evet arkadaşlar yeni anketimiz AŞK mı? PARA mı??
yorumlarınızı bekliyorum
ANKETİMİZ 7 GUN SÜRECEKTİR.
Printable View
evet arkadaşlar yeni anketimiz AŞK mı? PARA mı??
yorumlarınızı bekliyorum
ANKETİMİZ 7 GUN SÜRECEKTİR.
İlk oy benden olsun bana göre AŞK
çok değil 2 sene önce hiç düşünmeden aşkı işaretlerdim...ama aşkı için parayı,kariyeri itenlerin sonu pek hayır olmadı....ya boynuz yediler,yada 'bu ilişkinin heyecanı kalmadı' vb. martavallar duyarak terkedildiler...onun için sen sağlam duracaksın,güçlü olacaksın ekonomik olarak ,yani bi nevi hancı olacaksın...nasılsa yolcu bulunur...selametle
para.. aşk geçici..ama yalanda olsa para varsa aşk yıllar boyu sürebilir..ekonomi malum zar zor geçiniyoruz insanlar aç..o yuzden ben para diyorum..
Bazen paranın bittigi yerde oluyor bir hata nelere mal oluyor cok kızla cıktım her askın bitişinden belki bu ankete para diyebilirdim ama bu sefer aşk diyorum yaptıgımız basit hatalar ne olursa olsun aşkı döndüremiyor
Bana göre :) ikiside :)secenek kalmayınca aşksız olunmaz gibi geliyor
parra parra parrrrrrra:)
bencede para
Biz bu konuyu okulda münazara şeklinde yaptık baya bi olay çıktı tartışmada :) Ben o zamanda PARA'yı savunmuştum Hoca sene bitene kadar paragöz aziz die çağırdı beni :) Şimdide Para diyorum..Çünki para olmadımmı aşkda meşkte bitiyor...Saygılar....
parasız aşk olmaz o yüzden parayı tercih ederim
ya aşkı yiyim yaaa hangi devirdeyizki hangi kadın sandığımız varlığa boş yere aşık olucaz para olsun da her şey hallolur olmadığında demediğini bırakmayan yavrular bak paralar ortaya çıkınca nasıl kuzu kesiliyo
para parasız ne iş olur nede aşk
beyler para diyeceksiniz çünkü para olduğunda aşk otomatikmen gelir
tabiki para başka ne olabilir. aşk geçici para kalıcı. kullanmasını bilene
para yoksa aşkta yok
aşk bitmiş valla:D herşey para olmuş:D benimde oyum paraya
kendim için konuşsam aşk derdim ama. para için aşkını terketmeyen kadın görmedim ya da bana denk gelmedi.
napolyon gibi önce para para
bana görede aşk.
bende para diyorum para olursa aşkta olur nasıl olsa
ya orası öyle ama para olmadan aşk karın doyurmuyor o yüzden para olursa aşk öyle bir olurki kimse anlamaz dünya menfaat dünyası olmuş artık paran varsa herşey olur aşkta meşkte :wave:
para denen saçmalık çıktığı andan itibaren dünyanın dengesi bozuldu.bende yıllardır para diye savunurdum ama artık öğrendimki paradan çok çok değerli şeyler var.öncelikle sağlık sonra aşk sonra para.emin olun sağlığınız olmadığı sürece trilyonlarınız olsa neye yarar.sonuçta 1 saat önce lotoyu kazanıp trilyoner olan bir insan bile 1 saat sonra ölebiliyor.gelelim aşkmı paramı konusuna.bu konuda ise yine parayı seçerdim ama her zaman hayalini kurduğum gibi birşey denk gelirse seçerim.hayalim ise insanların birbirlerini para için deil onları iç güzellikleri ile sevmeleridir.işte bu yüzdende uzun zamandır kimseyle ilgilenmiyorum nedeni ise insanların beni para için sevmesinden çok yanlız kalmayı tercih etmemdir.ve şu an param olsada hiç bir işe yaramıyor manevi açıdan iyi değilim maddi olsa neye yarar :)
sonuç olarak akıllı ve mantıklı düşünürseniz para demenin bir anlamı yok.sonuçta enayi durumuna düşüyorsunuz.partneriniz sizi para için sevecekse ve sizde göz yuma yuma buna izin verecekseniz ben birşey demiyorum.bence yanlız kalın ve sizi gerçekten siz olduğunuz için sevecek birini bekleyin aynı ben gibi :D
İkisinden biri eksik olursa olmaz..Eğer ankete "Her İkiside" seçeneği eklenseydi emin olun o kazanırdı :)
Ben para diyorum bu devirde aşk yalan oldu.
