ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Printable View
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
goldmasterden şaşmam
bence sunny vede next tir
2003 ten beri kullanıyorum.teknik destek(yazılım açısından iyi ama bazen gecikme olabiliyor.gayet doğaldır bu durum) ayrıca kullanması kolay kumandayı karışık değil.cihazın renk kalitesi süperhiç arıza yapmadı daha.kumanda dahil.yazılım atmak kolay yanlış yazılım atma imkanım yok cihazımın modelinden dolayı
Goldmaster Sağlam Cihazda Yazılımda Biraz Geri
Stream Truman Ve Fte Tabanlılar Yazılımları Daha Hızlı Çıkıyor
9400 vcı kullanıyorum.bana hediye gelmişti bu cihaz.tek sorun bazen yazılımların geç gelmesei.o kadarda olsun yani.cihazlar genelde güzel.tavsiye edrim.kanal geçiş hızlarıda iyi.tabii( lnb sorunsuz olursa):wave: :wave:
bende arkadaşıma katılıyorum.tabiki yazılım konusu geçikmeler oluyor. ancak şu ana kadar henüz yazılımı cıkmayan cihazlar var.dayanıklılık kullanım kolaylığı ve yapılan yazılımın tutması sorunsuz çalışmasıda önemli. bende o yüzden goldmaster diyorum. herkese kolaylıklar diliyorum.
Ben next kullanıyorum 2000 super plus memnunum aciko ve gm 11000 vardı malesef cihazlar iyi olmasına ragmen teknik destekleri malesef yok. Yazılımları artık cıkmasıda zor
9400 v2 cı amstrad ki buda goldmaster 8400 cım ile aynı cihaz ve yumatu mx kullanıyorum ciihaz kalite olarak hepsinden memnunum
yazılım konusunda ise next iyi bence
next ve sunny
Ben kaon kullanıyordum fakat sattım bakalım hangi cihazı alacağım karar veremedim ama yazılım konusunda bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar saygılar..
bende 7400 cim vardı suniye cevirdim 12 .03 .a5 idi modülü söküp
12.01.a5 yaptık vede gayet memnunum artık suniden şaşmam kolay gelsin
teşekkürler
bende dvbs kartın ve hemco var kaon tabanlı dvbs kartın var hemconun da yazılımları çıkmıyo artık
TRİDENT diyorum neden derseniz ben aynı zamanda tridentin yetkili servisiyim ve şimdiye kadar firmanın herhangi bir cihazı için henüz sorun çıkarttığını görmedim herzaman ürününün arkasında oldu ve şimdiye kadar da hiçbir müşterimle bu konuda yüzgöz olmadım daha doğrusu firma bukonuda bayağı hasas belki yazılım desteği biraz zayıf olabilirki okadarda değil önemli olan ürünlerinin arkasında olması kullanıcıyı mağdur bırakmamak herhalde buda bir firma için yeterli güven ortamını sağlaması açısından büyük bir avantaj olsa gerk saygılar.
yumatu mx kullanıyorum 10 tane web siteye üyelğim var belki ama destek çok zayıf.Sunny destek olarak iyi olduğunu duydum.Hatta goldmaster içinde baya iyi diyorlar..Umarum yumatu dan bir atak gelir ama sanmıyorum.dahada olmassa kendi yumatu ve next 10000fta cihazımı satıp goldmastere veya sunnye geçicem...
sunny yi tek geçerim internet kafeciyim ve receverlara yazılım ataraktan da Allah bereket versin ekmeğimiz çıkıyo diğer markalarda yazılım olmadığı için geri çevirdiğim yüklemeden gönderdiğim oldu ama sunny yi yazılım yüklemeden geri gönderdiğimi hatırlamıyorum...
ii çalışmalar
Next'i tek geçerim yazılım konusunda üstüne yok bence ayrıca cihazlarda baya kaliteli..Saygılar
goldmaster dedim bende
Bence Kaon tabanlı Sunny uydu alıcıları için herzaman teknik destek bulabiliyorum. Yeni yazılımlar en kısa sürede forumlara veriliyor.Seyredemediğim kanal pek olmuyor,daha ne olsun derseniz eğer ufaklık için NBA tv nin de eskiden olduğu gibi çözülebilmesidir.
Kaon ve Sunny ekiplerine çok teşekkürler.
Ayrıca gerçi oy vermedim ama Goldmaster ve Topfield ları da unutmamak lazım yazılımlar geç çıkıyor çabuk şifre değişiyor ama sağlam ürünmüş.
Bende Sunny AT7010DCİ ve TF5000FTA iki uydu alıcım var ve önden giden Sunny oluyor,TF arkadan seyrediyor.
