Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Maç sonrasında açıklama yapan Adnan Polat, sahada futbolun olmadığını kaydederek, "Yaşananları onaylamamız mümkün değil. Galatasaray'a hiç yakışmadı. Tarihimiz için kara bir lekedir. Belki kazanabileceğimiz bir karşılaşmayı, bu şekilde kaybettik. Olayları izlemekten, maçı izleyemedim" dedi.
Taraftarların tutumunun önemli bir sıkıntı yaratacağını belirten Polat, "Önümüzdeki sezon sanıyorum birkaç maç ceza alacağız. Taraftarlarımız da Galatasaray'ı İstanbul'da bir süre izleyemeyecek" diye konuştu.
Polat, "Taraftarların, yönetime tepkilerinin sürdüğü ve aradaki bu sıkıntıyı gidermek için neler yapacakları" yönündeki bir soruya, "Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Büyük bütçeler karşısında rekabet etmek kolay değil. Mali yapımızı düzeltmeden bu rekabetin içinde olmamız çok zor. İmkansızlıklar içinde bu kavgayı veriyoruz ve camiamızdan destek bekliyoruz" yanıtını verdi.
Teknik direktör Erik Gerets'in, "Galatasaray'ın kadrosuyla Fenerbahçe'nin kadrosu arasında önemli bir kalite farkı bulunduğu" yönünde ifadesi olduğunun söylenmesi üzerine Polat, "Geçen sezon da aynı takım şampiyon oldu. Başarısızlıkları başkalarına yüklemek bizim tarzımız olmamalı. Teknik direktörümüzün takımla ilgili söyledikleri şeyleri doğru bulmuyorum" dedi.
20-05-2007, 01:41
Simba
Akşam yaşananlar tam rezillikti gs taraftarına yakışmadı yazık degilmi oyunculara sonucta bir oyun bu ya
20-05-2007, 01:53
pencere77
Adnan Polat rakip takımlar hakkında ileri geri konuşacağına kendi taraftar ve futbolcularına kouşsaydı uyarılarda bulunsaydı daha iyi olurdu
20-05-2007, 03:16
enesol
taraftar sonuna kadar haklı hem ligde başarısız olduk hemde fener karşısında bu yıl hep yenildik...
20-05-2007, 06:08
lordlordleon
ya orada bir tek taraftarmı rezildi ya futbolcular ayhan diye bir şahıs var futbolla alakası yok işi gücü çamurluk ya federasyon o maç başkasıyla olsaydı ya tatil olurdu yada başka birşey ama taraftarı g.s yı farklı yenilmekten kurtardı f.b gol atmaya defanstan forvete kadar devam edecekti yoksa :) :) :)
20-05-2007, 07:25
Hakan Gül
Kendi yaptıkları rezilliklerin faturalarını kendileri ödeyecekler..Türk futbolunu kirletmekten başka birşey değil bu...Lanet olsun sizin gibi taraftarlara....
20-05-2007, 08:35
halil07
Alıntı:
Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı
Akşam yaşananlar tam rezillikti gs taraftarına yakışmadı yazık degilmi oyunculara sonucta bir oyun bu ya
Zaten yarış kaybedilmiş bari centilmen olsaydık .ONUDA BECEREMEDİK
20-05-2007, 08:46
halil07
Çİrkİnlİkler
Akşam ki maçtan çirkin kareler.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
20-05-2007, 09:00
Kemal Turan
Alıntı:
enesol Nickli Üyeden Alıntı
taraftar sonuna kadar haklı hem ligde başarısız olduk hemde fener karşısında bu yıl hep yenildik...
Bu rezillikleri yapan taraftara haklı diyorsun. Herhalde adamda öldürse haklı diyeceksin. Ben G.S camiasında yetiştim. Böyle rezil, iğrenç taraftar olacaksa seyircisiz oynayalım. Bu pisliklerin G.S ya nelere mal olacağını düşündünmü? Normal takımlarını desdekleseydiler belki maçı alabilirdik. G.S lı topçu o atmosferde nasıl top oynayacak söylermisin?
