İkl yarısı 0.0 sona erdi beşiktaşa başarılar dileriz
Printable View
İkl yarısı 0.0 sona erdi beşiktaşa başarılar dileriz
Çok sert oynuyorlar:(
2. yarı bjk nin işi çooook zor
maç bu gidişle berabere biter
evet öyle gözüküyo:)
0-1 oldu:(
çok talihsiz bir gol yedik telafiside baya zor olacak
2-0 maç bitti:( yazık oldu:(
Yazık oldu deyemeyecem oynayan maçı alıyor
görünen köy klavuz istemez...türkiye liginde gol atma problemi yaşayan bi takımın işi zaten zordur devler liginde...grup zaten sert bi grup...kuralar çekildiği günde söylemiştim...Allah rahmet eylesin beşiktaşa....sonuç şaşırtıcı yada beklenmedik değil...çok normal...
Adamların top oynamamak için çıktıkları belli.2 zorunlu değişiklik planlar alt üst oldu.Korayıda hiç bu kadar kötü görmemiştim.Benim için tam bir hayal kırıklığı yarattı.
ülke puanı adına kötü oldu
merak etme salı-çarşamba günleri düşer,perşembe günleri g.saray biraz yükseltir....kusura bakmayın ,beşiktaşlıyım ama gerçekler bunlar....g.saray çeyrek finale kadar problemsiz gider gibi gözüküyo....
maçın kaybedilmesinin sebebide ertuğrulun deneyimsizliğine bağlıyorum ben
aslında maçın başında iyiydi ama son yarım saat tel tel döküldü acı oldu ülke puanı için:(
selametle
delgado-ricardınho-bobo gününde olmadıkları için beşiktaş yenıldı........bu 3 futbolcu hele hele delgado gununde olsaydı...beşiktaş alırdı maçı
marsilyada çok sert oynadı.nerdeyse tekme tokat oynadı
adamların sert oynamasından dolayı beşiktaşlı futbolcuların erken sakatlanmaları Ertugrul hocanın planları suya düştü ,maçın hakkı beraberlikti ama talihsiz kaleci hatasından dolayı yenilen gol beşiktaşın sonunu getirdi, umarım diğer maçlarda galibiyetler alırız. :45:
Evet malesef yazik oldu Turk futbolu adina cok uzuldum ama macida daha cok isteyen kazaniyor BJK'nin bir pozisyonu yoktu hep yan b ve geri paslar boyle mac kazanilmaz
Insallah bu gun FB bari yener ulke puani icin
Marsilya : 2 - Beşiktaş : 0
Golü Atan : Rodriguez [YOUTUBE]Y3Vy7UGOxRs[/YOUTUBE]
Golü Atan : Djibril Cisse [YOUTUBE]RljEaB-88k0[/YOUTUBE]