Arkadaşlar Şehitlerimize Bir Mesaj Yazalımmı?
Printable View
Arkadaşlar Şehitlerimize Bir Mesaj Yazalımmı?
Ben başlayayım.Yattıgınız yer cennet mekanı olsun her ne kadar sizi tanımasamda inanın kendi ailemden biri vefat etmiş gibi cok üzüldüm .:(
MEHMET'İM SANA NASIL KIYDILAR?
Kömür karasıydı rüzgarda dalgalanan saçların,
Bir ok gibi bağırları delerdi güzel bakışların,
Kızdın mı aniden çatılırdı keman kaşların,
Mehmet’im sana, gençliğine nasıl kıydılar?
Fidan misali boyunla yirmi yaşındaydın
Hayatının en güzel mevsimi baharındaydın
Benim büyümeyen yavrum ana koynundaydın
Gelince askerlik çağın mutluluktan coştun,
Güzel haberi vermek için yavukluna koştun,
Gurur dolu yüreğinle başın dik dolaştın,
Hazırladım zevkle mutlulukla bütün eşyalarını,
Üşümesin ayakların diye ördüm yün çoraplarını,
Ellerine saçlarına yaktım damatlık kınalarını,
Elleri açtık semaya dualarla yolladık kapıdan,
Düğün kurduk davul zurna çaldık ardından,
Gözümde yaşlarla uğurladım seni yuvadan
Ana sütünü helal et vatan borcu gidiyorum dedin,
Baba duanı esirgeme namus borcu gidiyorum dedin,
Kardeşlerini öptün, yavukluna hasretle güldün,
Aylar sonra acı haberin geldi uzak diyarlardan,
Kahbe kurşun yemişsin imanlı temiz bağrından,
Canını, kanını vermişsin geçmemişsin vatanından,
Baba ocağına getirdiler al bayrak kefeninle,
Uğurladık seni ebedi hayata cennete tekbirlerle,
Şehit anası oldun dediler Allah şefaatine nail eyleye,
ZERRİN ÖZGÜR
pkk ve pkk yı başımıza musallat edenlerin allah cezasını versin.
saygıdeğer şehitlerimiz allahın rahmeti ve mağfireti daima sizinledir. yaşım 35
hakkari çukurcada görev yaptım ama aynı görevi yapmaya hazırım..........:warn:
şehitlerin mekanı cenet yakınlarına sabır versin terör belasında'da bir an önce kurtulsak
Hepsinin yattığı yer nur; mekanları cennet olsun. Bu millet onları asla unutmayacak. Ne kadar unutturmaya çalışsalarda. Haklarınızı helal edin çocuklar. Sizler için elimizden şu an ancak bir damla gözyaşı ile dua etmek geliyor. Bağışlayın bizi.
Saygılar.
Hepsinin yattığı yer nur; mekanları cennet olsun. Bu millet onları asla unutmayacak.
hrant öldürüldüğünde yAYIn akışını keSEN ancak 13 şehidimizden sonra DANSöz oynatan kanallara hrant öldürüldüğünde '' hepimiz hrantız hepimiz ermeniyi z'' diyerek sOKağa cıkıp 13 şehidimizde evde oturan umrusamayan insanlara ve hrant'a 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyorum
şehitlerimiz için ne yazsak azdır,ancak elimizden geldiğince bişeyler karalayalım...
unutmayalımki aldığımız her nefeste ve kalbimizin her atışında,
bugünden sonra bu fani dünyada onları göremeyecek olsakda
isimleri ister mehmet olsun,ister mustafa,isterse başka bir lisanda
onlar şehittir,onların canlarıyla varız biz bu topraklarda..
evinden çıkıp gitmiş 20 yaşında asker ocağına
komutan desen o daha yeni basmış 30 yaşına
hepsi kendinden vazgeçmiş,koymuş canını ortaya
yemin etmişler,tek Allah'a,tek bayrağa,tek Vatana.
