edited..!
edited..!
diğer seri yarın eklenecek
Türkçe için Menü--System Setup--Menü Language sağ tarafa gecin New Language seçeneğini işaretleyin.
Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.:)
Teşekkurler laz ista
emegıne saglık arkdasım
alt yazı teletext ve şebeke arama özellikleri varmı
thank you testé sur h/w 12.01.a5 tps 100/100 emu 5.8.185
ellerin saglık üstat
12-03 a5 cihazım var bu yazılımı direkt yükleye bilirmiyim yüklemek için neler yapmam gerekiyor
teşekkürler elinze sağlık bunlar otomakit kanal arama varmı acaba
yazılımlar yenilendi türkçe %100 ok
Elinize sağlık
teşekkürler önceki yazılımdaki favori 1 kanalarının genel listede görünmesi sorunu cözüldümü acaba deneyen varmı
kaon 200z hw:16.80.91
yok mu?
bu Yazilimlar da hangeseee kaon 200z d kolana beleriz
menüden bazı resimler eklendi
bende 12.01.a5 var stream yüklü streama göre avantajı nelerdir kke dosyalarını yükleyebilirmiyim mesela
geriye dönük on kanalı seyredebilirmiyim
teqilalara kke ile *** yükleyebilirmiyim
stream de ancak geriye dönük bir kanal seyredebilişyorum kke ile tekilaları yükleyemiyorum
ustam soal ama polsatlar gitti
geriye dönük 1 e 1 kanal değişimi olur 10 olmaz ewet d+ paketini güncel softcamla izeyebilirsinizAlıntı:
farkındayım başlık değişecek
teşekkür ederim
teşekkürler arkadaş emeğine saygı...
teşekkürler
الموديل الجديد ده مش عارف ليه مابتظهرش صوره القنوات عاليه
:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :present: :present: :present: :present:
yeni softcamla polsat ok eurosport ok
yazılımlar için teşekkürler
teşekürler lazista sizde olamasanız biz sunny kulanıcıları ne yapacak
lazista teşekkür eterim saol kendine iyi bak gözüme görünme
yazılmlar için teşekkürler tps 2 saniyede güncelledi harika yanlız bide şebeke arama yapabilseydi türksatta 152 tane kanal bulabildi yinede teşekkürler
lazista osta
ben KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE kaon 200z 16.80.91 kullandm ama no signal vere yor b sorono nasl halde beleriz
age TÜRKÇE am gÜto sa baslayanz Çon k man iran pm vreyorm
teşekkür eterim
dostlar ellerinize sağlık. ama ben 2 gündür foruma giremedim. arıza benim makinadamı yoksa linklerdemi. emeği geçen herkese teşekkürler. saygılar.
Tesekurler lazista eline sağlık..!
sayın lazista 12 01 a5 cihazların bazılaraı no av hatası veriyor
Önce normal editli kaon yazılımı yükleyin sonra kurukafa ve daha sonra bu kaon klasik yazılımını yükleyebilirsiniz..!
bende sunny yazlımı yüklüydü bu yazlımı yükledim no av hatası verdi acaba modül iptal olduğu içnmi
Dediğim işlemi uygulayın..!
kaon editli yazılımı + kurukafa + yeni klasik kaon yazılımı...!
Bu şekilde denermisiniz..?
Eğer yine olmazsa board uyumsuzluğu var demektir..!
sayın lazista cihazın arkasında 2004 yazıyor
sayın lazista bu yazlımlarda cı modellerde modül kısmı aktif edilemezmi
Zor ama imkansız değil uğraşıyolar..! Zaten siz modülü iptal etmedinizmi 1203a5' e yazılım yok..! Modül iptal
olunca orda ci menusu olsada bile bi işe yaramaz..!
12.c1.a5 makinaya yeni yazılım yükledim fakat modul kısmı çalışmadı..yani modulu algılamadı..neden acaba..? yazılım mı desteklemıyor...bilgisi olan var mı?
cihazın modül bölümü yok ve modül çalışmıyor arkadaşalr...
no signal mi no av mi eğer no signal se anten bağlantılarını kontrol edinAlıntı:
ewet yazılımlarda cı bölümü yok ama eklenemeyecek manası çıkamasın bundan
12 01 a5 no av yi alanlar 1. mesaja yeni eklenen yöntemi denesinler
12-03 a5 arkadaşlar hangi h w yi yükleyeyim modül sökülmüş teşekküerler...
valla bende şu an 5.8.183 Stream yazılımı var...sorunsuz çalışıyo...ancak kaon menüyüde çok özledim....cihaz 12.C1.A5.....yüklesemmi acaba...çünkü o kanalları yeniden sıraya dizmek resmen işkence oluyor...
Kanal Listesi Yükleyebilirsiniz..! Kaon yazılımda sunny-kaon channel editörünü kullanın..!