ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Printable View
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Ben genelde dijital receiver dunyası-gsm dunyası ilgi alanlarım :)
Benim ilgi alanım zaten belli
:smiles24: :ranger:
ben genelde uydu bölümü, pc bölümü ve cep bölümü ile ilgileniyorum
Diğital Recever ve Fotoğraf,Muhabbet,Eğlence,Futbol,Spor ve Otomobil Dünyası Bölümü İle İlgileniyorum.
ben genelde uydu bölümü, pc bölümü ile ilgileniyorum
Ben forumun heryeriyle :)
pc,gsm ve teknoloji
receiver,spor,türkiyemiz,muhabbet-eğlence
Dijital receiver dünyası ilgi alanlarım...
benim ilgim çogunlukla uydu bölümü teşekkürler
benim ilgi alanım bilgisayar ve uydular
bilgisayar ve uydu cihazları ile ilgili konular
binimde uydu ile cok ilgileniyorum beyler
En başta Futbol ve Gsm :)
bilgisayardan sonra ilk açtığım..
formunuzun uydu bölümüne diğer bölümlerden daha fazla takılıyorum
uydu alıcıları bölümü ile ilgileniyorum
kaon :)
İşim gereği yalnızca receiver elektronik teknik dökümanlar vs ilgi alanıma giriyor.
heryeriyle ilgileniyorum :45:
her tarafıyla ilgili olmak zorundayım:)
yarısyla ilgiliyim:)
bütün seçenekleri işaretlemek zorunda kaldım :)
UYDU BÖLÜMÜ DE GOLDMASTER GÖREV ALA BİLİRİM
Uydu bölümü ve bilgisayar dünyası bnim ilgi alanım. Herkese selam.
hem gsm hemde muhabbet bölümü
dvb s uydu bilgisayarNude Lindsay Lohan saver
dijital uydu tabiiki
dijital , tamir bölümü ve şifreleme bölümüyle ilgileniyorum .
FOTOĞRAF DÜNYASI-MUHABBET EĞLENCE,FUTBOL, SPOR DÜNYASI VE OTOMOBİL DÜNYASI Bölümleriyle ilgileniyorum...
Dijital receiver dunyası su anda baya onde gidiyor
Bütün üyelerimizi oy kullanmaya bekliyoruz.Anketten çıkan sonuçlara göre gerekli bölümleri daha çok geliştirme yolunda çalışacağız.
taplin bölümüyle ilgileniyorum.
d+ keyleriyle ilgileniyorum
ben dünyada teknoleji üzerinde ne varsa hepsi ilgi alanımda en böyük hobim günlük tüm gazeteleri okuyup habarleri dinlemek ve memleketim bir numaralı gündemimdir herkese saygı ve sevgiler
BİZ ADIMIZI EZAN İLE BAŞLATTIK,SELA İLE BİTİRİRİZ...YAKIŞMAZ BİZE VATAN GİDERKEN BAYRAK İNERKEN EZAN SUSARKEN YAŞAMAK EY MÜSLÜMAN TÜRK TİTRE VE KENDİNE GEL!!!
pc ve uydu ilgi alanım bunlara bakıyorum
İlgili olduğum dal olduğu gereği bilgisayar alanı...
öncelikle uydu ama her yönüyle süperr bir sayfa teşekkürler hazırlayan arkadaşlar ellerinize sağlık
dijital receiver
Kaon cihazım var.Yeni çıkan yazılımları,buna bağlı olarak D+ ve diğer şifreleri,SS2 kartım var,buna bağlı olarak ta sharing olaylarını takip ediyorum.Bütün forum mensuplarına ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.Bizleri bilgilendirdikleri için,sağolun & varolun.Selamlar.
uydu cihazları ile ilgili bilgimi artırmak için uydu bölümü ve inpax bölümü teşekkürler
Daha çok Dijital uydu alıcıları , bilgisayar programları bölümleri ile Türkiyemizden haberler kısmı ile ilgi alanıma giriyor.
Saygılar,
next bölümüyle daha çok ilgileniyorum teşekkür ederim
next'çiyim..ama ekmeğimizi bu işten çıkartıyoruz...
Elektronik branşında HEPSİ...
recever-spor-siir-muhabbet-eglence- :nod: :45:
ben, en büyük hobisi futbol olan bir gurbetci olarak, yurt disinda diger konular oldugu kadar türkiye ve dünya futbolunu nasil takip edebilirim diye bilhassa güncel cihazlarla ilgilenip, gelismeleri takip ediyorum. forumdaki pek cok ciddiye alinacak konu var, onlarlada firsatim oldukca ilgilenmeye calisiyorum. avusturya`dan sevgiler selamlar
benim için daima teknolojiye dönük bakışım var ve bu (((supersatforum.com)))'da bulduğum bilgiyi sevdiklerimle dostlarımla paylaşıyorum ve çok mutlu ve gurur duyuyorum sevgi ve saygılarımla...:)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :8[1]: :8[1]:
bende genelde uydu dünyası ile ilgileniyorum.daha sonrada proğramlarla.
pc ve uydu ile ilgileniyorum
dijital recever ve bilgisayar programlari
valla ben recerver ve bilgisayar programları ile ilgileniyorum ama diğer konulara bakıyorum tabiki
DİJİTAL RECEİVER DÜNYASI- FOTOĞRAF DÜNYASI-MUHABBET EĞLENCE,FUTBOL, SPOR DÜNYASI VE OTOMOBİL DÜNYASI ile ilgileniyorum
genel olarak bölümlerin hepsi ile ilgilenirim
digital receiver dünyası ve teknik servis bölümü
recevır vede flaş dosyaları ılgı alanım
dijital receiver