Arkadaşlar burada yazılanları 1 hafta önce okuduğumda olmaz böyle şey, bize denk gelmez demiştim. Aynısını babama yaptılar. turkcell hatla emniyetten arıyoruz, sizin telefonunuzdan savcının karısını aramışlar, rahatsız etmişler, 1800 ytl'lik konuşmuşlar 2 günde, demiş, bana vodafone kontör yollayın demiş, sizin telefonunuzdan konuşanların şifresini bulucaz, diye hikaye anlatmışlar, babamda biraz saftır hemen inanmış, ve hemen giyindi vodafone kontör almaya gitmek üzereyken, annem bana söyledi, tabi bende burada yazanları okumuştum, dolandırıcı bunlar dedim, tabi babam bana inanmıyor, başım derde girecek diyor, iyice anlattım ve sonunda ikna ettim.
Burada bazı arkadaşlar şöyle diyor. İşte ben onları geri aradım 7-8 dakika hat açık bekledim diyorlar. Bunlar kesin siz geri aradığınızda başka bir tarafa yönlendiriyorlar sizi, ortak çalıştıkları bir yere, tabi siz telefonu ne kadar açık tutarsanız onlar o kadar kazanıyorlar. Çünkü bilenler bilir, yurt dışından türkiye'ye para sokmak için, buradaki 900 lü hatlar vs. yerleri arayarak kara para aklayanlar var.