EVET SUNNY VE KAON 90XX SERİSİ YENİ BOOT BL_102V3 DÖNÜŞÜMLER İÇİN KENDİ ARALARINDA BİLGİNİZE...
YAZILIMI TR KUP İLE YÜKLEYECEKSİNİZ
Printable View
EVET SUNNY VE KAON 90XX SERİSİ YENİ BOOT BL_102V3 DÖNÜŞÜMLER İÇİN KENDİ ARALARINDA BİLGİNİZE...
YAZILIMI TR KUP İLE YÜKLEYECEKSİNİZ
paylaşım için teşekkürler...
bu dönüşümü ne için kullanacağız biraz açarmısınız
saygılar
Kaondan Sunnye Veya Tersi için ama dikkat Animasyonlu Seri için geçerlidir !
yükleme şeklini biraz açarmısınız.ben yükledim dahaönce sunny 9030 fta olan cihazım kaon 620 olmuştu.ve yukarıda verdiğiniz boot dosyasını yükledim gayet güzel kabul etti ve yüklendi ama cihaz açıldığında herhangi bir değişiklik olmadı.hala sistem bilgisinde kaon620 olarak gözüküyor .yardımcı olursanız memnun olurum teşkler..
boot yüklendikten sonra 9030 yazılımını da yüklemelisin..
yukarıda verilenleni gayet güzel yüklüyor.fakat yülkedikten sonra 9030btm yazılımını atmUP113 ile yüklemeye çalışıyorum fakat cihaz kabul...
Snopy hocam, cihazım sunnyden kaon e 620ye dönmüş halde, boot dosyasını kup ile güzel bir şekilde yükledim, ekranda boot upgrade yazdı, ok dedik güncelledi, fakat btm yazılımını bir türlü almıyor, yüklemeye çalışırken senin cihazında 620 yazılımı var bunu yükleyemem diyor, fail hatası yani kısaca. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.
Snopy hocam denedinizmi dönüşüm oldumu kaondan-sunnye eyer dönüşüm oluyorsa çok güzel olur çoktandır bunu bekliyorduk...
boot yüklendiginde kaondan sunny dönüş için uygun bir yazılım bulmak şart sunny 90xx serisinden herhagibi bir tanesi olur.. Bende bakıyorum şuan uygun bir yazılıma size dönecegim.. sizlerde araştırın.
snopy usta bulur ve yayınlarsan çok memnun oluruz.
Tamam snopy usta bizde araştırıyoruz...ilgine teşekkürler...
teşekürler paylaşımın için
Sevgili @snopy teşekkürler....!!!
bulan varmı arkadaşlar.ben baktım hiçbir btm yazılımnı kabul etmiyor siz ettirdinizmi.olursa çok iyi olacak snopy usta şununla bi ilgileni ver bi zahmet...
snopy usta yazılımı ne zaman verecen .merakla bekliyoruz.
merak etmeye gerek yok en kısa zamanda yazılımlar verilir arkadaşlar.....!!!
eger öyleyse eski yazılımlardan başlayarak denemek lazım.....
bulan olursa bilgilendirsin .ben bulamadım sonuçta btm yazılımlarını kabul etmiyor
Arkadaşlar henüz böyle bir dönüşüm olayı sonuç vermediği için konuyu fazla bocalamaya gerek yoktur tam netice alınmadan böyle bir dönüşüşm için şimdilik macera aramayınız
saygılar
bilgi için teşekkürler çetin abi yine mükemmelsin....!!!
yaw bu ne işe yarar bi açıklasanız bişey anlamadık
evet yaa nasıl kullanılacağını bi açıklasanız iyi olacak. yoksa boşu boşunamı koydunuz bu boot dosyasını.ya snopy usta allah rızası için bi açıkla şunu. dosyayı veriyorsun ne açılama var ne izah var.ne işe yarıyor yüklüyoruz değişen birşey olmuyor.denedinizdemi koydunuz .yoksa bizmi yapamıyoruz.bi geliyorsun bi kayboluyorsun .senden açıklama bekliyoruz teşklerr..
anmaux şifresiz yayında
yazılımları sabırsızlıkla bekliyoruz
arkadaslar ben yazilimi yukledim sonra BTM yi yukleyemiyom kabul etmiyo yane degisen hiç bir sey yok napacaz ??? Snopy@ usta isler iyiye gidiyomu ???
usta her zamanki gibi yazılımı veriyor.gerisini siz ne yaparsanız yapın diyor.ya arkadaş bu yazılımı vermişsin.iyi güzel denedinmi tam olarak sunny e dönüşüm yaptınmı.tamam yukarıdaki boot yazılımı yükleniyor ondan sonra ne olacak neden yardımcı olmuyorsun.madem tam olarak dönüşüm yazılımı yok neden bu dosyayı veriyorsun milleti heyecanlandırıyorsun.senin uzman kişilerle irtibatın vardır .bi sor oluyormu olmuyormu.eğer olmuyorsa boşuna beklemeyelim. yukarıdaki dosyayıda bi zahmet kaldırın...
Dosya Kaldırılmıştır .
Çalışan boot gelinceye Kadar Konu Kilit .