kATILIM OLMADIGI İÇİN KONU KAPANMIŞTIR
Printable View
güzel bir çalışma yenilikler hep burada :)
Yeni birşey değil başka sitedede var m baş harfli bir site yıldız veriyor ben şahsen olumlu bulmuyorum.
hmm sanırım güzel olur
Herkesin fikirleri alınmak istmiş sadece olumlu veya olumsuz diye ankete dökülmüş .Amaç para kazanmanın dısında kullanıcı düşünülmüş sonucta.Katılım olursa böyle bir olay var gundemde katılım olmazsada bizim sorunumuz degil kaybedilen birşey yok.Zaten öyle olsa direk hesap numaraları verilirdi:) 1 ci kişi kullanıcılara soruluyor :45:
bu uygulama bencede güzel bir şey fakat ben şahsen katılmayı düşünmüyorum ama bunu isteyen arkadaşlar olacaktır zannediyorum
güzel bir uygulama olur
Bence harika olur .. Bu çok iyi bir hizmet olur
gayet olumlu bir çalışma olacağını düşünüyorum.günün her saatinde internet başında olmasam bende bu çalışmaya katılırdım. sizleri tebrik ediyorum
güzel bir çalışma olur herkes sürekli internet başında olamıyor.
vay Serkan olayı aştın he :) dünyada benzeri yoktur bunun
İlk OLsun isteidk birazda ufak bir katılım payıyla guncel yenilikler cep telefonunda.Düşünün 1 sms 2 kontor 30 sms 60 kontor yapar gerisini siz düşünün 8.40 ytl yapar 30 sms biz kullanıcılara cok uygun birfiyata sunumaya calışacaz tabi katılım olursa
bencede güzel bir uygulama.
ben bu uygulmayı sevdim nede olsa teknolojidir ama ben internet işletmecisiyim ve pek fazla telefonla aram yok alo desin beim için kafi yalnız bu uygulama çok şahanne gün gitttikçe dahada süper olcağına inanıyorum adı üstündeTEKNOLOJİ bir harika
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
güzel bir uygulama fakat ben şahsen katılmayı düşünmüyorum.
süper bir uygulama mutlaka katılırım.destekliyorum...benimle birlikte en az 5 arkadaşımda bu olaydan yararlanacak...
ayrıca biran önce başlansa çok daha güzel olur.mükemmel bir fikir.harikasınız....
aslında 2 yönlü bakmak gerekir....fiyat olarak bişey demiyorum,gayet makul...vakit problemi olan kişiler içinde iyi bişey...ancak böyle olursa sanki forum özelliğini biraz kaybeder gibi...sonuçta burası bi paylaşım platformu....nete giriyoruz,konu gönderiyoruz ,konu yanıtlıyoruz vs...salt *** veren bi platforma dönüşürmü ileride diye düşünmek açıkçası biraz beni üzüyor...tabi bu sadece bir bakış açısı...
Merak etmeyin salt *** veren forum olmayacaz.Sadece birproje ve öneri.Amacımız extra cok paralar kazanmak degil kazanmayacaz zaten toplu sms paketlerini herkes sorabilir.Öneri forumlarda bir ilkin başlangıcı olsun diye.Newcamla bu iş başladı ortak para katılarak kanalların izlenmesi gibi
bence foruma olan ilgi azalacağını zannetmiyorum.aksine çoğalacaktır.ben sonuna kadar destekliyorum.
yenilik güzeldir ama bizim toplum pek yeniliklere acık degildir eger arkasında durursanız insanlar yavas yavas yenilige alısacaktır
destekliyorum
güzel bir düşünce arkadaşlar bence de ama net'e giremeyenler için lazım olanlar üye olur .mecburi değil ki teşekkürler arkadaşlar:45:
Bu gelen sms ler.Guncel Çözülen Kanalların keyleri OLACAKTIR( d+.tv cabo .polsat paketi vs guncel yazılım ve yeniliktir.)
