Arkadaşlar telsiz telefonla görüşme yaparken internet kesiliyor,hatta çok parazit var.paralel telefon da kullanmıyorum,hata telekom kaynaklı mı yoksa splitter da sorun mu var...
Printable View
Arkadaşlar telsiz telefonla görüşme yaparken internet kesiliyor,hatta çok parazit var.paralel telefon da kullanmıyorum,hata telekom kaynaklı mı yoksa splitter da sorun mu var...
aynı sorun bendede oluyor telefonda parazitlenme oluyor telekomu aradım spilinteri değiştir dedi değiştirdim sorun yine aynı konu açılmışken bende dile getirmek istedim çözüm bilen arkadaşlar varsa sevinirim
splitter değiştirdim sorun devam ediyor...
Bendede Aynı Sorun Var İnternete Girerken 2 Kere Tıklamak Zorunda Kalıyom
Bende Normal Telefon Var Bende Anlamadım 2 Haftadır Sürekli Böyle
bendede aynı
problem yok
arkadaşlar bendede sürekli kesiliyor
şu an için adsl de bir problem ok. telsiz telefonlarda bazı etkenlerden gürültü olabilir. Siplittır bağlantılarını kontrol ediniz.
Telsiz telefon harici başka bir tel daha paralel bağlayın ama zorunlu olmadıkça kullanmayın elektrik kesintisi olursa mecbur tabi.
telsiz telefon kullanmıyorumki ?
valla son bir aydır çok kesilmeler oluyor bendede 7 kişi bu hatı kullanıyoruz benim pc yeni ve biraz özellikli olduğu için fazla kesilmeler olmuyor ama öbür taraftaki arkadaşlara hiç gitmiyormuş yani hatlarda sorun var
İki telsiz (birisi ana ünite, ek bir ahize) iki masa üstü telefon , yani dört telefon bağlı hiç kesilme olmadı daha.... Binadaki hatlardan kaynaklanıyor olabilir sizinki....
bende de kesinti çok oluyor;
acaba neden?
telekomdan da soyluyorlar telsiz tel. kullanmayın diye sabit tel. lerde problem yok
evet normal telefonlarda sorun olmuyor,telsiz telefonlar interneti kesiyor...
valla arkadaşlar benim internete kesilip duruyo ama bende ne telsiz telefon bile olmadıgı halde
telsiz telefonlar kesiyor zaman zaman bendede oluyor.
Bende de telsiz telefon ve paralelde normal telefon var kesiliyor
İşyerinde normal telefon var 4 adet paralel her telefon geldiğinde kesiliyor paralelin birinde spilitter var diğerlerinde yok ayrıca faks da var
ama faks diğer hatta
Eğer internetiniz çok sık kesiliyor ise eve gelen bağlantılarınızda sorun var demektir. Telefonunuzla konuşurken parazit yapıyorsa spliter bağlantınız doğru değildir. Ben eve gelen kabloyu eve girdiği yerden spliteri bağladım. Spliterden modeme doğrudan bir kablo çektim. Artık telefonum parazit yapmıyor. İnternetimiz kesilmiyor. hızımda 900 kb civarı. Denemenizi tavsiye ederim.
kesinlikle sorun şirketten kaynaklanıyor benim bir arkadaşınki sık sık kesiliyor ve telefondada çızırtı eksik olmuyordu herşeyi değiştirdiler bana modemi splittere sonunda oldu ama sorun hatta olduğu çıktı kabloyu değiştirdiler oldu bence sıkıştır şirketi bak nasıl oluyor valla şimdi arkadaşımın hiç sıkıntısı yok birde sanki limitlilerde birşey var kesilecek illa diye bende alalı 1 seneyi geçti limitsiz en fazla 1 senede 3 yada 4 kere koptu