Yeni anketimiz biraz gundemki anketimizden.?Bu konuyu ankete dökmek istedim.Bakalım supersatforum uyeleri nasıl degerlendiriyor bu durumu Anketimiz 7 gun surecektir.
Printable View
Yeni anketimiz biraz gundemki anketimizden.?Bu konuyu ankete dökmek istedim.Bakalım supersatforum uyeleri nasıl degerlendiriyor bu durumu Anketimiz 7 gun surecektir.
gayet normal bunda şaşcak bir şey yok sonunda demokrasi kazandı
İş Olacağına vardı..!! Vatana Millete Hayırlı Olsun..!!
olumlu görüyorum
vatana millete hayırlı olsun
selametle
Bir İnatçılık Abidesi olarak orada durur. Buda Sadce AKP nin Cumhurbaşkanı olduğunu ilk uygulaması ile gösterdi o akşam sadece akp liler ile köşkte kutlama yaparak onayladıç
turkıye bosuna korkuyor bence, en ıyı cumhur baskanlarımızdan bırı olacak sayın gul....umarım yanılmam
cumhur başkanına kavuştu allah utandırmasın
Sayın Abdullah Gül Allah ın izni ile bütün herkesi şaşırtacaktır. Destek veren bizler de vermeyen vatandaşlar da şaşıracağız. Nasıl CUMHUR başkanı olunur görücez. ALLAH yardımcısı olsun. Yolunu açık etsin.
selam
demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazım unutmayınki demokrasi yarın yine herkese lazım
şahsa hürmetimiz yoksada makamına hürmet etmekle zorunluyuz bu, toplumun bir arada yaşama kuralıdır.
Bence medyada millete korku pompalayanlar hortumları kesilenler. Meydan artık hırsızların arsızların değil. Seçmenin yarısı oy verdiğine göre Abdullah Gül bu milletin cumhurbaşkanı. Beğenmeyen beğenmez, ama hiç kimsede AKP nin Cumhurbaşkanı diyemez. Matematiksel olarakta bunu idda etmek saçmalık. Ezberler bozuldu artık. Toplumun gerisinde kalmanın alemi yok.
ve maalesef bazı kafalar bunlara oy verenleri halktan bile saymıyor ama bilmiyorki aynı halktan kendside oy istedi oy için olmayacak şeler vaat etti bu halk okadar cahil ve bilincsiz olsaydı onlara itibar ederdi
geçti artık odevirler battıklarını görüyorlar yapacakları başka şey yok zanlarla cabalarla uydrmalarla ortalığı karıştırıp nemalanmak istiyorlar ama bilsinlerki dahada batacaklar ve boğulacaklar
Bu millet bu kadar niye korkuyor anlamıs değilim. Bence Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bu mevkiyi hakederek glmiştir. insanlar neden önüne taş koymaya çalışıyorlar hala anlamıyorum. Buncan önceki Cumhur başkanlarında ortaya çıkmayan maddeler kanunlar bunlarda ortaya çıktı. herkes keser gibi rabbena hep bana diyorlar. biraz testere gibi olalim (biraz sana biraz bana). Seçim dediler hüsrana ugradilar. Referandum dediler Giderayak Basbakana Cumhurbaskanı Sezer Aman referandumu Çekelim, dedi Başbakan hayır bunu siz istediniz bizde halka sunacağız Dedi. Bence Abdullah Gül Görevnin layikiyle yürütecektir. Sonuna kadar Yanınızdayiz. Allah Yar ve yardımcısı olsun
Olumsuz diyorum zira başka her hangi bir yorum yazmıyıda doğru bulmuyorum nedenini çok yakında hep beraber göreceğiz ülkemim tüm kurumlarında köklü bir değişiklik başlayacak ve sonucu anayasanın değişimi ile beraber hepimiz yaşayacağız.
Artık o zaman gülüm benimi mi söyleriz,Yinede şahlanıyor aman kolbaşının yandımda kır atı'nı mı dinleriz hap beraber göreceğiz.
TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düşünceleri ile var olmuştur ve de var olmaya devam edecektir.
Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi değillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacakları da gerçek değildir
TSK var olduğu müddetçe TC vardır TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dır ve mutlaka allah tarafından cezalandırılacaklardır
hayırlı uğurlu olsun gayet olumlu seçim selamlar
bende olumsuz buluyorum.yasama,yargı,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzlukları yaşayınca anlarız.