şehidi cennetine alırmış Yaradan sorgusuz sualsiz
şehitlerimizi unutma hakkına sahip olabilirmiyiz?
her zaman hissetmeliyiz MEHMET'in gölgesini ensemizde
bu vatan için o canını verdi ben ne yapabilirim diye.
özgürlüğümüzü borçluyuz onlara daha ne isteriz?
istesek bayramda şehitliklere gidemezmiyiz?
o aslanlar bizden beklemez bunu emin olabilirsiniz
lakin bunu yapsak ne kaybederiz?
acaba tek yumruk olabilirmiyiz?
tekbir sesleriyle şehitlikleri inletebilirmiyiz?
o aslanlara boşuna şehit olmadıklarını gösterebilirmiyiz?
bu bayramda es geçersek bunu kendimize adam diyebilirmiyiz?
bayram sabahı şehitlikteyim ey cemaat
kimse demiyorki size arkadaşlarınızı unutun
atarsınız onlarada bir e-kart.
şehitler bizden bişey beklemez ne çiçek ne dua
lakin elinemi yapışır bir çiçek,ağzınamı dolanır bir Fatiha?
bulletfromhell
Kimse söndüremez tüter bu ocak,
Adı türktür Bu vatanın türk kalacak.
Şehit ve gazi bedelidir bu şanlı bayrak,
Adı Türk'tür bu vatanın türk kalacak.
Nice şehitler vermiş bu toprak,
Sahiip çıkılacak vatan ve bayrak.
Tüm gençlik vatan bekçisi olacak,
Adı Türk'tür bu vatanın Türk kalacak.
Her şafakta bir ışık parlayacak,
Tüm gençlik ona sahip çıkacak.
Türk gençliği uşak olmayacak,
Düşman karşısında birlik olacak,
Barış ve kardeşlik ülkümüz olacak.
Huzuru bozana dünya dar olacak,
Yüzlerce Cemal gazi olacak,
Binlerce Mehmet Şehit Olacak.
Tüm gençlik nöbet tutacak,
inşallah buralara bir şeyler yazmak zorunda kalmayız şehitlerimize Allah'dan rahmet kederli ailelerine de sabırlar diliyorum.:praying: :praying: :praying:
yapmayın yaw arkadaşlar...şimdi delirecem yaw.....şehitlerimiz için sadece 9 mesajmı yazılmış 25000 üyesi olan bi forumda???kimse size ağır ağdalı laflar yazın demedi ki...içinizden geleni yazın Allah aşkına....delirecem yaw.....:mad2: :yell: :devilprv: :angry8: :yell: :mad2: :devilprv: :angry8:
pkk ya binlerce nalet olsun sehitlerimizin yeri cennetolsun
şehitlerimizin yakınlarına allah sabır versın bu olyların ustune gıdılmelı hep bırlıkte
tebrikler arkadaşım tam yerinde ve bizler için çok anlamlı bi yazı yazmışsın mehmetciklerimiz şehit oluyo bu ulke uruna medya ise bazı olayları daha ustun tutuyo medyayı ve hukumetı şiddetle kınıyorum hep beraber bu olayların ustune gıtmelıyız terore lanet olsun
Sayin vekil,
Bugün Şırnak’tan gelen 13 kahraman Mehmetciklerimizin alçakça, haince ve bir o kadar şerefsizce şehit edildiği kara haberini öğrenmiş bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu hain saldırı yapan ve onları her fırsatta ve her ortamda destek verip savunan yandaşlarına nefret şiddetle lanetler yağdırı bu maili yazmak gereksimi duymuş olup size bir çağrıda
Bulunup ricada bulunmak istiyorum.
Gerçektende sizde birazcık olsun haysiyet şerefiniz vede gururunuz var ise atalarımızın deyimiyle sizler “ekmek yediginiz tekneye pisleyen “ insanlar olarak bu devletin ödemiş olduğu milletvekili maaşını kabul etmez vede köpekliğini, uşaklığını ve avukatlığını yapmış olduğunuz hain ve şerefsizler sürüsünün yanlarına Kuzey Irak a dağlara çıkıp birazcık olsun cesaretiniz ve yüreğiniz var ise düşman olarak gördüğünüz Türkiye Cumhuriyeti vede onun mehmetciklerine karsi mertçe savaşmaya davet ediyorum.
