Yönetim Kurulu Kararları05.10.2007 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladı.
Yönetim Kurulu, 28.8.2007 tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor'un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı.
3813 Sayılı Yasa'nın 14, Ana Statü'nün 50, Tahkim Kurulu talimatının 1 a maddeleri gereğince, kesin mahiyetteki Tahkim Kurulu kararı ve gerekçeleri dikkat alınarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzonspor kulübünün 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdi.
Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Beşiktaş A.Ş.'nin Ankaraspor ile oynadığı maçta karşılaşmanın hakeminin kural hatası yaptığı yolundaki itirazının, Merkez Hakem Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda reddini kararlaştırdı.
Yönetim Kurulu, ayrıca futbolcu ile kulüp arasındaki 75, antrenör ile kulüp arasındaki 20, futbolcu temsilcisi ile futbolcu arasındaki 2 ihtilaf dosyasını da inceleyerek karara bağladı.
05-10-2007, 20:12
onursnl
Yazık oldu trabzonspor'a
05-10-2007, 20:39
davutkorucu
TFF 3-0 ı onayladı
TFF 3-0'ı tescil etti!
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladığını açıkladı. TFF'nin yaptığı açıklamada, Tahkim Kurulu kararı ve gerekçeleri dikkat alınarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Trabzonspor kulübünün 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdiği bildirildi.
Öte yandan, toplantıda Beşiktaş'ın Ankaraspor ile oynadığı maçta karşılaşmanın hakeminin kural hatası yaptığı yolundaki itirazının, Merkez Hakem Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda reddinin kararlaştırıldığı öğrenildi.
Yönetim Kurulu, ayrıca futbolcu ile kulüp arasındaki 75, antrenör ile kulüp arasındaki 20, futbolcu temsilcisi ile futbolcu arasındaki 2 ihtilaf dosyasını da inceleyerek karara bağladı.
Yönetim Kurulu, 28.8.2007 tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor'un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı.
05.10.2007Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kaynak : DHA
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
05-10-2007, 20:54
TEKNİSYEN101
konular birleştirilmiştir
05-10-2007, 21:27
CABBARİ
demekki hala sivassporun 1 puan önünde galatasaray
05-10-2007, 21:45
bulletfromhell
zorakide olsa ilk defa uluslararası standartlara uygun bir karar verildi......
05-10-2007, 21:58
f47xfenerli
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
NO ustacım kendinizi sivaslamı kıyaslıyonuz:puah: :puah: :puah: selamlar
05-10-2007, 22:01
f47xfenerli
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
on ustacım kendinizi sivas lamı kıyaslıyonuz:puah: :puah: :puah: selamlar
05-10-2007, 22:07
f47xfenerli
Alıntı:
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı
evet çok doğru dostum inşallah takım kim olursa olsun
bu karar emsal teşkil eder belik o zaman anadolu diye tabir
edilen takımlarımızda güyük düşünmeye başlar
05-10-2007, 23:20
YANSIMA_38
Alıntı:
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı
Kesınlıkle kardesım kararın bu kadar beklemsı bıle hataydı anlasın takımını destekledıgını sananlar neyın ne oldugunu sahada futbol olur kavga yada kabadayılık degıl:45:
06-10-2007, 23:46
ayhankeskin
Alıntı:
YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı
Kesınlıkle kardesım kararın bu kadar beklemsı bıle hataydı anlasın takımını destekledıgını sananlar neyın ne oldugunu sahada futbol olur kavga yada kabadayılık degıl:45:
Aynı durum senin takımın başına gelseydi, acaba aynı şeyi yazarmıydın. Bu olayda TS.nun suçu neydi, yeterince ceza verilmedimi. Olayı yapan kişi yada kişiler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Maç bitmiş TS:1 Sivas:0, sonucunda 5 maç da seyircisiz oynanmış. Vurun abalıya misali bir de maçı sivas lehine ver. Olacak iş değil bu, Trabzon üzerinde oynanan oyuna bir dur diyecek yok mu bu memlekette. Sivas bu sonuca sevinsin ve bayram etsin bakalım. Bunun cevabını ikinci yarıda alacaktır. Mazlumun ahı hiç bir zaman yerde kalmamıştır. Neden maçın yeniden tekrarlanmasına karşı itiraz etmişlerdir, kendilerine güvenemediklerinden midir? Alsınlar 3 puanı da başlarına çalsınlar. Ama TS. lig sonunda yine Sivasın önünde ve iyi bir yerde yerini mutlaka alacaktır.