20-05-2007, 10:33
hallederiz
taraftar sonuna kadar haklı
bu yönetim olduğu sürece bence bu olaylar dahada artacaktır
20-05-2007, 10:36
mehmet07
arkadaşlar takımda ruh kalmamış bu ruhsuz takımla anca buraya kadar olmasa iyi olurdu ama ne dsek boş
20-05-2007, 11:43
®adakoglu
Hatayı sadeca taraftarda aramamak gerekir.Taraftarı bu duruma getirenler iyi düşünmeli.
20-05-2007, 11:52
bulletfromhell
ne olursa olsun ayhan denilen zat-ı muhterem o sahada olduğu sürece hiç kimse soğukkanlı davranamaz....kendi seyircisi bile dayanamayıp şişe attı ona....
20-05-2007, 11:55
devid74
evet dün akşam tarihimizin en kötü maçlarından biri oynandı
aynı milletin insanlarının birbirlerine olan kinine bakınız
çok yazık
artık şunu herkes anlasın bu bir spor........
20-05-2007, 12:00
bulletfromhell
Alıntı:
devid74 Nickli Üyeden Alıntı
evet dün akşam tarihimizin en kötü maçlarından biri oynandı
aynı milletin insanlarının birbirlerine olan kinine bakınız
çok yazık
artık şunu herkes anlasın bu bir spor........
yaw kardeş kimsenin kimseye kini yoktu dün gece...standart olan hafif tacizler ve su şişeleri olayları vardı...bunlar kin olayı değil...ama ayhan denilen adamın yaptıklarına bi bakın....ondan sonra herkes zıvanadan çıktı....
20-05-2007, 12:30
Hakan Gül
Alıntı:
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı
yaw kardeş kimsenin kimseye kini yoktu dün gece...standart olan hafif tacizler ve su şişeleri olayları vardı...bunlar kin olayı değil...ama ayhan denilen adamın yaptıklarına bi bakın....ondan sonra herkes zıvanadan çıktı....
Usta ayhan ne yaptı ben kaçırdım anlatabilirimisin..
20-05-2007, 12:54
alemci_1987
Bunları Biz Yaptıkmı Ayıp Olur Onlar Olmaz Dünkü Mac Dünyanın 3 cü Derbisi idi ama taraftarlar bunu yaptı çirkinlik
20-05-2007, 12:59
yigit03
nasıl resim ekliyebiliyoruz pc mizden
20-05-2007, 13:07
Hakan Gül
Alıntı:
yigit03 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. isimli siteye bilgisayarınızdan resmi yükleyin..Sonra orada çıkan linki burada verin..
20-05-2007, 13:08
hallederiz
Alıntı:
aşağıdaki linkte resimli anlatımı mevcut Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
20-05-2007, 13:16
bulletfromhell
Alıntı:
Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı
Usta ayhan ne yaptı ben kaçırdım anlatabilirimisin..
valla diğer arkadaşlar yazsınlar buna cevap.....o adamı gördüğüm anda benim tansiyonum çıkıyor....bide yaptıklarını anlatarak sinirlerimi bozmaya niyetim yok......
20-05-2007, 13:21
yigit03
20-05-2007, 14:05
hallederiz
Alıntı:
arkadaşım resim yine olmamış aşağıdaki verdiğim linki dikkatli inceleyerek tekrar denermisin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
20-05-2007, 14:14
01 jirki
gs ismine, seyircisine ve camiasına yakışan bir davrınış sergiliyemedik
20-05-2007, 14:27
ibalaban
Orda dur Polat efendi bu gün futbola bu kadar fanatizm girmişse bunun nedeni senin ve Demirören'in verdiğiniz demeçlerdir. Bu olayların hazırlayıcısı sizlersiniz. Rüzgâr eken fırtına biçer.