İşleri sürekli bunlarla olanlar için süper ;)
Birileri zaten bu projemizi kendilerinmiş gibi almış koymuş forumlarına :) Helal olsun bu konuyuda aldıkları için başka birşey demiyorum gülüyorum şimdi :D
güzel proje forum hizmetini her alana taşımış oluyor
Alıntı:usta heralde bi yanlış anlama olmuş....ben fiyat gayet makul derken herkesin gözü kapalı kabul edebileceği bi teklif olduğunu söyledim...yoksa buraDA hiç kimseyi ilgilendirmez senin ne kadar kazanıp kazanmadığın...sonuçta işine gelen bi olaya girer...fiyat gayet makul ve herkes gözü kapalı girebilir ve bununla ilişkili olarakta forum özelliğini kaybeder derkenki kastım şu idi,bi çok arkadaşımız sasdece *** yazılım vb. şeylerden faydalanıp foruma doğru düzgün yorum yazmazken ve anketlere maksimum 200 kişi oy verirken bide bu hizmetler sms yoluyla adamın ayağına giderse forumda sadece uydu bölümü aktif kalır,diğer bölümler belki ilgisizlikten kapanmak zorunda kalır uzun vadede...yani forum büyürken ve kapsamını genişletirken küçülme sürecine girer...bu tabi sadece beni bağlayan bi fikir...Alıntı:
diğer konudada çok haklısın , orijinal fikirleri olmayan ve bu forumdan aldığı bilgi ve belgelerle gidip diğer forumlarda moderatörlük yapan az adam görmedik...dolayısıyla burası her zaman orijinal olarak kaldı....onlar kopya çekmekten hicap duymuyorsa yapabilecek bişey yok...biz yine her zamanki gibi ilkleri üreten ve paylaşım yapan forum olalım...
güzel bir proje nete giremiyenler ve uyduya merakı olanlar için
Biz bunu zaten sizin görmediginiz odalardada gundemde amacımız aslında su .Düşünün evinde pc si olmayan biri nete giriyor sırf *** almak için sonucta keyi alıp gidiyor ve paylaşımı zaten yok bu uyenin.Bizim ana kitlemiz evinde pc si olmayan yeterince vakti bulunmayan kişilere idi.Dunya kadar sat site var illaki bu proje girmek zorunda degil zaten 50 kişi olmazsa acmayacaz zaten.Bizim buradaki amacımız supersatforumu daha geniş çaplı alanlara yaymakAlıntı:
Bu sitelere sadece sunu sormak istiyorum ben konuyu acarken alt yapısı var sekilde konuyu actım yani arastırdım bu olayı cogu kişiyle görüştüm gerekli kişiler gsm oparatorleri ile görüşüp anlaşma yapılırsa bu olayı yapacaz seklindeydi.Alıntı:
Adamlar benim 1 ci mesajı sadece supersat yazan yeri xxx forum diye degiştirip kullanıcılara sunuyorlar bu fikir benim diye ortaya cıkıyor.İyide ben bunu yaparken her türlü guveni vererek uyeleri sunuyorum ya siz ne yapıyorsunuz bu konu kopya olunacak bir konu degil düşünün herkesten para toplayıp bu hizmeti saglayamıyorsanız vay halimize demi
Alıntı:
dediklerine katılmamak mümkün değil usta...zaten yapılan şeyin muhakkakki hüsn-ü niyet ve daha çok insanla daha çok şey paylaşma amacında olduğundan hiç kuşkum yok...ben zaten bu fikre soğuk baktığımı söylemedim...sadece bazı sakıncalarından endişe duydum o kadar...
güzel uygulama olur
serkan bey benim düşüncem hem iyi olur hemde iyide olmaya bilir iyi kısmı bağlantısı olmayanlara kebab gibi durumdur iyi olmayan durumiçinde bağlantısı olanlar forumda gereken bütün değişiklikleri vede bilgileri gereksinim duymadan alabiliyorlar
saygılar
Ya arkadaşlar o kadar oy veren var! oy verenler lütfen Mesaj yazarak fikirlerini beyan etsinler ...
