ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Printable View
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Ben NTV diyorum..CNN biraz ağır geliyor içerik bakımından :)
Yeni kanal 24 te güzel bana göre
ntv bir numara
Ntv...
ntv güzel ama yeni kanal 24 te göze çarpıyor kaliteli yayınları var
ntv iyii ayrıca stvyi de begeniyorum...
tabii ki CNN TURK...içerik olarak çok sağlam...
NTV
Başka haber kanalı tanımam.
Tabii ki NTV.
bencede ntv
bence tgrt haber
tabikide ntv
bi seçim yapamadım hepsini izlerim :smiles24:
tgrt haber en iyisi
Habertürk -EuroTürk :wave:
haber7
Tgrt Haber bana göre iii
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
samanyolu haber izliyorum
cnn türk.....
sürekli haber haber 7
ntv en iyisi bence
bence Haber7
bence arakdaşlar ntv gövenirliğini 27 nisanadan sonra yitirdi dikkali takip ederseniz görürsünüz ki demokrasiden bile nerdeyse vaz geçme notasına kadar geldiler
Şu anki sonuçlara göre NTV açık ara önde :) Hadi herkes oy vermeye :)
Haber Türk, Kanal Türk, Ntv ( eskisi kadar izlemiyorum )
NTV izliyorum bana göre en iyi haber en çabuk veren kanal :)
EN iyisi TRT
samanyolu haber ve haber7 güvenilirlik açısından izliyorum haberleri.yalan haberlerin çok nadir olması(bana denk gelmedi henüz yalan haber yada ben hatırlamıyorum)
önceden hep TGRT HABER
Önceden tgrt haberi izlerdim amerikaya satıldıktan sonra devamlı VOA amerikanın sesinden haberler vermeye başlayınca onu bıraktım.Şimdi ise favorim SKYTURK.Ama yeni kanal 24 te güzel.
ben en çok izlediğim kanallar arasında habertürk ve eurotürk kanallarını izlemekteyim tam olarak tarafsız kanallar birde avrasya kanalı var onuda söylemeden duramayacağım gerçekçi ve tarafsız olarak bu üç kanaldan başka kanal bilemiyorum
24 diyorum
en tarafsız ve dogru haber kanalı samanyolu yön vermeye calışmayan sadece gercek haberleri veren bunuda zaman içinde kanıtlamış tek haber kanalı.
en iyisi CNN TÜRK
Ntv haberleri haber olarak veren yer
TGRT haber
ntv haber kanalı ve trt1 bana göre en iyi haber kanalları.
kolaygelsin