20-05-2007, 14:37
draculu45
Alıntı:
ibalaban Nickli Üyeden Alıntı
Orda dur Polat efendi bu gün futbola bu kadar fanatizm girmişse bunun nedeni senin ve Demirören'in verdiğiniz demeçlerdir. Bu olayların hazırlayıcısı sizlersiniz. Rüzgâr eken fırtına biçer.
vallah hemşo sana sadece gülüyom . önce kapının önünü süpür sonra komsunun derler bilmem anladınmı yinede bir gs li olarak bu insanları bu kadar fanatizme itenlerin allah belasını versin sonuçta bu bir mac hani derizya biz avrupalıyız edebiyatı degil avrupalı olmak patakonyalı bile zor oluruz dün spor adına bir utanc gecesiydi her aklı selim spor severlere saygı ve sevgiler
20-05-2007, 16:19
YANSIMA_38
bence seneye baya bı degısıklık olacak kadroda yoksa bu ıs boyle gıtmıcek hayırlısı olsun dıyelım taraftar ve turk futbolu ıcın
20-05-2007, 17:23
ibalaban
Alıntı:
draculu45 Nickli Üyeden Alıntı
vallah hemşo sana sadece gülüyom . önce kapının önünü süpür sonra komsunun derler bilmem anladınmı yinede bir gs li olarak bu insanları bu kadar fanatizme itenlerin allah belasını versin sonuçta bu bir mac hani derizya biz avrupalıyız edebiyatı degil avrupalı olmak patakonyalı bile zor oluruz dün spor adına bir utanc gecesiydi her aklı selim spor severlere saygı ve sevgiler
Yönetimin eli olmasa oraya meşaleler, ve diğer maddeler nasıl girecek. Bizim kapının önü hep temizdir. İçinize çekmek istiyorsunuz ama Fenerbahçe gelmez.
Diğer konu Avrupalı olmak isteyen yok bir kere Türk Ulusu her zaman Avrupalıdan üstündür temizdir. Kültürel ve sosyal yönden üstünüz. Kendimizi küçük Avrupalıya Avrupaya muhtaç gibi göstermeyelim. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
20-05-2007, 18:04
bulletfromhell
Alıntı:
ibalaban Nickli Üyeden Alıntı
Yönetimin eli olmasa oraya meşaleler, ve diğer maddeler nasıl girecek. Bizim kapının önü hep temizdir. İçinize çekmek istiyorsunuz ama Fenerbahçe gelmez.
Diğer konu Avrupalı olmak isteyen yok bir kere Türk Ulusu her zaman Avrupalıdan üstündür temizdir. Kültürel ve sosyal yönden üstünüz. Kendimizi küçük Avrupalıya Avrupaya muhtaç gibi göstermeyelim. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yavaş ol yavaş beyefendi.....birincisi bu kadar fanatizm zararlı....ikincisi bilgi sahibi olmadan yorum yapma...üçüncüsü bu olay sporda avrupalılaşmak yada o kültürü sindirebilmek....şovenizme gerek yok....dördüncüsü hepsinin kapısının önü kirli....hepsi militan besliyo.....beslemiyorum diyen buyursun....selametle....
20-05-2007, 19:44
draculu45
bak balaban arkadasım hep tek yönlü bakıyon bu mactaki olaylar kadıköydeki macın rovanşı diye bukadar üstüne gidildi kadı köydeki yapılanları netez unuttunuz türk futbolunu bu günlere ömer cavus oğlunun gs monakoyla sampiyonkulupler kupasında ceyrek final oynarken gercek fb monakoyu destekler diyen cengiz çandar gibi insanlar verdiği seviyesiz demecler sonunda bu günlere geldi biraz mazinize bir bakın ondan sonra karsındakini yargılama hakkını bulamassınız tencere dibin kara seninki benden kara misali seviyeli yazısan tüm arkadaslara sevgi ve saygılar
21-05-2007, 21:21
eroll
arkadaşlar
olan oldu birbirinizi incitmeyin,bu GS nin baştan sona değişime ihtiyacı var,bırakalım bu polat ve Canaydını yeni isimler bulmak lazım,yeni futbolculara,genç yeteneklere ihtiyaç var,başka türlü düze çıkmak olanaksız gibi...evet belki 1-2 sezon bocalar ama sonunda arzulanan düzeye ulaşır.
21-05-2007, 21:30
CABBARİ
fazla gevelemeye gerek yok bu olayların tek sorumlusu var oda kendisidir adnan polattır
21-05-2007, 21:34
Hakan Gül
Konu daha fazla uzamasın arkadaşlar kimse kimsenin kalbini kırmasın lütfen..Gerek yok böyle şeylere..Biz böyle yaptıkça o tribündeki taraftar bozutularından farkımız kalmaz..
Konu Kapanmıştır...
Saygılarımla..