temposu çok düşük bir maç oynanıyor şu an goller mehmet aurelio dk6 fener şener dk 10 manisa bu an dk 30 skor 1-1 maç devam ediyor
temposu çok düşük bir maç oynanıyor şu an goller mehmet aurelio dk6 fener şener dk 10 manisa bu an dk 30 skor 1-1 maç devam ediyor
kazanaçağız inşallah:)
kazanacağız inşallah:)
ben hayatımda hayatımad böyle bir salak hoca görmedimAlıntı:
yedi haftadır on kişi oynatıyor yazık değilmi yav
kejman diye bir topçumuz var akılara zarar bakalım manisaya
da yenilirsek hoca ne diyecek çok merak ediyorum alsana ilhanı veya semihi
günah değilmi bu çocuklara neyse morallerim bozuldu bu arada ilk yarı bir bir bitti
10 kisi kaldik
Kezmana yapılan kart haksızdı ya kırmızı kartlık bir pozisyon degildiki
allahıma şükürler olsun ziko alamadı kezmaın ama hakem dayanamadı artık ve
zejmanı oyundan attı:common001: :common001:dk 77 bide ziko yanına gidip teselli
veriyor haram olsun yedğin karpuz kabukları sana ziko:smiles22:
kezman gercekten 10 kisi birakti bizi
Berabere kalacaz yine :(
neredeyse dediğin oluyordu dostum carlos atacaktı firikikten ama olmadıAlıntı:
ya hayır bu kadar da olmazkı fener hep on kişi oynuyor yazık değilmi diğer arkadaşlarının emeğine bu kadar ısrar etmenin ne alemi var al yedeğe belki
oda kendini toparlar koskoca bir camianın emekleriyle oynuyorlar
maç bitmek üzere şimdide semihi aldı yazıklar olsun sana ziko
Maç 1-1 bitti Hayırlı olsun bu haftada berabere geçti
maç bitti ziko eline kına yakar artık birazda başkana götürsün bari
Bana kalsa carlosu biraz önde oynatırım adamı geriye veriyorlar ya kezmanın yerien semihi alırdım appiahı son dakikada sokuyor oyuna hayret
bu zico cok gec oyuncu degıstırıyor daum gıbı dısıplın uygulayamıyor.ocakta takıma ıyı bır forvet lazım.ama bız 11 puan gerıden gelıp sampiyon olmus bır takımız.
arkadaşlar bi çoğunuz bana tepki gösteriyorsunuz ama şunu daha öncede söylemiştim...yine söylüyorum...bu hoca feneri taşıyamaz...oyuncuların çok sıradışı bir performans göstermesiyle interi yenmeniz bazı gerçeklerin üstünü örtmüş gibi görünebilir ancak bu gerçekler değişmez...nedir o gerçekler: takımda hakikaten çok üst düzey 2 tane adam var...r.carlos ve appiah...alex çok iyi ve kaliteli bir futbolcu ancak diğer yabancılar kezman,edu,lugano ve deivid bana göre avrupada fenere iş yaptıracak oyuncular değil...hatta bana göre var olmaları bile takım içinde fenere zarar....zico ise hala daha modası geçmiş bi sistemi uygulamaya çalışıyor...ve fenerbahçe hala daha mehter takımı gibi hücuma kalkıyor....selametle
saglık olsun ne yapalım kaderde buda varmıs.capello gelse ne oynatır bu takımı.
kardesım bu takım yorgunsa sırada bekleyen ne adamlar var.semıhle baslasa ıyı olurdu.kezman orta yapmasını bılmıyor calıma gırıyor.turıyede gercekcı olalım ümit karan gıbı forvet yok.
tuncayın takımı hızlandıran futbolunu bu takımda hıcbır oyuncu yapamıyor.ali bilgin 10 fırın ekmek yemesı lazım.
bız fenerlıyız yenerız alkıslarız degerlendırırız yenılırız degerlendırırız ama nedense yenıldıgımız mac zıconun 11 hatasıyla gıdıyor.selcuk yula mutevazı yazısını hıc yazmasın gerceklerı yazsın kosesıne.
anlamıyorum ya bu tarftar yınede fenerıumu zengın edıyor yınede adam gıbı oyucu almıyorlar.ınterlı adrıano trıbunde oturuyor galıba fener on protokol ımzalattı,o bıle gelse sımdı 10 golu vardı lıgde.gercı suazo gıbı adam lazım adam donmesuyle topu kaleye cakıyor.tekkede hıkaye oynayamaz zafer bıryol gıbı sımarır.tumerın eksıklıgı bellı olyor.
galatasarayda bes para yok adamlar ulkere aglanıyorlar futbolcu alıyorlar.bızımkıler ulkere ol deseler olecek ama para var icraat yok.baskan sen akıllı adamsın babalıgını yapacaksın.
kezmanın kart gordugu pozısyon aslında kezman duramadı kastı degıl manısanın ıkncı baskanıyla yıldırım konuyu tartısıyorlardı,yıldırım pozısyonda ne varkı dıyor,manısanın baskanı el hareketlerıyle uslupsuz tavır takınarak ortamı germeye calıstı adeta.
