arkadaşlar borsa ile ilgilenen varsa burada kağıtları ve günlük borsa akışını takip edelim derim
bende bu aralar nthol var onunla oynuyorum bugün 0,88 gibi kapattı sanırsam
önerebileceginiz başka kağıtlar tüyolar varsa paylaşalım
Printable View
arkadaşlar borsa ile ilgilenen varsa burada kağıtları ve günlük borsa akışını takip edelim derim
bende bu aralar nthol var onunla oynuyorum bugün 0,88 gibi kapattı sanırsam
önerebileceginiz başka kağıtlar tüyolar varsa paylaşalım
geçen sene nisan ayıda kardemir d almıştı 0,56 dan hala bekletiyorum kagıt 1,14 den kapattı dün gecen seneye oranla %100 kar yaptı ve bütün yorumlar kagıdı tutmam yönünde siz ne dersiniz?
cabbari borsa benim işim.. kardemir kalsın.. baskent ucuzken bence hemen all.. 0.93den all.. aktiften al..acayip artacak bu kağıtt...
peki melih bu başkent kimin şirketi?
birde sasa var diyorlar sasayada iyi bakıyorlar
cabbari bencede kardemiri tut bekle o kagıt 2,00 leri görecektir
başkent galiba bir yatırım ortaklıgı olması gerekir
bskyo adıdır.. başkent yatırım ortaklığı açılımıdır..1 hafta öncesine kadar tavan yapan kağıt şu anda yatay durumda..para giriş ve çıkışları eksidir.cuma günü için konusuyorum.yanılmıyorsam eğer son 0,94tü. en yüksek 0,97 gördü. bütün yorumların artacağına yönelik... SASA ya gelince;
sasa ihracatta 60. sıradadır.2005 de 38deyken 2006 da 60. yani kaybetmekte yerini.(kimya satısından dolayı olabilir,ciroda son 6 ayda kimya yok:) ) ayrıca günümüz de ihracat yapan pek makbul değil.Malum Döviz :) ama döviz gerçek yerini bulduğu zaman sasa da olması gereken yere gelecektir diye düsünüyorum..
dövizin artması beklenmekte seçimlerden sonra ama bakalım göreceğiz.. ;) ;) herkese iyi lotlar :)
melih iyiinde seçimden sonraya endeksli herkes
şahsen ben pek güvenemiyorum cumhurbaşkanlığı seçiminde gül aday oldu ögle saatlerinde açıkladılar borsa kapalıydı açıldı tavan yaptı 46,000 gibi kapandı şimdi bakıyoruz son kapanış 52,000 yani herşey seçime endeksli eger tahminime göre tek başına bir parti tekrar iktidar olursa yerini muhafaza eder ama 3-4 partili bir mecl,s olursa 45,000 lere gevşerse hiç şaşırmayın derim
selametle
53325 tavan yaptı persembe günü cuma günü düstü tekrar fırladı..dediğinize katılıyorum.. bakalım ne olacak.. ;) p.tesi günü göreceğiz ...
brezilya mahfediyor bizi :) futbolda da borsada da :D
Arkadaşlar PKART hakkında bir yorumu olan varmı...
birde IBTYO var...spekülatif bi kağıt..
