Buunki anketimiz FenerBahçe Samiyonlar Ligi 2 ci rovanş macını Hangi Kanaldan izlediniz ?.Herkes trt den izleyecez diyordu bakalım gercektede öyle olmuşmu Anketimiz 2 gun sürecektir
Buunki anketimiz FenerBahçe Samiyonlar Ligi 2 ci rovanş macını Hangi Kanaldan izlediniz ?.Herkes trt den izleyecez diyordu bakalım gercektede öyle olmuşmu Anketimiz 2 gun sürecektir
TRT anlatımıyla superdi bence.Ayrıca yorumcularda superdi.Starı acmadım bile :)
gözünü sevdiğim anketei sıfıra fark atacaktır
bencede trt anlatım kadrosu çok güçlü idi
TRT-1 sinyal olmadığı için STAR izledim.
TRT-1 frekans mı değiştirdi acaba ??
kesinlikle TRT 1...D-Smart izleyeceğime hiç izlemedim....
TRT Super yayın yaptı bence
TRT varken başka kanal hiç olur mu
trt'den
T R T süperdi digerlerini hiç açmadım ...
her zaman T R T.....
trt de izleyince tam maç havasına giriyorsun yorumlar spiker güzel görüntüde güzel trtde maç izlemek çok zevkli uzun zaman olmuştu trt de maç izlememek..
:present:dort dortluk yayın yaptı trt
Ömer üründül de biraz az konuşsa tam süper olacak.
TRT Tek geçerim spor proğramlarında
tabiki trt saygılar
elbette trt bir numara
TRT'de izledim.
trt tabii ki...
trt tabiki
gerçekten trt spikerler mütiş,tebrikler
TRT eskiden beri süregelen temiz Türkçesi ve kaliteli yayını ile 1 numaraydı...
Kesinlikle TRT
gayet güzel bir yayın yaptı teşekkürler TRT'ye....
AYNINI yaptım her şey mükkemeldi TRT1 de bu tür şeylere dikkatAlıntı:
edersek reyting işi ne de olsa devamı gelecektir TRT den bir kez daha kutlarız
trt yi bu güzel geceyi türkiyeye yaşatığı için teşekkürler TRT1:45:
kesinlikle trt,,ayrıca bu rıdvan'ı neden fenerin başına getirmezler.[acaba başarılı olur die mi?]
trt yi seyrettim nedenı ise d-smartı protesto etmek içindi zaten lig maçları şifreli bir avrupa maçlarımız vardı onuda şifrelemeye çalışıyorlar böyle gıderse maçlar canlı olarak hayal olur
daha öncede söylediğim gibi trt-1 tabiki
TRT süperdi.
starın yayını beş para etmiyordu
yorumcularıyla trt derim arkadaşlar
tabiki TRT. Neticede TRT sayesinde kahve köşesinden uzakda izledik maçı. Onların bu iyiligi karşısında yalnız bırakmak hiç de adaletli olmazdı. TEŞEKKÜRLER TRT
bence de trt süperdi bilhassa yorumcular
d smart da çok güzeldi
tabiki trt.de izledim
ya ben izlemedim ama izlesem herhalde trt 1 izlerdim
trt den cunku
starın reklamlarıyla ugrsamazdım
trt masallah goruntuyu reklamla hıc kirletmedi
HELAL olsun
Normalde de TRT den izlerdim ama Ömer ÜRÜNDÜL Ün yorumcu olması TRT yi seçmemde etken olmuştur.Üründül,çok isabetli ve sade yorumlar yapıyor.İnsanı sıkmıyor.
D-Smart ı da protesto ediyorum.Normalde şifreli yayınlayacaktı maçı.TRT yayınlayınca maçı şifresiz D Spordan ve Stardan verdi.D-Smart almayacağım.
trt varken diğer kanallara kim bakar
Bende lig tv de var. D spor da maç anlatımına öyle bir gıcık kapıyorumki anlatamam.Stardaki sampiyonlar ligi havası kesinlikle olmuyor. Birde ntv ve e2 deki spor anlatımlarıda süper
trt güzel sunum yaptı
T R T
d smart daha kendıne cok guldurecek acıkları cıkyo yavas yavas
valla bu anket biraz ayşenin kepek sorunu gibi olmuş :D nereden izlediysek izledik önemli olan sonuç :D hoş sporla ilgilenmiyorum ama d smart nede olsa bir gün çökecek.iğrenç bir sistem ne de olsa :D yetkili arkadaşlardan bu anketi beğenemediğim için özür diliyorum ama daha ilginç ve enterasan anketler yapılabilir yapıldıda :D daha güzel şeyler bekliyoruz...
:45::45::45: her zaman trt
güzel yayın ve sunumu ile trt bir numara
trt eskiden beri sporda süperdir. cenk koray la başladığını hatırlarım. halit kıvanç v.s. hala taviz vermeden çok iyi devam ediyolar. tecrübe zaten o biçim.
Anketimiz kapanmıştır.TRT % 90 Oyla birinci olmuştur..
bencede trt süperdi kardeşim her önüne gelen maçları şifrelemeye başladı bu işinde suyu çıktı biz türkler herşşin bokunu çıkarıyoruz yakında milli maçlarda şifreli olur bu federasyonun ne yaptığı belli değilki kardeşim adam istediği gibi at koşturuyor buna bir çare bulunması lazım