Bence olumludanda öte sayin GÜL den daha iyi birisi cok zor bulunurdu vatana millete
hayirli ugurlu olsun. diyorsun şu yaşadıgımız ülkemizde ne cevherler var . ama BAŞBAKANIMIZ bunu gurur meselesi yaptı . inşallah ülkemizi ırak veya iran yapmazlar
Tatlılıkla olmadı belki ama bunun sebebi tamamen denis baykaldır.Halk seçsin dedi tamam halk seçsin denildi kıvırdı.Erken seçim olsun dedi tamam dediler kıvırdı Asena yı geçti yahu.Bir yerlere yüzecekti yüzmeyi unutmuş.Sayın Abdullah GÜL dış işleri görevinde kendini ispatladı.Bu ayrıca halkın çoğunluğunu temsil eden bir görüştür.Yani gene halk seçmiş oldu Cumhurbaşkanını.Ülkemize Hayırlı uğurlu olsun.
en iyisi odu bundan iyi cumhur başkanı göremiyorum umarım görevini iyi yapar vatana millete hayırlı olsun
bu yazılan doğru bende cumhuriyet tarfındayım aslaa başka bir rejimin gelmesini istemiyorum.Alıntı:
ama düz ve basit mantıkla düşünülmüş ve yazılmış bir yazı unutmayımki osmalı 600 sene hüküm sürmüş o bile ayakta kalamamış biz daha cumhuriyetimiz 85 yılında korkulara kapılıyoruz toplumlar laik oldukları biçimde yönetilirler toplum ne istiyorsa onu hak eder bu ister demokrasi olsun ister silahla olsun çoğunluk ve galip gelenin dediği olur bunu değiştirmek nekadar mümkünse okada olur gerisi boş
milletine uzak,nasıl yaşadığını bilmeyen,mukaddessatlarını anlamayan,laiklik paranoyasına girmiş,sadece bulundukları mevki ve rantı düşünen,daraldıklarındada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasına saklanan,sivil hayattaki bazılarına inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakınca,mili,maddi,manevi değerlerimize bakınca,TSK nın çekincelerine ve onun zamanında(dışişleri bakanı) askerimin başına çuval geçirildiğini,şehitlerin gözyaşı seliyle defnedildiğini,tam bağımsızlığın milli duygulardan yoksun bir şekilde ipotek edildiğini görünce olumsuz buluyorum
Vatana Millete Hayirli Olsun
türkiye cumhuriyeti devleti aleyhine dava açan birisinin cumhurbaşkanı olması o makama hiç yakışmadı.
bencede demokrasi kazandı
cok güzel oldu cünkü birlikden güc dogar:nod:
gayet güzel bir secim abdullah gül iyi bir devlet adami efendi devlete millete hayirli olsun .
baba adam , gül gibi adam allah onu ve onun gibileri başımızdan eksik etmesin.......seviyorum arkadaşşşşşşşşşşşşşşş
abdullah gül cumhurbaşkanı olması yerin'dedir çünkü dış devletlerle iyi bir diyalog içende ve bir kaç dil bilmekte TÜRKİYE için idealdır.İnanıyorum abdullah gül iyi çalışmalar sonuç verecektir.Saygılarımla
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bence hiçte iyi olmadı artık bu ülkede asla sıkıntım var demesın şiz seçtiniz sizler katlanacaksınız bekleyelım ve birlikte görelim allah mılletımıze zevalvermesın damalarımızdakı kan halen asil
bence bugüne kadar seçilmiş en kötü çumhurbaşkanı olacaktır balıkkesir eski akp milletvekilinin belgeleriyle yapılan yolsuzlukları sunduktan sonra ben akp hükümetinden hiçbirşey beklemiyorum sezer gibi bi cumhurbaşkanınında gelecegini sanmıyorum hangi haysiyetli akp milletvekili kendisinee bırakılan 46 trilyon parayı maliyeye bırakıp gider onlar türkiyeyi özelleştirme adı altında yapılan ihalelerin %76 sinda usülsüzlük yapılmı gerisini siz düşünün
GÜL gibi adam daha iyisini 2014 de bulunur artık göbeğini kaşıyan adamların %47 lik iktidarı bu vatana millete hayırlı olmasını diliyorum.Gülen yüzü ile ülkemizin yeni imajı olacak ve de çok çok iyi olacaktır.