guzel bır uygulama ınsallah devamı gelır
süper bir proje mutlaka katılırım.en kısa zamanda bekliyorum
çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim
Serkan Yılmaz kardeş seni ve bu olayı düşünenleri tebrik etmek isterim dediğiniz gibi internet ortamına giremiyenler için bulunmaz bir durum ama yanlış anlamazsanız benim bir sorum olacak sizler demişsinizki ayda 30 SMS ama malum bazen d+,polsat vd.bazen sık aralıkla şifreler değişmekte acaba bu şekilde bir durum olursa yani günde bir sefere mi mahsus bu SMS olayı hadi verdiniz 1-2 saat sonra şifreler değiştiğinde tekrar SMS gönderimi olacakmı acaba bunu neden diye soracak olursanız sakın olaki benimsemediğimden değil sadece benim değil ama benim sizler vasıtası ile yardımcı olduğum arkadaşları sizlerin yönlendirmek bu şekilde hem ben zamankaybından kurtulmuş hem de sizlere bir şeyler yardımında olmak amacım bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.saygılarımla
güzel uygulama olur ozelikle foruma dediginiz gibi evden giremeyen heran net başında olmayan arkadaşların bilgilendirilmesi acısından faydalı
Örnek 1 kullanıcıya 30 sms hakkı verilecek.Gun içinde 2 defa *** degişirse 2 keylerde yollanacaktır .Yani kullanıcıya ortalama aslında 1 gunde 1 sms hakkı düşüyor ama paketler bazen 2 gunde 1 şifre degiştigi için o onu oradan kurtarıyor..
çok güzel bir çalışma
Sevgili Serkan,Alıntı:
Bu konuda yeterli araştırma yaparsanız aylık bahsettiğiniz adetlerde bir SMS mesajının maliyeti 40 YKr'dur bu adetler yükseldiğinde maliyette düşmektedir,
Dünyanın hiçbir yerinde bu tür toplu mesajlar operator üzerinden parakende alınarak gönderilmiyor. Toplu mesaj gönderen yüzlerce firmadan hangisini ararsanız bahsettiğim fiyatı çok rahat alabilirsiniz, bulamazsanız ben yardımcı olurum, dolayısı ile 5 YTL alınan bedel ile yaklaşık 4 aylık 30 SMS karşılanır.
Sevgiler Bülent
bana yararlı olmaz ama bir çok arkadaş katılır sanıyorum
Projeye katılım olmAZSA ZATEN VAZGEÇİLECEKTİR.(Şu anki görünüm katılımın fazla olmadıgıdır)Biz fiyat sorgulaması yapmıyoruz su an konuda para 2 ci plandadır unutmayınız..Alıntı:
Ayrıca siz 4 aylık 30 sms sunarsanız size devredebilirim. siz kullanıcılara ayda 5 ytl karşılıgı 4 ay 120 sms yollayın(ayda 30 sms karşılıgı) Bende bunu destekleyecem size
Güzel bir uygulama kolay gelsin
sms yolu ile keyleri gönderilme işlemini düşünen arkadaşları tebrik ederim.
Benim yapacağım özel birşey yok siz ihtiyacınız olduğunda bana bir mesaj atın ben size gerekli bilgilendirmeyi yaparım, firmadan size özel indirim talep ederim, bir program yükleyip tek seferde kayıtlı tüm telefonlara mesajı yollayabilirsiniz, raporları alabilirsiniz bende kendi ihtiyaçlarım için bu sistemi kullanıyorum. Hizmet kalitesi ve fiyatına göre birkaç firma değiştim, 3 senedir aynı firma ile çalışıyorum, sizede bu firmayı tavsiye edeceğim.Alıntı:
Saygılarımla
Bizin gibi sürekli foruma girme şansı olmayanlar için çok iyi düşünülmüş bir proje. Hayırlı olsun arkadaşlar.
Saygılar.
kesinlikle çok guzel
Proje güzel olmakla beraber,
354 oy verilmiş ve sadece 57 görüş yazılmış.
Herşeyden önce oy veren arkadaşların görüşlerini beraberinde eklemesi gerekirdi ki bu uygulama başarılı olsun.
Adeta ölü doğmuş bebeğe benziyor.
Fikir sahibini kutluyorum,şahsım olarak bu sizteme katılmıyorum.
Sevgiler.