Aşırı hız yapan adminimiz trafik polisine yakalandı. 0.75 YKR ceza vererek kurtuldu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ALINTIDIR.
Printable View
ülen pek bizim serkana benzemiyor bu bir yalnışlık olmasın?
Tiker serçe parmağına yüzük takmaz genelde o baş parmağına takıyor
bizim serrkan görmeyeliden beri beya bir değişmiş.
Kulaklarım çınladı ne iş:)
Alıntı:CABBARİ'yle ben çınlattık.....:puah::puah::puah:Alıntı:
ah Serkan ah kızların peşinden koştururken yakalandın yine :rtfm: ben sana dedim bir gün yakalancaksın diye, dinlemezsen abla sözü böyle olur işte :bangin:
tiker hangi kulağın çınladı ne tür çınladı nasıl çınladı ne niye çınladı çınlamanıon derecesi ne?
artık bu akşamdan itibaren elde çiçek ve çikolata kız aramaya çıkalım
Yaw maskara ettiniz Serkan'ı :D:D
serkana be güzel bir kız bulduma mabaşlık parası işi biraz sakata sokuyor
kızın babası 5 ev ve 150.000 usd istiyor birde serkanı iç güveysi
bırak ağa onu yaw...adminimize ne kızlar buluruz biz..adminimiz aklı başında adamdır..vermez ööle başlık parası falan...o sözüm ona kayınpeder olacak herife benden selam söyle,bulursa öyle bi salak bizede haber versin....:puah::puah::puah::puah:
o nedemek yaw toplu mezar açacagız der gibi:)
bir nevi mezar işte kefen yerine çizgili pijama giyiyorsun ya :)
aslında bir bekar erkekler topici falanmı açsak ne:)
Konuya geldim bir okuyım bakalım baştan asagıya :)
-Bisikletle bir anım olmuştu;
''Çocugum ozamanlar bisiklet altımda heryeri geziyorum bir gun asırı hız yaptım bayır asagıya gidiyordum fren tutmaz oldu :new_icon9: ne yapacagımı sasırdım asağıdan bir yaşlı teyze geliyordu malesef ona carptım :( teyzeye allahtan birşey olmadı olan bana oldu o kaza yüzünden hep stres yasadım hayatımda .Kazadan sonra kadının kocası beni sürekli korktuyordu( Ozaman küçük cocugum) seni polise verecem diye ogun bugundur bisiklete binmem :)''
Beni evlendirme olayına gelince ;
-Ben daha bekarım bekarlık sultanlıktır derler dogru sanırım.Kzı arkadaşım var forumla ugrastıgımı görmesin benle ilgilenmiyorsun diye başlar yaygaraya :D