kezmana uzuldum adeta agladı ellerını cımlere yumrukladı cunku kastı bır pozısyon yoktu hızlı daldı carpısma sonucu oldu ıste.utanmadan bırde 2 mac ceza verırler abı.ne ulusoy nede mhk olmuyor olmuyor.aglamayan cocuga emzık vermezler bız cımbom gıbı aglayıp sampıyonluk ıstemeyız. kezmanada hocası destek verdı.:nono::
turkıye kupası macları baslayınca napıcaz avrupa yorgunu denılen bu takım dokulur ozaman.
sarıkanarya 41 kardeş...niye ard arda 10 tane mesaj atıyosunki...derdin mesaj sayını arttırmaksa bari değişik yerlere yorum yapta millet durumu çakmasın...yok eğer öyle değil diyosan fikirlerini kafanda iyice toparlayıp tek mesaj halinde yazarsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...burası windows live messenger ortamı değil.....
evet katılıyorum kardes ben macın ardından o psıkolojıyle kaptırmısım.tskkrlr.
herhalde bu calım atma cabanız bsktslı olsnz.....
valla sana tepki veren ben bir xfenerli olarak beni karşısında bulurAlıntı:
sen çok haklısın ve dahası var edu lugano hatta devid bir çok maçtır iyi oynamasına rağmen derhal gönderilmeli başta ziko ve kejman olmak üzere
yoksa biz buyıl küme bile düşebiliriz başkan ocakta bunları yapamasa
herkes camiayı çok iyi bilir başkana çok iyi işler yaptın demezler onuda
postalarlar zaten tuncayın gönderilmesi tamamen başkanın kendini beğenmesinden ötürü olmuştur siz bakmayın tuncay gerçek bir fenerbehçeli olduğu için konuşmuyor bi açıklasa :rtfm: neyes selamlar çok haklısın dostum
yazıma bakarsanız demişim kezmanla on kişi kalacağımızıhemde daha atılmadan çok önce benim gibi biri biliyorda ziko göremiyormu yazıklar olsun bu ziko ya:mad2: :mad2: :mad2:
fenerbahçeye bu sene avrupada başarılar artık super ligde başarı beklenemez!!!
selametle
bazı arkadaslar dıger benzetme forumlardakı gıbı topiklerını sasırıyorlar fenerlılerın topigine misafirlige degil ukalalıgamı gelıyor?bız degılmıyız her takımı alkıslayan.demedımı azız yıldırım bır an once bu hakemlerle federasyonla olmuyor.ama ne oldu canaydın haklısın dedı demıroren sınan engın aynı seylerı gecen maclarında yasamadılarmı.ayrıca ben bır fenerlı olarak fenerbahcemı yorumlamakla degıl;sız sayın bjk lı diger arkadasımın kıskanarak konuyu desmesı ve sonucunda magazın yapmasıdır.gercekler ortadadır unutmayın crazy ozy em sie suat.
saygılar cabbarı. sıon macın da atılan 5 goldede nasıl cıglık attıgımı bırben bırde allah bılır.turkun turkten baska dostu yok bunu untmayın bırlık beraberlık ıcınde yasamalıyız.cocuklarımız yanyana derbılerı ızlemelı.saygılar.made in turkey and superstforum.
gecen sene anelka vardi arkadaslar.bu adam oynasa cok katkisi olucakti ama gitmek icin oynamadi.klubun onu transfer ugraslarini bosa cikardi..kezman ise adam iyi niyetli kosuyor antrenman kacirmiyor hirs yapiyor ama gol atamiyor.atildiktan sonra hatta agladi..ben kezmanin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum ama artik oda takima biseyler vermesi lazim.kotu futbolcuda degil hollanda liginde iyi maclar da oynamisti . takima uyum sagliyamicak belkide
arkadas bence kezman kendını gosterebılecek eskı gunlerıne donebılecek bır takım bulmalı her ıkı taraf ıcınde iyi olur.maya tutmuyor iste.anelka gıbı ıyı calım atıp serı oynayan forvetıde takımda tutamadık.kezmanın bırazda brezılyalılarla uyumu ıyı degıl bana kalırsa.duydugum kadarıyla kezman ıngltre prmr lıginden bır takımla anlasmıs.kaynak tele lıg star tv.
boş buhabet bunlar beyler sen iyi oynuyonda fenerasyon sana kötümü oyna diyor
iki yıldır fener takımı diye birşey yok ortada kendimizi kandırmayalım hele şu bu hiç
demeyelim bize yakışmıyor takım kötü hoca kötü bunlar hepsi ortadayken neymiş fenerasyon
burakın bu işleri mileti bize güldürüyonuz bir şey daha söyliyim geçen yıl super ligde bir
iyi takım demiyorum normal bir takım bile olsaydı bize şampiyonluk ta 10 15 puan fark
atardı ayıptır biraz iğneyi kendimize batıralım fener ne oynuyorki şuna buna çamur atıyoruz
:tsk:
katılıyorum arkadasım saygılar.herhalde mac sonrası psıkolojın normale donmus ne yapalım saglık olsun unutmak zorundayız onumuze bakalım.
fener 2 puan daha kaybetti
Her hafta kaybediliyor telafisi bile zordur
fb bu sene avrupada iş yapacak.şampiyonlk zor geliyor bana