Sion vs Galatasaray - TSR2
A.Madrid - K.Erciyes - Sport TV1
Printable View
Sion vs Galatasaray - TSR2
A.Madrid - K.Erciyes - Sport TV1
Tsr 2 de ise guzel haber:)
şifresiz izlenebiliyormu
maçlar ne zaman?
Güzel haber,teşekkürler.
premiere tv verecek ve maalesef seyredilemeyecek.
patriot d-smart satıcısı mısın alkışlıyorsunda.....
eğer tsrler gösterirse iyi haber oğlum için :D
kahrolsun israil yandaşlığı gelin hep beraber bu işe bi el atalım ve d-smartı şımartmayalım patatezi bile çürük israil yandaşı aydın doğana para kazandırmaktansa izlemem daha iyi ama maçı feed lerden zaten alıyoruz yazılımlara eklemeye çalışalım feed pidlerini
bu maçı show tv verecek diye biliyordum demekki yanlış biliyormuşum
aynen israile para akmasın doğan gurubu demek israil demek izlemeyiz daha iyi ne mutlu türküm diyebilene
şifresi çözülmüyor herhalde geçen maçta seydilmedi.
maç show tv de
yani işin çılkını çıkarttılan böle giderse memlekette taraftar kalmayacak maç izleyemiyoruz ki:(
futbool federasyonu vede dijital platformlar kendileri vede eş akrabaları bizzat maçları kendi zevklerine göre ortam ayarlayıp karar veriyorlar artık maçlarda bile eski sevinç zevk bile kalmadı diyebiliriz
arkadaslar maç 21.15 de atv deymiş.
yha tsr 2 ye gerek yok çünkü maçı atv naklen veriyor üstelik şifresiz :D:D:D
teşekkürler paylaşım için
iyi atv de imiş izleleye bilecez kardeş
yaşasın şifresiz kanal
Galatasaray Maçını ATvde VEriyor
atv de izleriz
insallah sizin dedıgınız gıbı cıkar. Ama benım bıldıgım d smarta yedımezler atv ye.
Atv nin maçı vermesi çok güzel olacak keyfini galibiyetlen çıkarırız inşallah
mesaj tarihine bakarsanız yanılmıyorsam ilk maç içindi o.şimdi ise srg verecek galiba
umarım öyle olur. d smartla uğraşmaktansa tsr de seyretmek daha iyi.
Evet arkadaslar bu haftakı macı sf verecek ısvıcre kanalı dısarı mavcları normal kanal ıcerı macları d smart
arkadaşlar maçı isviçre televizyonuda veriyo
SRG Swiss 13°EAST HOTBIRD
AKTİF ***
Ident: 009400
*** 0C: C5 13 9E FC 83 61 1A 43
FREKANSLARI
12399 H 27500.....sf1..sf zwei..sf info
11526 h 27500….TSR 1....TSR 2.....TSI 1....TSI 2
keyleri burdan vermek yasakmı bilmiyorum ama yinede veriyorum 1 ay geçerli şifre bu ama bi değişiklik olursa yazarım yinede keyler şu anda aktif
bende gm11300cı modeli var.viacess bölümüne bu keyleri girdim,açmıyor.keyi kontrol ettim,doğru girmişim.neden açılmıyor.bi yardım ustalarım.