pkart prim yapan bir kağıttır..eğer belli bir miktar göz önünüzde yoksa kar sağladığınız anda satış yapmakta fayda var diye düşünüyorum.. bskyo gibi olabilir oda..arttı arttı düştü ;) simdi 0.94lerde
ıbtyo harika bir kağıttı...günün en çok yükselen kağıdıydı ama cuma günü de taban yaptı..dalgalanmaları oluyor..dikkatle takip ederseniz karlı çıkarsınız;)
arkadaşlar ben bir ara pkartta çok oynadım ve iyi kazancım oldu ama neredeyse bir senedir takip etmiyorum ama ben kazandım
selametle
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BORSA ÇİFTE REKORLA KAPANDI
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Ulusal 100 Endeksi, çifte rekorla 55.625,44 puandan kapandı. Bu değer Endeksin yeni kapanış rekoru olarak kaydedildi. İMKB Bileşik Endeksi, bugünkü 2. Seans kapanış değerleri itibariyle, Cuma günü 1. seansta 53.736,74 puanla kırdığı, bugünkü 1. Seansta 55.058,80 puanla yenilediği seans içi zirve rekorunu, 2. Seansta 55.912,80 puanla daha ileriye taşıdı. Endeks ikinci seansta 1.200,79 puan artarak 55,625,44 puandan kapandı. Hisse senetleri ikinci seansta ortalama yüzde 2,21 değer kazandı. İlk seanstaki 1.488,90 puanlık artış dikkate alındığında, Borsa endeksi günün tamamında 2.689,69 puan yükseldi. Hisse senetlerinin günlük ortalama değer artışı yüzde 5,08 oldu.
Dolar: 1.2500 Avro: 1.7273.
arkadaşlar ne var ne yokm bugün borsada?? analiz isteyen var mı bir kağıt hakkında? yardımcı olabileceğim bir kağıt varsa sorunuz...
ayrıca tiyo vereyim AYEN alın ;)
KLBMO hızlı çıkıyor.. 0,83--0,84 alınması gereken bir kağıt bence ;)
ben borsadan seçime 20 gün kala çıktım ve şu an %75 yabancı olan borsa bana hem güven vermiyor hemde sanki şişmiş gibi geliyor .. Sizce kaygılarım doğrumudur yoksa buradanda gidermi tekrar girmek için hala düşüncedeyim
hunter haklısın..yabahcılar alıyor satıyor..ama şu anda bir sorun yok..ve gidişatta kötü değil.bence tkrr gir... tabii seçim yine de senin ;)
Cabbari ilgilenen birisin borsayla...tavsiyem olacak sana..USAK al USAK al...mutlaka al..2.25den 181 lere düstü...mutlaka al..çok iyi prim yapacak..bilgin olsun bak... sonra MELİH dediydi deme bana ;)
uşak hiçte oynamadıgım bir kağıt ama takip edeyim tabiki
ama boşta ona yatıracak param yok kardemiri satmam lazım ama satmakta istemiyorum:)
Arkadaşlar eğer hisse satın almayı düşünüyorsanız eğer size 3 tiyo..kesinlikle zarar yapmayacak kağıtlar...USAK PENGUEN TİRE bu kağıtlara bakın arkadaslar..
kendimce takip ettiğim Kağıtlardan önerilerim.. bu dediklerim dışında..dardanel euryo ve son olarak da okant. okant çok ucuz bir kağıt ve iyi gidiyor..0,24--0,25 bakınız bence...
serkana reklam paraları daha çoık lazım hemde herkesten çok lazım
bugün sert düşüşler oldu sanırsam satışlar gelmeye başladı bunda dış borsadaki kargaşa ve düşüşte etkili oldu galiba değilmi?
selametle
İMKB'deki Yabancı Payı (%)
24.07.2007 =71,95
23.07.2007 =71,97
yabancılar alıp duruyorlar...satışa geçecekler bakalım.. göreceğiz artık..para girişleri çoktu eksi açtı.. öğleden sonra artı oldu ama yine düştü...
arkadaslar bır hısse var a harfınde grafıklere bı bakın ısım veremıyorum ama cekırge gıbı sıcramaya musaıt onu alın buyuk hareket olacak baslarda.
arkadaşlar düşüşler yarın sabahtan başlar
seçim sonrası oluşan hava biraz safları açmak içindi
bu düşüşler yavaş yavaş başlar sanırsam
sizler ne dersiniz?
