UYDU : HOTBIRD 13E
FREKANS : 12.476
SYMBOL RATE : 27.500
POLAR. : HORIZONTAL (YATAY)
FEC : 3/4
GECE 23.00 TEN SONRA
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
bilgi için teşekkürler
bilgi için teşekkürler kosavalı
bilgi için teşekkürler
Bu frekans da LIVE24 diye bir kanal bulunmuyor, bir yanlışınızmı var acaba ?
vay be bizim türkler en sonunda yapmışlar şimndi frekansa girip bakacam palavramı iye inanmıyorum hala
kosavalı sağolda bu açtık 5 dakka geçmedi kitlendi kaldı nasıl iş bu
ki
lilenmedi arkadaşım reklam yapıyolar öle kalıyo bendede oldu okadar güzel değil +18 yuazıyo ama onluk bişey yok +16 yazmaları gerekir
usta bızımle eglenıyormusun ne yapıyorsun ne kırmızı çam var ne de baska bısey
Arama Yapin Çikacaktir Sİzde Çikmazsa Bende Nİye Çikiyokİ Ozaman Çanak Ayarsizdir Belkİ Ondan Çikmiyodur
bende çıktı ismi live24 yazıyor amam şuanda müzik var başkada bişey yok
Bu frekansta çıkan kanalın ismi live24 yazıyor. Ama kanal kesik kesik (donma yapıyor.) şuanda müzik yayını var. Ben yeni açtığım için daha başka şeyler göremedim...
bilgi için teşekkürler.
Teşekkürler yanlız şimdi film değil müzik yayını yapıyor
hiçbirşey yok kanalda acaba biri bizimi işletiyor?
bu fernkasta roj , mezopotamya ve rojhilat kürtçe kanallar olduğu için askeri yerel sinyal gönderildiği için van da izliyemiyoruz. çanağın etrafına duvar örerek seyr edenler var. başka ne türlü bir önlemle izliyebiliriz?
ustalarımızın desteğine ihticım var.
eniyi dileklerimle
arkadaşlar
bu frenkas türkiyenin doğusunda özellikle şehir merkezlerinde kurulan yerel vericilerle engelleniyor. etrafı açık çanaklar yayın alamamktadır
sebep bu.
hoşçakalın
iyide benim çanak açık alanda hotbirdde alıyoo roj tv felan varpaketten bu kanal mı çıkmıyo yoksa hiç birimi çıkmıyo :49:
hotbırd den lıve24 olarak cıkıyor ancak özgür ustanın dedigi gibi kanal +18 yazıyor ancak onla alakası yok +16 yazmaları gerekiyor üstelik iki saat yayın yapıyorlar daha sonra reklama kuşagı başlıyor ortada dolanan o malum acıldı acılacak denen kanalla alakası yok arkadaşlar bu kanalın
Alıntı:
Özgür ustam kanalla biraz göz atan zaten hak vermesi lazım tersini söyleyen arkadaşlar varsa o kanal başka bir kanal ozman söylesinler birde ona bakalım kırmızıçam dedikleri kanal bu lıve24 ve o dedikleri kanalla ilgisi yok
dogru cıkıyo ama roj tv frekansında oda sinyali düşük bir frekans oldugu için canak dört dörtlük ayarlı olmazsa bazı cihazlar bulmuyo ben buldum ama sinyslim düşük canak ayarsız bende cıkıp ayarlıcam saol bilgi içi,n tşk ederim
kırmızıçam kanal +18 (belki kanal31) hotbird 12476 H 27500 yayında
arkdaşlar bu tpye birde bu kanal eklenmiş haberi olan varmı acaba
live 24 diye bir kanal var ama şuan müzik var
saygılar
Kanal 23 ten sonra +16 oluyor arkadaşlar 1 ci mesajı iyi okuyun
Saat 23 olsun bakarız.
saat 23 e az kaldı bir bakalım
vermiş olduğunuz bilgi için çok teşekkürler
sağolun
beklenen saat geldi kırmızıcam kusagı başladı :)
Arkadaşlar yeni verdiğim GM Menülü kanal listesinde bu kanal 517. sırada. Bilgilerinize.
Saygılar.
sözünü ettiğiniz kanalda müzikten başka bir şey yok,yalan yere milleti işletmekten zevk mi alıyorsunuz.
arkadaşım kimse kimseyi işletmez sözlerinize dikkat edin yukardaki mesajları okursanız kanal hakkında gereken acıklama yapılmıştır hangi frenks ta oldugu ne yayın yaptıgı yorum yaparken yorumlarımızda daha dikkatli olalım burda insanlar sizler icin yazıyor sizlere bilgi vermek icin teşkkürler
su anda gordugum kadarıyla lıve24 muzık-eorutourxstream ıse erotık yayın yapıyor
teşekkürler bilgi için.
gündüzleri reklam,müzik ve fal yayınları yapıyor ama 23 ten sonra hiç bakmadım, bir bakayım
suan yabancı müsik & tatto falı gibi seyler gösteriyo ,, aksam ı bekliyoruum ama yorumlara göre pek gsl bi kanal degill
Hiç güzel bir kanal değil beklemeye filan değmez.Bizimkilerden bu kadar olur.İğrenç
benim kanal biraz kırılmalı geliyor arkadaşlar. yer uşak sinyal gelip gidiyor sadace bukanalda oluyor.
alla alla bi bakim bari merak ettim
2. cıne5 donemi oluyo galiba ama +18 gereksizz
Kosavalı bilgi için teşekkürler.
ama bu kanal çok gereksiz bir kanal. Benim anlayamadığım buna izin veren kurumlar akılları sıra çağmı atladıklarını zannediolar.
kanalın içeriği gündüz müzik ve tranıtım reklamları gece saat 23 ten sonra ****** film ve ****** reklamlardır.
.....................................................
arkadaşlar saçma sapan filmler var bir işe yaramaz ....
konuşmalar bana Türkçe dublaj gibi geldi :D
yok arkadaşlar o kanalın aslıyok +18 görmesek bizi kandıracaklar
arkaşlar ramazan mubarek aydır lütfen ona göre davranın:nono::
bilgin için teşekürler