verdiğiniz tarihte kanalların pidleri açık değildi. yayınlar bundan 2 gün önce aktive oldu. biraz gerçekçi bilgiler verin.
ben size katılıyorum bende yüklüyorum.bu konuda supersata teşekkürler.birde yükleyemeyenlere soralım her yüklemede para vermekten memnunlar mı değiller mi.bence onların durumunu düşünmek lazım.ne de seyrettiklerinin dilinden anlıyorlar öyle televizyona boş bakıyorlar,şifreler çözülsün de önemli olan o.kimse üzerine alınmasın arkadaşlar bunlar acı gerçekler hepimizde bunların birer parçasıyız.
Arkadaşlar d-smartı aldık diyelim. Maç yayınlarını izleyebilecekmiyiz. Ekstra bir ücret ödemiycekmiyiz? Köntör vs. uygulamasına geçilecekmi?
geçilecekse hangi kanallar köntörlü olacak
Bilen varsa yardımcı olurmu
paramız havaya gitmesin
muhabbetle
net birşey yok güzel kardeşim kesin olan birşey varAlıntı:
oda şu kontör olacak yani siz ne isterseniz bedeva olayı tamamen
kandırmaca hatta şu an açık olan kanalları bile ileride ancak kontür yükleyerek izleyeceksiniz bundan emin olun şunuda belirteyim
ben D-SMART satış bayisiyim yok öyle 3 kuruşa 5 köfte hele doğan
gurubu hiç vermez