bugün en düşük 51831,88 e kadar düştü arkadaşlar..memsa tavandı... ;) drdnl e dikkat ;)
aekadaşlar canlı izleyebileceğimiz bir yer varmı ilginize şimdiden teşekkürler
seyfi kardeşim var ama ücretli ;)
bazı bankalardan yaparsanız işlemleri otomatik olarak hemen pc nize veriyorlar programı hemde ücretsiz ben paragaranti sitesini kullanıyorum mesala anında takip ediyorum dahada abartırsanız reuterse abone olun tam olsun:)
borsadan anlamam.altın döviz alın.gerisini boşverin:)
arkadaşlar bu arada dövüz vealtın yükseliyor borsa düşüyor haberiniz ola
selametle
piyasa şu anda çok sert hareketler yapıyor bunları değerlendirebilirsin...yukari çıkışlarda satıp inişlerde alacaksınız...kar yaparsınz.. ENKA alabilirsiniz..kolay gelsin..som drum ; 51802,91
MELİH ben dardanali takip ediyorum bir ara oynamıştım 1,12 lerden almıştım %10 gördüm sattım sence bu kağıt nasıl buralardan aktiften alınırmı şuanda?
muhteşem kardeşim drdnli ben takip ediyorum iyi kağıt.. prim yapması bekleniyor..haa bu arada memsa varsa elinizde çıkartınız...habire prim yaptı..düşmeye başlayacak..yakalanmayın sakın ;)
dardanel geçen sene iyi prim yapmıştı fakat şirkette bazı huzursuzluklar oldu sanırsam buda piyasalara sızdı bir ara çalkalandı ama şuanda iyi gidiyor
selametle
kardeşim drdnli tavisye ederim ama alınması gereken kağıtları yazmıştım..tabii bunlar benim düşüncelerim..arastırın,mantıklı geliyorsa alın ;) ben Kütahya halk yatırımdayım. online bilgi için filan :) işin esprisi usak diyorumm ;) artacak diyorumm ;)
Cabbari usak şu anda 1.79-1.80 ile kapadı ilk seansı.tavan 1,97ydi ama bugün en yüksek 1,81 gördü..fiyatı düşük para giriş ve çıkışları olduğu zaman anında artar.1-2 gün bekle cumayı bekle derim..artması 2 haftayı bulur ama çok iyi prim yapması beklenmekte.bunu sadece ben demiyorum..yorumlar bunu göstermekte.. yapılacak görüşmeleri var onların sonuçları beklenmekte.. bu arada AYEN 3,40 gördü :) dediğimde alsaydın iyi prim yapardın :D
yaw cabbari tavan yaptı bugün usak :D 2,seansta tavan yaptı6 aylık bilançosunda hareketlenme yapması gerekiyor su sıralar...195in üstüne çıktığı anda tutulamaz belli bir süre.. şu sıralar alınırsa iyi olur..ama ben diyorum die de riske girmeyin arkadaslar..sonra arkamdan laf söylemeyin :)
Ben Frigoyu takip edin derim.Merko gıdada olabilir.Bu kağıtların önü açık bence
sağol ;) ne yaptınız bakim borsada bugün? düşüşteydi acayip bir sekilde... sönmez pamuk yaptı yine yapacağını memsa ile :)
02.08.2007
Yurtdışı piyasalara endeksli seyrin devam etmesi bekleniyor.
