Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayın admin ve modlarımız bu yazıda askerlerimizi suçlayıcı cümleler var.
Printable View
hiç bi suclama yok ben sadec dinine baglı dürüst bi vatandas olarak yasadıklarımı anlattım
1 Nolu mesaj güncell
ben askerime hırsız dedirtmem bırakın bu savsataları hiçbir türk bunu kabul edemez
sen nasıl vatanına hizmet eetin o zaman o odunları astsb alıp sattımı sizin için kullanmıştır sizin kışın rahat sıcak bir ortam da yşamanız için bunu da söylesene
gereken ceza uygulanmıştır...
boşverin yaw...onun ne mal olduğu belliydi zaten..resmen terör örgütü sempatizanı....foruma girdiği anda şutlanması gerekliydi ama kısmet 1 haFtaymış...süresiz olduğu günleride görürüz inşallah...
deneyelim bi 1 hafta geçsin duruma göre bakarız belli olmaz süresizde banlanabilir..
Konu kapatılmıştır..
size vahimi geldi arkadaş okadar basit olayları anlatmışsın bunu burda bu şekilde anlatacagına iki satır yazı ile genel kurmay daire başkanlıgına yazamadınmı 1-kaç kişi için tüm orduyu zan altında bırakmışsın:nono:: :angry8: :devilprv:
ayrıca mubarek dinimize baglı olmanız ve inanmanız sizin dürüsttt oldugunuz anlamına gelmez dinine saygısı olan inanan kişi kendine dürüstlük maskesiniAlıntı:
dinini örnek göstererek giyemez ve örnek gösteremezsiniz bu şekildeki tavırlarınız din inancımıza zarar verir ve vermiştirde ne yani sizin dindar olmanız
sizin dürüst oldugunuz anlamınamı geliyor ya degilseniz.....?????????:nono::