aç karna aşk karın doyurmuyor
aslında iman olursa parada olur aşk ta olur iman seçeneği olmadığı için bende doğal olarak para dedim
para olmadan aşk olmaz ilede para para
serkan usta aşk eskidenmiş şimdiki zamanda para yoksa aşkta yok sen ben aşık oluruz ama karşındaki paran varsa aşk var diyor .saygılarrrr
Parasız saadet olmaz mış
maalesef paran varsa aşkta bulursun gerisinide,paran yoksa orda problem başlar..aşk maşk hikaye,,kadınların %90 ı paraya aşıktır
aşk=para bunu hiç kimse değiştiremez paran varsa aşkında vardır (sen öyle sanarsın)
Bir atasözümüze uyarak bende para diyorum. " Karı olmayanın, yari olmaz." Eskiden samanlık seyrandı ama şimdikiler daire istiyorlar, arabada olursa dahada güzel olur diyorlar. Gençler siz yinede aşktan vaz geçmeyin. bakmayın bizim gibi dinazorların laflarına. Onlar ne cevizler kırdılar da şimdi para diyorlar.
Saygılar.
bende para diyorum şimdiki aşkların hepsi yalan olmuş onun için para
malesef para olmayan yerde yeşillikte olmuyor :D
hem aşk hem para olsa daha iyi olur
15-25 yaşları arasında aşk derdim.
25-34 yaşlarında iken belki para derdim.
yaş 35 olunca eski günlerim geliyor aklıma ve ulan neydi o günler. neydi o heyecan sabahlara kada uykusuz kalmalar ertesi gün sevdiğini göreceğin saatin gelmesi için sabırsızlıkla beklemeler. evet aşk.
aslinda ask.ama para yok yok ask.parami yoksa ...ilk basta ask ama sonra para.parayla saadet olmaz diyorlar bence bulaf gecmiste kaldi.gunumuze pekuymuyor
aşk aşk
param var iken aşkım vardı
parayı kaybedince etrafımda kimseyi bulamadım
parasız aşk olmaz iyi anladım
parasız aşk karın doyurmaz.paran oldumu aşkın,da olur..
aslında şöylede diyebiliriz:
akli kontrollülük = Para
akli kontrolsüzlük = Aşk
biraz böyle gibi sanki...:49: :49:
Aşk ne yazık ki karın doyurmuyor.Önce para,
Saygılar,
para para para
tabiki para nasılsa o olunca aşk koşarak geliyor
Para oldugu zaman aşk seni göstermelikte olsa bulur sanırım. Tabiki herşey parada değildir ama bence önce saglık sonra para.Gönül ister ki ikiside olsun.
bencede para para olmayınca ask bir yere kadar sürüyor ondan sonra çatlak sesler ve sonunda ayrılık
Arkadaslar bu günlerde ask diye birsey kaldimiki ya ?? eskiden millet parasisken ask vardi ama artik parasis askin olacagini düsünemiyorum. Benim düsüncem 1ytl en varsa 1ytl lik ask yasarsin 100 ytl en varsa 100 ytl lik. Yani lafin gelisi PARANI YAVAS HARCA :8[1]:
napolyon ne demiş para para para bende para diyorum:D:D:D:D:D:D
arkadaşlar aşk mı paramı yaşa göre degişir 18 yaşındaysan aşktır.35 yaşındaysan paradır.
tabiki para aşk kendiliğinden gelir
Merabalar bana göre bu soru sana 1 trilyon versem aşkını satarmısın gibi.Sizcede öyle değil mi?Onun için insan o kişiyi çok sevmişse değil 1 tirilyon 1kentrilyon verseler ondan aşkını alamazlar ama o kişiyi aşk için değil başka bir yönünden severse işte ozaman parasına göz diker.Her insan yorum yapabilme kabiliyetine sahiptir bence benim de yorumum böyle oldu.Supersat Ailesine iyi günler.
Alıntı:
yok anketi açarken öyle bi düşünce içinde olmadım öye olsaydı anket şöyle olurdu para için aşkınız satar mısınız?? diye o zaman herkes satmam cevabı verirdi burada ki amaç aşk mı? para mı?? anlatabilmişimdir umarım