Artik yeter!!!
Bu milletin sabiri taşmak üzeredir. Yapacaksanız adam gibi milletvekilliği yapin. Terbiyessiz hainler vede köpek sürüsü nankör karaktersiz vede şahsiyetsiz insanlar.
Soruyorum size, bu güne kadar kaç defa bir şehit ailesi vede mehmetcik Cenazesinde bulunup kaç acili ailenin acılarını paylaştınız söyler misiniz hain şerifsiz nankör küstah herifler?
Bu ülkeyi bu ülkenin güvenlik görevlisini düsman göreceksiniz, her fırsatta hainlere savunup terör destek verip sonrada bu milletin ödemiş olduklari vergiler ve düşman gördügünüz devletin meclisine girip nimetlerinden yararlanacaksiniz. Nankörlügün bu kadarina pes!!
Bu güzel ülkemde kürt-türk ayrımı yoktur. Bir egeli olarak Hakkari’de canı yanan bir kürt kardeşimiz olduğimda en az kendi canımız yanmış gibi acısını hissediyor vede acılarını paylaşıyor üzüloyoruz.
Tek sorun sizler gibi sözde aydın geçinen küstah şerefsizler vede hainler halki kışkırtıp
sözde kürt halkini savunduğunu söyleyip o bölgedeki suçsuz günahsız kundakdaki ve beşikteki bebeklerimizi, savunmasız kadınlarımız ve ihtiyar yore halkımızı katleden eli kanlı katilleri savunup onların avukatlığı ve uşaklığını yapan sizlersiniz.
Bugün 13 adet Mehmetcik’imiz alçakça ve haince şehit edildi. Sizlerin ne gibi bir tepki vereceginiz bu türk milleti merakla beklemektir. Nedense ne zaman sinir ötesi bir harekat yapılğında buna tepki gösterip akan kanın durması gerektgini söyleyecek kadar küstahlaşıp kardeş kanından söz edecek kadar haddinizi aşan beyanlarınızı basın yayın ve medya organlarından izliyoruz.
Cenabi allahin izniyle biz türk milleti bunlarin üstesinde gelecek güçteyiz ve size sağduyuya vede aklı selime elinizi vicdaniniza koyarak bu hainlik ve festalıklardan vaz geçip gerçek kardeşliğe davet ediyoruz. Yoksa Allahın izniyle siz ve sizin gibi ziyniyette olanlar hainler vede küstah şerefsizler KAHRAMAN MEHMETCIKLER TARAFINDAN GEBERECEKSINIZ ve emekleriniz kursaklarınızda kalacaktır.
Bu türk milleti gerekirse yeni bir kurtuluş savaşı vermeye her zaman hazır olup sakın ola sabrımzı sınamaya kalkmayasınız. Ilk once sizin gibi hem bu devletin parasini yiyip hem bu devlete ve aziz türk milletine karşı hainlik vede ihanet içinde bulunmanıza izin veren T.C
Şahsiyetsiz basiretsiz ve hain hükümetinde kabahat….
Bu yüce türk milletinin sabrını taşırmayın. Eğer gerekirse TBMM’ye girmesini yüce meclisimizin içindeki hain, nankör vede ihanetkâr bu milletin ekmeğini ve nimetlerinden yararlanıp bu milleti her zaman sırtından vurup daima kalleşlik içinde olan şahsiyetsiz insanlardan arıdırmasınıda çok iyi bilir.
Dostluk vede gerçek kardeşliğe inan en derin duygularımla selamlıyor akli selime vede gerçek kardeşlige davet ediyorum.