Kalite bakımından Teknik Servise pek ihtiyaç olmadığından pek fark göremiyorum.
Sadece güncel yazılım konusunda GM biraz zayıf kalıyor.
selam kolay kullanım ve kalite de next y,destekte sunny derim,
kullandığım cihazlar S,8012cı 7010Ft Next 2000cı puls 2000cıspuls
Not,next cihazları merceres arabaya benzetirim.Saygılar.
:present: next bana göre de tek geçilmesi gereken cıhaz. 7 senedir kullanıyorum.şimdi ikinci olarak YE 2000 cıs super plus aldım.şahane. destekte mükemmel.:present: :present: :present: :present: :present:
Next ten üstün yok bence...
bence sunny vede next tir
next ten bemunum
TÜM YAZILIM DESTEGİ CIKARAN FİRMALARIN DİKKATİNE./// bize göre bu yazılım destegini hiç cıkarmayacaklardı.kendi kendine oturacak ve gelişecek bir sektörü saman alevi yaptılar cıktılar.uydu cihazı alan kişi tv kanallarını net seyrede bilmek için alsaydı her kesin işi şu an devam ediyor piyasa tıkanıklıgı yaşanmıyor olurdu.tabi yok karasal yayın yok d-smart traşlarıda tuz biber cünkü esas amac net yayın seyretmek oldugu için müşterinin kafası karışmıyacak.tercihini öyle yapacaktı.isteyen karasalı isteyen d smartı bekleyecekti kafalarda bol soru işareti olmayacaktı.şindi millete dert anlat dur.darılan kırılan müşterilerle ugraş.üç kuruş para kazandık burnumuzdan geldi.ve güzelim uydu sektörü yalancı üc kagıtcı damgasını yedi millet gözünde satalım bakalım kime satacaz şindi bu malları.?????
bence tüm firmalar çıkardıkları tüm cihazların arkasında durup yazılım desteği vermelidirler. cihazı satıncaya kadar dost olup arkalarını dönmemelidirler.ilk model cihazları alanlara üvey evlat muamelesi yapmamalıdırlar.bu konuda sunny bence diğerlerinden biraz daha iyi gibi görünüyor şimdilik...
ben botech diyorum botech 7000 fta ların yazlımları hep güncel
bence sunny yazılımı daha cabuk geliyor
arkadaşlar bende next kullanıyorum. çok memnunum. daha önce vestel in seg i vardı hiç memnun değildim. next i alınca daha önce almadığıma pişman oldum. yazılım olsun, teknik destek olsun next için aradağımı kolayca bulabiliyorum. geçenlerde bir arkadaşım goldmaster aldı. ilk defa böyle bir cihaz aldığı için ben yardımcı oldum. sadece kumandası next e benziyor onun dışında bir benzerlik göremedim. forumlarda goldmaster ın outo yazılımları next en sonra çıktığını gözlemledim. (tabii bu kullanmadığım bir cihazı kötülemek anlamında değil) netice olarak ben next en çok memnunum.
bence suuny ama faprika 1030 ları da yazılım verseler tpsler yok mesela yazsalar olmazmı millet tomarla para saydı saygılarımla
bencede sunny yazılım avrupa cihazların ki uyuyor sanırım bundan sonra desteksiz kalmaz
bence starsat yazılım desteği devamlı
SUNNY TEKNOLOJİ GÜNEŞİ
sunny tabikide hız destek hersey var bu reciverde
bence kaon hariç hepsi iyidir.
:hat:
kaon tabanlı cihaz olsunda ne olursa olsun
arkadaşlar ben dijital ilk çıktığından beri next kullanıyorum gayet memnunum
Goldmaster cihazlar kaliteli fakat yazılım desteği zayıf. Ben sadece kullanıcıyım.
Amatörce uğraşıyorom.Mesela 7400 CIM modeline şimdiye kadan AT 1030 yazılımı atıyorduk fakat şimdi epeydir ona da yazılım çıkmıyor.
suny yada nex tanımam başka goldmaster başka cihazlara uymasa yazılımı yok
bence NEX-SUNNY- bence yazılım desteği olan eniyi vede enkaliteli cihazlar yanlız sunny kaon tabanlı cihazlar daha avantajlı çünkü arkalarında sıtrem yazılımıvar buda onun için büyük avantaj
saygılar
bence next ten şaşmam yazılımı en çabuk gelen cihaz sadece 2000 serisi genede herkesin fikirleri farklıdır ona onada saygı duyarım sanny de güzel ama sadece eski leri ani 7010 7011 gibi makinanal animasyonlu seriler bence 5 fara etmez yazılım destegi yok gibi benim fikrim saygılar
goldmastır 9000 seri gayet güzel..........
