Bu haftaki Anketimiz Hangi Müzikten Hoşlanıyorsunuz .
Anket 7 gun surecek olup Tek seçimden Oluşmaktadır.
Printable View
Bu haftaki Anketimiz Hangi Müzikten Hoşlanıyorsunuz .
Anket 7 gun surecek olup Tek seçimden Oluşmaktadır.
Yeni anketimiz Hayırlı olsun.İlk uyenin sundugu anket olaraktra supersat tarihine geçti:)Ben arabesk müzik daha yakın geliyor
Türk Sanat müziği
Rock/metal müzik diylorum..Metallica diorum ;)
valla 18 yıl doldu...Metal müzikten vazgeçemedim... :firefire: :firefire: :firefire: ...yaş 29'a dayandı ama hala daha o ateş dinmedi...eskiden düşünürdüm 'adam 60 yaşında hala sahneye çıkıyo ne paragözmüş' diye...ama olay para pul değil...o ateşi içinde hissedemezsen yapamazsın... :firefire: :firefire: :firefire:
ben diğer müziklere karşı değilim...hepsinin kendine has dinleyicisi var...mesela türk sanat müziğinde sadettin kaynak'ın eserleri muhteşemdir...halk müziğinde çok fazla usta mevcut...arabesk müzik dediğin zaman orhan gencebay'ı inkar edemeyiz...bana göre türkiye'nin en önemli notistlerinden ve bestekarlarından birisi ve kendini arabesk kulvarında yoğunlaştırmış...müzikleri değerli yapan o müziğe gönül veren insanların o müziğe yaptığı kAtkılardır diye düşünüyorum...
tabiki arebesk.gerçi dikkat edilirse yöresel özelliklerimizden dolayı özümüz anadolu kültürüne has olduğu için temelinde çoğunluk arabeske yakındır.Çünkü şarkıda ve sözlerinde duygu olmalıki insan yaşadıklarınla özdeşleştirsin.Öyle değilmidirki en çok tutan pop müzikleri bile sözleri ve ritmi bakımından arabeske yakın olandır.
bir baktımda sen gideli yıllar olmuş
umutlarım dağların ardında
hayellerim paramparça
ve ben kırık dökük
ne ellerin değer elime
ne yüzün yüzüme dönük
kimbilir nerdesin kimbilir ne haldesin........
:45:ferdi tayfur bir başkadır:45:
Türk sanat müziği aynı zamanda kulağa hoş gelen tüm müzikleride dinlerim.
Yabancı pop ve eski hard rock (Deep Purple,Rainbow,Uriah Heep vs)
müzik spor evrenseldir. ama bakıyoruzda burada türklük adına atıp savuranlar önce bizim öz müzigimiz türk sanat müzigi vakit buldukcada digerlerini dinliyoruz demiyor.acaba yabancılar bizim cok sesli 7 iklimden toplanmış bal misali türk sanat musikimizi bizim onları dinledigimiz kadar dinliyormu müzigimizin kıymetini bilelim önce türk sanat sonra bol acılı arap işi arabeks v.s ire v.s ire arkadan gelsin bakalım.
Rap, Hip Hop tarzı dinlerim. Sagopa Kajmer Favorim :)
Kulağa hoş gelen tüm müzikleri dinlerim,Rock ve metal hariç.Ağırlıklı olarak arabesk , Türk sanat ve halk müziği dinlerim.
Saygılar
şimdiki yeni popçuları ve yeni şarkıları dinledikten sonra eski türk sanat müziği melodileri insana ilahi gibi geliyor. çok güzel yani. yeni şarkıları beğenmiyorum. ruha hitap etmiyor. sadece millet tepinsin diye afedersin. varmı bir makber? aziz istanbul? eskiler sanatçıymış vesselam. saygılar.
