Kaon Kk+ Free-xtv2_xdream Tv Ok Sİrus Ok 06.06.2007
2.dosyadaki keylere D+ eklenmiştir-06-06-2006
Printable View
Kaon Kk+ Free-xtv2_xdream Tv Ok Sİrus Ok 06.06.2007
2.dosyadaki keylere D+ eklenmiştir-06-06-2006
hani açmıyor arkadaşım? yükledim yok?
tesekkurler memedim calısıyor
Arkadaşım sitrem menü yüklü çihazımda free-xtv2 firekansı 12207 dimi senbolüde 27500 H dimi açmıyor nerde yanlış yapıyom ? d+ dalı yükledimde hep acıyor bu açmadı ???
arkadaşım yukarıdaki dosyayı yüklediniz deme şuan aktif keyler..
Freex ler calısıyor arkadaşlar stream menude açılırmı bilinmez fixed cw yoksa acılmayabilir
evet arkadaslar sımdı baktım cıhazıma 12 01 a5 fıxed cv yok
paylaşım için teşekkürler akşam yüklerim eger keyler aktif ise
şansınız varsa eğer akşam izlersiniz akşama kadar dayanırsa tabii
stream menüde fixed cw olmadığı için islenemez fakat diğer menülerde izlenebilir
selam paylaşım için tşk,sağlıcakla.
arkadaşlar ben bu kke dosyasını yüklemeyi bir türlü beceremiyorum biri tarif etse ban nasıl yapacam.makinem sunny 1030 sky.
valla bende fixed cw menüsü olmasına rağmen yemedi...D+ kısmı işe yaradı sadece....
teşekkürler usta kanallar açık şu an
stream yazılımı yüklü cihazımda bahsedilen kanallar açık
ne yaptınız kk+ dosyasını mı yüklediniz yoksa keyleri elle nereye girdiniz?
yardımcı olursanız sevinirim
kk+ dosyasını hangi programla yüklediniz
şimdiden teşekkürler
arkadaşım normal attım *** dosyasını ekstra bir şey yapmadım ispatlama imkanım olsa ispatlarım ama yok maalesef
kke dosyasını tarif edilen şekilde attım.şu an bahsedilen kanallar açık
allah allah....bizde niye açmıyo acaba.:49: ..demekki stream yazılımlardada fark var......
arkadaşalr eksik yaptığınız bir şey mi var yoksa
selamlar
iyi çalışmalar, çalışmalarınızı yakınen takip ediyor ve takdirle karşılıyor sizleri tebrik ediyorum. sunny 1030 uydu alıcım var. yayınladığınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirdim hangi loader ile yükleme yapılacağı konusunda bilgi verirseniz memnun olurum. Ayrıca türk kanallarının bir çoğunu çekmiyor (atv-tgrt-star-show tv gibi) izliyemiyorum bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. ABRAHIM
arkadaşlar kanallar gitti yükleme yapmayın artık
Kanallar gittigi için Konu kapanmıştır