11000-20000-30000 Serisi 15-08-2007 TPS yazılımları
Denedim Ama TPS'ler Açılmadı
Arkadaşlar gece yazılımı GM 11400 cime yükledim. Yukarıda denildiği gibi dakikalarca 10873 frekansındaki France kanalları üzerinde bekledim. Ama malesef TPS'ler açılmadı. Çanağım Hispasata ayarlı olduğundan Sirius'taki durumu bilemiyorum. Fakat D+ lar çalışıyordu ama TVCABO'ları açmadı. Bu yazılımda da kanal listesi olmadığı için alıcınızdaki kanal listesi üzerine giydirildiğinden, yeniden kanal listesi yapmanızada gerek kalmıyor. Eski yazılımdaki şifreleme sistemide aynı kaldığından Bis bölümü filan aynen duruyor. Ve çalışıyor. Bu yeni yazılımdan edindiğim bilgiler bunlar. Demek ki herkes teşekkür ettiğine göre bir ben beceremedim TPS'leri açmayı herhalde. Emeği geçenlere çok teşekkürler. Bilgilerinize.
Saygılar.
Yav Emmi Sende Bi Sikinti Olmasin
Alıntı:
Arkadaşlar gece yazılımı GM 11400 cime yükledim. Yukarıda denildiği gibi dakikalarca 10873 frekansındaki France kanalları üzerinde bekledim. Ama malesef TPS'ler açılmadı. Çanağım Hispasata ayarlı olduğundan Sirius'taki durumu bilemiyorum. Fakat D+ lar çalışıyordu ama TVCABO'ları açmadı. Bu yazılımda da kanal listesi olmadığı için alıcınızdaki kanal listesi üzerine giydirildiğinden, yeniden kanal listesi yapmanızada gerek kalmıyor. Eski yazılımdaki şifreleme sistemide aynı kaldığından Bis bölümü filan aynen duruyor. Ve çalışıyor. Bu yeni yazılımdan edindiğim bilgiler bunlar. Demek ki herkes teşekkür ettiğine göre bir ben beceremedim TPS'leri açmayı herhalde. Emeği geçenlere çok teşekkürler. Bilgilerinize.
Saygılar.
tavsiyem önce bi reset at sora boot sora yazılım sora tekrar boot at bi
bak açması lazım 11400 gelmedi daha bana ama 30700 11300 30300 de dendim
sorunsuz çalışıyor hatta sirustaki pug lar da giderilmiş:45: selamlar
GM 11400 Cimlerde TPS'ler Açılmıyor
Alıntı:
tavsiyem önce bi reset at sora boot sora yazılım sora tekrar boot at bi
bak açması lazım 11400 gelmedi daha bana ama 30700 11300 30300 de dendim
sorunsuz çalışıyor hatta sirustaki pug lar da giderilmiş:45: selamlar
Kardeş senin dediğin şekilde de yükleme yaptım ama yine açılmadı. Dakikalarca beklememe rağmen. Daha sonra fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı, *** bölümüne reset attım gene açılmadı. Neyse sağlık olsun, bende eski 04.04.2006 yazılımına döndüm. Ushuva kanalı için uğraşmıştım. Bu kanal için TV CABO'dan bile vazgeçmiştim. Bu yazılımın tadını Sirius uydusunu izleyen arkadaşlar çıkarsın. Onlara iyi seyirler. Bigilerinize.
Saygılar.