Emin Çölaşan,Bekir Çoşkun gibiler artık 2024 e kadar bu ülkeye uğramasınlar,artık şansları kalmadı bu milleti aşağılamanın ne demek olduğunu gösterdik ve demokrasimiz kazandı.
hayirli ve ugurlu olsun ,vatan ve millet icin.
bana gore adalet yolunu buldu ve sayin Gul cumhur baskani oldu.
geriye bakmayalim lutfen,dunya degisiyor hergun, 80 yil evvel Ataturk sunu dedi bunu dediyle yasamayi bir kenara birakalimda onumuze bakalim.
Turkiyede su ana kadar demokrasi denen bir sey yoktu ,cunku asker her zaman masaya yumrugunu vururdu,ve herkes susardi.ama helal olsun bu hukumet korkmadan yoluna devam etti . insallah anayasa degisir ve herkes istedigi gibi yasar.turkiye simdiye kadar belli bir kisimin ellindeydi,ve bunlar Ataturkun arkasina saklanip turkiyeyi kotuye goturduler.
bana gore vatana ve millete hizmet etmeyenler ,vatan hayini dirler.
turkiyeyi kac defa batirdirlar ama o zaman kimseden bir laf yoktu......
daha cok soylemek isterimde ama bazilari uzmussem hakkinizi hellal edin.
Allaha amanet olun
saygilarimla fransa dan sedat
gayet olumlu buldum çok iyi bir cumhurbaşkanı olacağını umuyorum
işte cumhurun başkanı
vatana millete hayırlı uğurlu olsun demokrasi tecelli etti sonunda .....
Türkiye için hayırlı olur inşallah.:clap2::
ben de olumsuz bulanlardanım denilecek çoook şeyler var ama ne yeri bura ne zamanı bunu yanlış anlamayın arkadaşlar polimiğe de girmek istemiyorum ama sadece şu kadarını söylemek istiyorum inşallah utanan biz oluruz nedeni ise biz utanırsak ülkemiz kazanır ama olumlu bulanlar yanılırsa ülkemizi ve herşeyimizi kaybederiz ben kısaca bunları söylemek istedim
Milletvekilliği görevi süresince T.C dışişleri bakanlığı görevini yapmış devletin onlarca gizli belgeleri elinden geçmiş biri sayın gül ve cumhurbaşkanlığı görevinide 7 yıl gayet başarılı yapacağının kanaatindeyim.
neden olumsuzAlıntı:
senin ahmet necdet sezer den demi kötü yapar
solcularin islerine gelmeyene demokrasi islerine gelince bosver
ya oldugun gibi görün ya görpndügün gibi ol
biz nasil ahmet necdeti cumhurbaskani olarak kabul ettiysek
örümcek beyinlilerde kabul edecek ya edecek
ya seve seve ya seve seve
bunun lami cimi yok
ben olumlu buluyorum
Vatana Millete Hayirli Olsun
yıllardır tanınan bilinen ve sevilen bir siyasetçidir kendisi neden bu kadar cumhurbaşkanı olmasından korktular anlamak mümkün değil ama herkes yanıdığını görecek fakat inatlarından yine de bu yanılgılarını kabul etmiyecekler tıpkı akp ya karşı çıkanların adamlar baa gelince korktukları hiç bi şeyi yapmadığın görüp te kabul emedikleri gibi
ülkemiz çoğunluk demokrasisi esasına göre yönetilir....beğenelim yada beğenmeyelim şu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman sağlıklı sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayır...sayın gül'de çoğunluk demokrasisi sisteminin getirdiği hatalardan biridir...meclis bu kararı verdi,genel seçim sonuçlarını esas alırsak halkta seçseydi aynı sonuç olacaktı....dolayısıyla bunu kabullenmek durumundayız...ancak saygı duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluğum yok...1000 yılda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....:devilprv::devilprv::devilprv: :devilprv: :devilprv:
allah.başımızdan.eksik.etmesin
çok iyi oldu......
ancak saygı duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluğum yok...1000 yılda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum...
yazdığın bu cümleden bahsediyorum ,sen böyle düşünüyorsun diye herkes böyle düşünecek değil,
Sn.Abdullah gül yıllarca siyaset yapmış biri ve ben hiç bir negatif tarafını görmedim...Laik Atatürkçü bir insanım sırf eşi başörtülü diye açıkçası isyan bayrağı çekmeye gerek yok en nihayetinde eşide bir Türk vatandaşı ve Laik Atatürkçü bir insan... Gayet olumlu karşıladım...
Şimdiye kadar söylenenler söylendi, şimdiden sonra saygı duymak hayırlı olsun demekden başka bişey denmez, denmeside doğru olmaz, sonuçta T.C devleti cumhurbaşkanı