oylamaya baktımda sunny stream den fazla oy almıs.ben eski bir 16.00.a1 kullanıcısıydım.bizden destegi kestiler ve yalnız c boardlara o da stream yazılımları cıktıktan bir sure sonra vermeye basladılar.
yani sunny adaleti ortadan kaldırdı.yeni cıkan 9000 lere bile yazılım yok.gerisini siz dusunun.
simdi next kullanıcısıyım cok ta memnunum.tesekkurler next.
ben goldmaster kullanıyorum ama kaon tabanlı cihazlara destek daha fazla diyorum. :wave:
goldmaster cihaz kullanıyorum cihazdan bir şikayetim yok ama en son yüklediğim yazılım 30000 serisi için 26.12.2006 ...
yeni yazılım heralde artık yıldan yıla çıkıyor yakında oda çıkmayacak gibi....
cihazın satışı kadar biraz da yazılımının üstüne düşülse ortada ne şikayet kalır ne müşteri memnuniyetsizliği kalır ...
şimdiden teşekkürler bu konuya değinildiği için...
bende Next diyorum 11.yıldır satışı ve destegiyle müşterilerimize mahçup olmadık.......hepte next olacak ..
selamlar kolay gelsin.
Ben next kullanıyorum. 2-3 sefer problem yaşadım. Karaköy e servise götürdüm, ücretsiz hemen hellettiler.
merhabalar ben redline kullanıcısıyım 18500 yazılan özellikleri bakımından mükemmel gibi görünüyor ama hiç biri aktif deyil kesinlikle ürünün arkasında durmuyorlar oysa ben özelliklerine bakarak almıştım çok pişmanım herkes ürününe sahip çıksın lütfen neden türkiyede oluyor bütün bunlar anlıyamıyorum her işimiz neden böyle saygılar
Hiçbir firma emü desteği sağlayacağını taahhüt etmiyor zaten yasalda değil buna istinaden en iyi firma ve teknik destek Goldmaster da diyorum Saygılar...
Orient 7004 DSCIX3 Taş gibi makina
2004 ten beri kullanıyorum.
amstrad hiç bi zaman kullanıcılarını teknik desteğinden mahrum bırakmadı yazılımlarınıda en hızlı biçimde göndermiştir bütün teknik çalışanlarına teşekkürlerr
Bende şimdiye kadar next kullandım artık yazılım vermiyorlar şu anda idare etsemde yakında yeni iyi bir cihaz almak istiyorum şu an arayış halindeyim en uygun bana göre tabi bulursam alacağım o yüzden şu anda oyum nexte kullandığım süre içinde sorun yaşamadım ama artık yazılım desteği bendeki modele çekildiği için yakında sorun yaşayabilirim
Next..............
ben goldmaster 9400vcı,yı ilk çıktıgı günden beli kullanıyorum çok memnunum hiç problem yaşamadım yazılımlarında bazen aksaması normal,abimde nextır 5000 cı var onunda yazılımlarını ben takip ediyorum ondada bi sorun yok gayet iyi gidiyor.goldmaster ve nexit ikiside çok iyi markalar bence.
ben amstrad dıyorum yazılımda geri kalmadılar şimdiye kadar. sunny ve goldmaster dıyenlere sormak lazım hangi gün tam anlamıyla gününde yazılım verdıler ( tamam cihazların sağlımlığına söylenecek bir şey belki yok) hele sunnyde 3 aydır tps yok, goldmaster da ne zaman yazılım yaptı 3-5 gün sonra çökmüş.Tüm markalara başarılar dılerim
Kardeşlerim bence REDLİNE CS-100X en iyisi;çünkü benim iki ay önce gold master'im vardı memnun değildim şimdi rahatım
arkadaşlar nerdeyse bütün cihazları kullandım ama ben 2000X SERİSİNİN ÜSTÜNE CİHAZ TANIMAM HANGİ FİRMADA VAR ALLAH AŞKINA 6 YIL OLDU ÇIKALI VE HALA 1 NUMARA HALA DESTEK YAZILIM VAR
GEÇENDEDE 1 CİHAZIN İÇİNE SU GİRDİ FABRİKAYA YOLLADIM İÇİNİ YENİLEYİM YOLLADILAR 1 KURUŞ PARA TALEP EDİLMEDİ AZ MANTIKLI BAKALIM OLAYLARA TÜRKİYENİN EN İYİSİ NETX BU ARTIK HER KONUDA KANITLANDI