gelecek yıl isteyenler faturalı olarakta alınacak uye bu uyelere kontore gore daha ucuz olucak deniyor
Printable View
gelecek yıl isteyenler faturalı olarakta alınacak uye bu uyelere kontore gore daha ucuz olucak deniyor
yahu daha d smartın bi artısını görmedik durmadan reklam reklam daha nereye kadar
hani d zmart turkiyenin faturasız dijital platformu olacaktı hani şahan nın reklamlarda dedigi onlar ne dediyse onlar izlenecekti yani şunu demek istiyorum neye söz verdilerse onları seyrettirecekler miş te bizde dansözlük yok diye reklam yapıyolardıda aklıma geldi gs nin avrupa maçları d zmartta dediler sion maçını atv yayınladı d zmart yayınlamadı ve dansöz olduklarını beyan ettiler yani dansözlüge hakaret etmek istemiyorum ancak şimdiden kıvırma başladı
onlarda ne dediğini biliyormuki kutuları nasıl satsam diye binbir türlü dalavere
aynen katılıyorum arkadaşlar adam kıvır kıvır kırıyolar hani d zmart turkiyenin faturasız dijital platformuydu ne oldu yalancı bunlar terbiyesizlik baka bi şey değil
bizim memlekette bi laf vardır:söz vermek ... vermeye benzemez diye....şimdi bunlar verdikleri sözü tutamazlar ve sözlerini yerler...sansui free tv olayı zaten bunların ne mal olduğunu gösterdi...bunlar söz verir ama tutmaz çünkü bunların ne olduğunu ilk cümledeki meşhur söze bakarak anlayabilirsiniz....selametle
:8[1]: :puah: :8[1]: Nerde bu digital necatiler hiç sesleri çıkmıyor.Reklamdaki mafya babası sonunda digital necatiyi'de kıvırdığı için öldürecek galiba.:puah: :8[1]: :puah:
Reklamlarından çok ihracatları olsa böyle yormazlar kendilerini
sözde var özde yok
adamların herşeyi uydu olmuş uydudan d smart uydudan mazot kaçakçılıgı falan uyduyla yatıp uyduyla kalkmak zorundalar belkide şu starın altından çıkan o memory gibi kanallar p o için açılmıştır
zaten burda d smart adına hiçbirşey konuşulmuyor.diğer bölümlerde de acaba böyle yapılmıyor mu.ne kadar boş beleş muhabbet varsa hepsi burada yapılıyor.niye acaba digitürk bölümünde bu kadar geyik yapılmıyor.adamlar senelerdir bu memlekette tel antenle seyredilebilen kanalları parayla seyrettiriyor.birde aldın mıuyanamayasın diye 24 ay anlaşma yapıyorsun paşa paşa 24 ay ödüyorsun.madem sizler bu forumun robin hood larısınız birazda diğer bölümlerde bunlardan bahsedin de namınız yürüsün.maç akşamları geldimi acaba feed yayında verilecekler mi şifre koyacaklar mı diye buralar da bağrınıp durursunuz.biraz da digitürk e yüklenelim neden maçlrı şifreli veriyor(10 sene oldu).neden bu kadar pahalı millet kahve köşerinde meyhane köşelrin de çürüdü gitti kimse bunlardan bahsetmiyor.
Alıntı:
şimdi dijtürk ün 10 senedirotumuş belli bir yayın politikası var o yüzden millet onu benimsed artık ama d smart ın sansui free tv gibi bir vukuatı var mazisinde ve reklamlarla insanları kandırmaya yönelik hareketler yaptıklarından dolayı bu kadar eleştiriye maruz kalıyordur d smart bence
arkadaşım 1 sen de benim gibi sansui free tv alsaydın elinde patlayasdı ikincisi 3 büyüklerin avrupa maçları sadece d smart ta diye cihaz alsan ilk hazırlık maçlarını setretsen ondan sonra uefa maçları başlasa 1 2 maç seyretsen ondan sonra 1 maçı star trt d smart verse hadi onuda geçtin son sion maçını dsmart terine atv yayınlarsa sende o cihazı 3 büyüklerin maçları sadece d smart ta diye alırsan d smart ta her zaman ki gibi u dönüşü yaparsa sende aynı tepkiyi görterirsin
arkadaşlar aldanmayın bir zamanlar free sansui vardı ne çabuk unutuldu bu aydın doğanın yeni versiyon kazığı
hem böyle birşey var bir zamanlar cine 5 te şifreliydi ne oldu şifreyi kaldırmak zorunda kaldı eğer kimse almaz ise şifresiz yayın yapar bunun başka yolu yok hiç kimse almasın abone olmasın bakalım şifre diye birşey kalırmı
arkadaşlar biz ne kadar d smartı eleştirsek de her eleştiride sansui olayını hatırlatsa k da d smartçihazları satılıyor ben herçeşit uydu çihazı sattığım halde diğer uydu çihazında n çok d smart satılıyor 100 lira uydu cihazı olduğu halde sıradan vatandaşlar d smartı terçih ediyor dsmartı eleştirenler bizim gibi forumlarda uydu cihazın da yazılım performansı arayanlarıhitap etmiyor çihaz performansı olarak mukayese edersen 100 lira etmez ama kıyaslama çihaz performansı yla değil de verdiği yayın platformunda diği türkün yayın içeriğindeki paket fiatıyla mukayese eder sek daha doğru karar vermiş oluruz insanlar yabancı şifreli belgeselleri seyret mek için ikide bir yazılım attırmaktan bıktı
arsa talancısı paragöz aydın doğana benden beş kuruş yok
Arkdaşlar cok güzel konuşmuş d smart sahibi aydın dogan gurubudur sansuileri türkiyeye sokan kişi şimdi bu konuda konuşma hakkı yoktur evet digi türkte paralıdır ancak böyle bir aldatmacası olmamıştır onun icin kimse digitürke bişey demiyor dostum anlatabildmi ama gecmişi şahibeli olanlar bu tip eleştirilere katlanacaklardır katlanmalıdır yanii caresi yok
fatura asla olmayacak
doğru fatura asla olmıycak ama isteyene sabit aylıklı kontorle satılan kanallar uye olunacak örneğin movies24 ve gelecek olan diğer film ve ****** yayınlar olay su diğelimki bu kanallar aylık 25 kontor yani 25 ytl isteyen aylık 20 ytlye para ödeyerek uye olucak olay bu
hayatı yalan d-smartttt :D d smart almışım aklımı kaçırmışım birde bakmışım aldatılmışım :P
bana da güven vermiyor bu d smart
sansui free tv nerde cine 5 nerde vs dogan bu bu gün cihazı satar yarın piysaya modül ve kart sürer daha sonra emu cıkar bide bakmışın d smart diye bişey kalmamış malesf öncekiler nerde arkadaşlar
vay benim güzel vatansadımın güzel insanlarımızın haline elde var 1 sansui sonra elde olacak2 dsmart 3üncüsü yoldadır herhalde