Azerbaycandan Turk Kardeslerimize Derin Huzunle Bassagligi Dileyirik.sehidlerimize Allahdan Rehmet Dileriz.kabirleri Nurla Dolsun.vatan Sagolsun
Hepsine Allah Rahmet mekanını Cennet eylesin
OLUR YA BİR ÇATIŞMADA ÖLÜRSEM
ARKAMDAN YAS TUTMAYIN
BIRAKIN,TOPRAĞIMDA RAHAT İÇİNDE YATAYIM
BEDENİMDEN KOMANDOMU ÇIKARMAYIN
ONLAR BENİM GURURUMDUR
BOTLARIMI ÇIKARMAYIN
ONLAR NİCE YOLLAR AŞACAK
ŞEHİT OLURSAM SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇECEK
ELİMDEN TÜFEĞİMİ ALMAYIN
O BENİM NAMUSUMDUR
ÖLÜNCE MEZARIMA SEMBOL OLACAK
YARAMIN KANINI SİLMEYİN
AHİRETTE HESABI SORULACAK
GÖĞSÜMDEN KÖR KURŞUNU ÇIKARMAYIN
O BENİM MADALYAM OLACAK..
beraber görev yaptıgım şehit arkadasım j.komando er.MURAT DOGAN'ı ve tüm sehitleri rahmetle anıyorum ruhları şadolsun mekanları cennet olsun....
ŞEHİT VASİYETİ
Gene hangi dua’yı okudun anne,
Vurulduğum yerde güneş açtı
Yine mi ağlıyorsun anne,
Cennetime yağmur yağdı
Üzülme anne ağlama, sırtımdan yedim kurşunu kalbimden değil.
Öylece duruyor hayallerim, vatanım şerefsizlere yar değil.
İzin günümde be anam.
Yârime mektup yazdım o gün.
Kınalı ellerinin kokusunu özledim demiş,
Bir kalp çizip içine de şafağımı yazmıştım.
Birliğe döndüğümde erkenden yatmış,
Gece beni bir üç nöbetine uyandırmaya gelen çavuşla
Rüyamda seni gördüğüm ve beni uyandırdığı için tartışmıştım.
Sıkı giyin oğlum, hasta olma sakın ve paran varmı diye soruyordun
Bende her zamanki gibi var anne diyordum, var.
Hiç olmadı be anam, hiç olmadı
Nasıl isterdim, ardımda bir yar birde ana bırakmıştım.
Sağ olsun tertibim cemil memleketinden tütün getirmiş, sigarasız kalmıyorduk.
O gece birlikte gittik nöbete.
Yolda bana "Sanki bu gece bir şeyler olacak" der gibi bakıyordu
Ama yiğitti söylemiyordu.
Nöbeti devraldığımızda garip bir sızı çöktü benimde içime.
Sanki terli terli su içiyor, seni üzüyordum be anam, öyle bir şeydi işte.
Nasıl oldu anlamadım!
Cemil " yere yat " dediğinde çoktan yerde bulmuştum kendimi.
Anlamadım vurulduğumu, sıcacık bir şey hissettim sırtımda
Terliyordum, sanki yaz gelmiş öğlen sıcağı çökmüştü tepeme.
Dudaklarım kurudu birden
Cemil " dayan " diyordu, ama ağlıyordu
Gözyaşları yüzüme damladığında verdim son nefesimi.
İşte o an sana ilk ihanetimi ettim anne.
Önce atalarım, sonra yârim canlandı birden gözümde.
Hoş gör be anam, kızma. Bende baba olacaktım
Daha adını bile koymamıştık oğlumuzun, iki ay vardı doğmasına.
Bilmiyorum duyuyor musunuz sesimizi
Korkmayın, ağlamayın, gurur duyun.
Vasiyetimizdir.
Öyle evlatlar yetiştirin ki, adları Mehmet, soyadları Şehit olsun.
Alıntı
allah mekanlarını cennet eylesin ölenlere rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.allah sabırlar versin...
Hepsinin yattığı yer nur mekanları cennet olsun.
Bu terör örgütlerini lanetliyorum.
Hepsinin yattığı yer nur; mekanları cennet olsun
sizleri ve sizden onceki sehit olan kahraman mehmetcikleri bizler hicbirzaman unutmayacagiz..mekaniniz cennet olsun...sizlerin sayesinde bu ulke ayakata hepinizden Allah razi olsun..nur icinde yatin
allah mekenlarını cennet eylesin
Allahtan rahmet kederli ailelerine de sabır diliyorum.Asker vurulunca değil unutulunca ölür.Bize düşen onlara her zaman dua ederek unutmadığımızı göstermektir.