:smiles24:Türk Sanat müziği
Club Tribal house Türkçe Remix
dünyada tek Ve harıka parçalaR
ben türk halk müziği dinlerim ama türk sanat müziği vede arabeske laf söylettirmem çünkü onlar bizim kültürümüzü yansıtıyor
Türk halk müziği derim
Ruhani halime göre güzel olan her türlü müziği dinlerim :8[1]:
İslami Ezgilere bayılırım.(ilahi değil) Favorilerim:
Eşref Ziya, Ömer Karaoğlu...
sanat müziği daha çok ilgimi çekiyor
selametle
yabancı tarz olmayan her tür müzüği dinlerim ama arabesk/fantazi diyorum
türklerin müziği halk müziği
daha doğrusu müzik ayırt etmem kulağıma hangisi hoş gelirse dinlerim
bence her döneme cevap verebilen türk sanat müziği.hele onu birde dual pikaptan ve plaktan dinlersen tadına doyum olmaz....saygılarımla.
rock ve pop genelde rock ağırlıklı şebnem ferah favorim
Türk hak müziği
özgün müzikseverim
halk müzüğimizin tadı başka her türküde insan kendinden bir şey buluyor. saygılar.
halk ve sanat müziği derim. çünki bizim özümüz budur.
rock dan başka birşey yok bende:wave::common001::nono:
İlk tercihim POP MÜZİK ancak bunun yanında BLUES,JAZZ, başta gelenler fakat kulağıma hoş gelen her tür müziği severim.Yeter ki MÜZİK olsun
hip-hop,evet !!!!:nod:
ben pop ta dinlerim.slow da
selamlar arkadaşlar kargadan başka kuş neşet ertaştan başka usta tanımam yani halk müzigi saygılar:45:
türk halk müziğinden hoşlanırım
pop müzik
Kulağma hoş gelen her tür müziği dinlerim.
Herkesin tarzına da saygı duyarım.
Halk Müziğini hiç bir şeye değişmem,sonraki tercihimse elbetteki sanat müziği
ağırlıklı olarak rock dinlerim.bunun alt dalı olarak punk rock. ama her zaman bütün müzikleri dinlemeye çalışırım.kulağıma ne hoş gelirse dinlerim.ruh halimede görede deişir.
mesela 1 dk önce eminem dinlediysem 2 dakka sonra metallica 3 dakka sonra orhan gencebay dinleyebilirim.yeterki kulağa hoş gelsin müzik olsn...
selam güzel olan her tür müziği severim ayırım yapmam,sağlıcakla.
türk sanaat müziği Muazzez ersoy muazzez abacı oldumu hic kacırmam
orhan gencebay ferdi tayfur hayranıyım arebesk hoşlandıgım müzik tarzı
anadolu rock neden yok?
türk halk müziği
pop müzik
R&B
elektronik
özgün müzik
arabesk/fantazi
seçeneklere klasik batı dahil etmeliydiniz şiddetle kınıyorum ve oyumu ne versa türklerde var düşüncesiyle TSM 'ne veriyorum iyi olan kazansın.....bukadar eleştirmem sonucu ufak bir ödülü hakettiğimi düşünüyorum..EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR VE SAYGILAR
yaşasın babalar yaşasın arabesk...
elektronik müzik dinlerim taaa 15 seneden beri..
Arkadaşlar bende başta halk müziği olmak üzere Anadolu Rok Müziği(MOĞOLLAR GRUBU favorim), ve kulağıma hoş gelen tüm milletlerin müziklerini dinlerim. Hatta bir Kızılderili halk müziği var (sanırım ağıt türü) dinlemeye bayılıyorum.
Saygılar.
Evet türk degilim ama onun yazdıkları okundugu zaman tüm türk halkını ayaga kaldıran türkiye vatantaşının kanındanım onun için fazla ileri geri bilmeden konuşma efendi ol kan vatan namus nedir bizden iyi bilemezsin.bak işine
Bu polemiği uzatmayın ve konuşmalarınızda seviyeli olun..! Burası polemik yeri değil bir ankettir millet tartışsın diye açılmadı...!!!!