Ben yetim'miyim.Bu gün 1 Ekim benim doğum günüm,forumun en altında doğum günü topiğinde ismim yok.Niye çok üzüldüm.
:( :( :(
Printable View
Ben yetim'miyim.Bu gün 1 Ekim benim doğum günüm,forumun en altında doğum günü topiğinde ismim yok.Niye çok üzüldüm.
:( :( :(
Olmasın Bizde Burda Kutlarız:45: Doğum Günün Kutlu Olsun Kucer06
doğum gününüz kutlu olsun.nice senelere.
Kucer06 :wave: doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
:present: :present: :present:
İlginiz için çok teşekkür ederim,göndermedi.
dün benim de doğum günümdü banada gelmedi
doğum günün kutlu ve mutlu ol kardeşim daha nice
yıllara allah seni korusun selamlar kucer06
doğum günün kutlu olsun kucer06
Çok teşekkür ederim hep beraber nice mutlu ve sağlıklı yıllara,tüm forumdaki kardeşlerimle beraber.
doğum günün kutlu olsun
:present: :clap2:: dert etiğin şeye bak biz varız doğum gününü biz kurlarız dogum gunun kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun nice yollara
doğum günün kutlu olsun kardeş biz sana yaşlandığını hatırlamayasın diye kutlamamıştık
Doğru söylüyorsun kardeşim yıllar her şeyden güçlü ama ne yaparsın bizimki züğürt tesellisi:8[1]:
Teşekkürler kardeşim
doğum günün kutlu olsun .Allah nice mutlu yıllara erdirsin
doğum günün kutlu olsun :)
Kardeşlerim çok teşekkür ederim Cenabı Allah(cc)hepinize sağlıklı ve mutlu bir ömür versin tüm ailenizle birlikte.
dogum günün kutlu olsun kardeşim kucer06 daha nice yıllar dilerim:wave:
KALBIN HANGI GUZEL SEY ICIN CARPIYORSA HER DOGAN GUNES SANA ONU GETIRSIN DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN <kucer06<
yeni gördüm geçmiş doğum günün kutlu olsun kucer06 mutlu senelere
Doğum gününüz kutlu olsun.Umarım sevdiklerinizle beraber bir ömür boyu mutlu olursunuz...
Forumdaki tüm kardeşlerime çok teşekkür ederim.Allah(cc)razı olsun.Hep birlikte nice senelere