Toplam 6 Eklenti bulunuyor.
sunny menü rengi degişik yazılımlar 20.01.2005
:clap2: yeni renkli tüm seri yazılımlarımı
:clap2: EMEK VEREN allways EMEĞİNE SAĞLIK
TPS YOK MULTİLER AES KEYLEDE YOK_Bazı yazımlarda ekledim aes *** ok bakınız
Teletext ok..
D+ 24.01.2006 tarihinde *** değişikliği nedeniyle çözülmüyor.
Mediapark ok..
Cabo ok..
**** ok..
Absat ok
BİSS OK
SRG AUTO
lodur 2.1.9v3 loaderda kanal kilidini acabilmek için cihazda ilk önce keyleri sarı+mavi+yeşil+menu sora sarı+ok *** defult yapılmalı cihaz reset için eski bordlarda exıt+exıt+exıt+1 tuşlayarak co yani yeni bordlarda p+p+p+1 tuşlayarak cihaz resetlenmeli ondan sonra kanal kilidi aktif olacaktır veya cihaza yeni yazılımı yüklemeden kanal kilidi açık konuma alınıp yazılım ondan sonra yüklenmeliKumandodaki renkli tuşlar menü ile uymayabilir ileride bunları düzelteceğim.
Bu konuda acemiler zorluk çekebilir.
Toplam 6 Eklenti bulunuyor.
bbsler yok yeni renkli yazılımlarda arkadaşlar
Arkadaşlar elinize sağlık güzel sarı bir ekran fakat bissler yok nbb tv vardı şimdi yok
arkadaşlar key kilit bölümü açılmıyor
yeni yani yazılımda *** kilit bölümü açılmıyor bilgilerinmize
menu rek calısması memedim yardım
arkadaslar mesajları tam okuyup oyle yanıtlayalım bazı arkadaslar cevapları tam gelmıyor sımdıden tesekkuler
degerlı arkadasım memedim bende yenı menu hazırladım ve menuyu sunnylerer uyarlama yaptım radıac tools dan gırmek ıstedım bırde burada menu sayfalrı parca parca goruluyor ben sadece kanal arama kısmını degısterecegım kanal arama asagıda anten ayaları otomatık arama kanal arama fabrıka ayarları olarak tır persembe gunu sıteye aktarmam ıcnınde yardım alabılırmıyım bırde kanal goruntu menusu degıstrecegım sınyal olmadıgı zamanda kanal gorutu menusu ıle yazı ekledım o alacak cıhazda sınyal olmadıgı zaman sol ust kosede yanıp sonen kucuk bır uydu resmı var bunu yanıp sonmesını durudurabılırımıyız bırde daten ve yazılar kısmında degsıklık gerekıyormu daten ve yazılar kısmını acabılecegım bır program varmı yardımlarınız luften esırgemeyın