İMKB–100 Endeks, günü 1,525 puan düşüşle 51,299 puandan tamamladı. İlk seans ta, ABD konut piyasasına yönelik endişeler ve hedge fonlara yönelik olumsuz haberler ve bunun sonucu olarak global piyasalardaki olumsuz kapanışlar, yurtiçinde de satışların gelmesine yol açtı. Endeks, gelen sert satışlarla 50,383 puana kadar gevşedi. Tepki alımlarıyla toparlanmaya çalışan endeks, ilk yarı genelinde 51,000 seviyesine tutunmaya çalıştı. Endeks, tepki alımlarıyla sert düşüşün ardından kayıpların bir kısmını geri almayı çalışarak, en yüksek 51,408 seviyesini gördü. İkinci seansta 50,705 puandan başlayan endeks, gelen tepki alımlarıyla 51,000 seviyesi üzerinde kalarak, günü 1,525 puan, %2,89 değer kaybıyla 51,299 seviyesinden kapattı. Gün sonunda gerçekleşen işlem hacmi yaklaşık 2 milyar YTL oldu. ABD konut piyasasına yönelik endişelerin devam etmesi ve yüksek risk taşıyan hedge fonlardan bir kaçının battığı haberleri, dünya genelinde piyasalarda tedirginlik yaratmaya devam ediyor. Dün ABD borsalarının olumsuz kapanış kaydetmesi ve Avrupa piyasalarının satıcılı açılmasıyla, yurtiçi piyasalarda açılış itibariyle sert düşüşlere neden olmuştu. Bugün de, yurtdışı makroekonomik veriler, kredi piyasasına yönelik gelişmeler ve yurtdışı piyasaların seyrine odaklı seyrin devam etmesini bekliyoruz. Bugün açıklanacak İngiltere Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankası faiz kararları, yurtiçinde cuma günü açıklanacak enflasyon verileri piyasaların beklediği veriler arasında. Endeksteki dalgalı seyir yurtdışına bağlı olarak devam edebileceği, gelen tepki alımlarının ardından endeksin destek seviyelerine geri çekildiği görülmekte. Bu da endeksin bu sevilerde satış baskısının azalacağı, tepki alışlarının gelebileceğini işaret etsede, yurtdışı piyasalarda yaşanılan tedirginlik ve beraberinde oluşan çalkantının durulmasını beklemek gerektiğini düşünüyoruz.
FortisYatırım
Alış Satış Net Taban Tavan Hacim (LOT) Hacim (YTL)
1,90 1,91 0,02 1,71 2,09 160.715 304.590
Son Yüksek Düşük Ağ. Ort. Hacim (LOT) Hacim (YTL)
1. Seans 1,89 1,91 1,88 1,89 76.806 145.163
2. Seans 1,90 1,92 1,88 1,90 83.909 159.427
Güniçi
3 Ay
1 Yıl | 3 Yıl | 5 Yıl
PERFORMANS TABLOSU
Getiri (%) İMKB Relatif Getiri (%)
Haftalık Aylık Yıllık Haftalık Aylık Yıllık
4,40 12,43 6,15 6,67 3,43 -20,40
USAK son kapanışını 0.02 YTL Artışla 1.9 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -51 altında oluştu.
bekle cabbari artışa geçtiğinde almaya başla.. birde düşerse 1.70in altına hiç uğraşma.. ama dediğim gibi ben artacak diye bbakıyorum.baqalım ne olacak..
kardemir d bugün şu saat itibariyle 1,24 oldu çok iyi gidiyor ama pek satma taraftarı değilim bekleyecegim
bakalım bu bahar havası ne kadar zaman daha sürecek:)
arkadaşlar hissenin ismini veriyorum acıbadem sağlık hizmetleri
acıbademi daha önce bana çok diyen oldu ama pek takip edemedim
arkadaşlar size bir iki kağıt daha diyeyim not alın takip edin
benim duyumlarıma göre otokar ve intema
sizler ne dersiniz?
Alış 1,26 satış 1,27
kardemirin son trendi bu şekjilde beyler kagıt çok iyi alın derim
selametle
Cabbari uşak gidiyor bak :) kardemir atağa kalkacak daha bekle sabırlı oll ;)
ülen melih 1,22 den kapattı bak morelim bozulu şimdi ne zaman ataga kalkacak bu kagıt???
ıd lerine bakk ;) mavi yukarda..kırmızı altta..bu anlatır ki kalkacak atağa .. rahat ol sen.. usak düştü ve bugün kapandı :D pazartesi açılacak baqalım.. bu kağıdı tutuyorum...gidecek bu kağıt ama hayırlısı baqalım.. krdmrd kalsın da mzbyo var 0,85 bu da iyi olacak denmekte ama baqalım artık ne olacak.. ;)
Ayrıca bugün ilk defa bir emire yetişemedik.. memsa rekor kırdı ve 43 saniye içinde Tavandan TABAN yaptı :D gevşetiyorlar yaa baqalım artık..