Yukarıdaki şiiri yazan arkadaş hakkari dağ komando tugayından bir şehidimiz. Şehit düştüğünde cebinden bu şiir çıkmış. O vakit biz şırnak ikizler komando taburunda idik. Herkesin burnundan soluduğu zamanlardı.Şiir, komutanları ve askerleri çok etkilemişti. Dilden dile bu şiir bize de geldi. Belki bütün güneydoğuyada yayılmıştır. şimdi okuyunca afalladım. afyonlu idi yanlış hatırlamıyorsam şehit arkadaş. Yaşasa idi şu an 33-34 yaşlarında olacaktı. ölen kimsenin eremiyeceği yüksek mertebeye ulaşıyor allahın izni ile. ama ya geride kalanlar? şehitlerimizin ailelerini kim teselli edecek? Murat doğanın annesi 14 yıldır yanıyor. Kim söndürecek? Birde oğlunu kaybeden anne ve babanın, eş ve çocukların, Tv ekranlarında dağdaki pkk yı destekleyenlerin tbmm de "onlar bizim kardeşlerimiz" demesinden nasıl etkileniyorlardır. Bizim bile kanımıza dokunurken onlar kimbilir hangi acılarla kavruluyordur. allahın cezasını imralıda besleyip uzantılarını tbmm ye sokan zihniyet demokrat lığındanmı yoksa kasıtlımı bunu yapar? Birileri bu işten iyi para kazanıyor. Güçlü birileri bu işten büyük rant elde ediyor. sonunda milleti silah la sokağa dökecekler.Alıntı:
allah tüm şehitlerimize rahmet etsin bizleri şefaatlerine nasiptar etsin. kalanlara gani gani sabırlar versin. Umarım bU pkk illetinden kurtulur ve bu itleri destekleyenleri meydana çıkarır hesabını sorarız.
Arkadaşlar Şehitlerimizi böyle yazmakla nereye kadar gideceğiz ki.Onlar zaten Cennet le mükafatlandırıldılar.Bizlere düşen kederli ailelerine Allahtan sabırlar dilemek ve bir Fatiha okumak.
bu ülkenin savunucuları olan şehitlerimizin ruhu şad olsun
şehitlerimizi rahmetle anıyorum ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.
ailelerine Allahtan sabırlar diliyorum
saygılar
AKKAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailerine sabırlar versin
ALLAH Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır İhsan Eylesin..
Yattıgınız yerler cennet mekanınız olsun.:praying:
Nur içinde yatsınlar en yakın arkaşlarımı bende kaybetttim Şehit oldular ne acıdır bilirim :(
amca oğlumda şehit olmuştu,tüm şehitlerin ruhuna fatiha...
Hadi supersatforum boş durmayalım hani eller bir mesaj yazmak zormu?
tüm şehitlerimize TÜM MÜSLÜMAN olarak ruhlarına bir fatiha okuyalım lütfen
allah geride kalanlarına sabır versin makanları cannet olsun
ŞEHİTLER KANINIZ YERDE KALMAYACAK,SİZ YATTIĞINIZ YERDE HUZURLU UYUYUN.
SİZ BU VATAN İÇİN HİÇ ÇEKİNMEDEN CANINIZI VERDİNİZ.
SIRA BİZLERDE...
BU KANSIZLAR VATANIN BİRLİK BERABERLİĞİNE GÖZ DİKEN HERKEZ,
EN SONUNDA TEK BİR TÜRK KALMAYINCAYA KADAR SAVAŞACAĞIMIZI AKILARINA SOKSUNLAR.
BİZİ KİMSE YIKAMAZ.TÜRK HALKININ TARİHİNE BAKSINLAR.
BU BİZİM KANIMIZDA,GENLERİMİZDE VAR.
ŞEHİTLERİMİZ MEKANINIZ CENNET OLSUN.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR.
TOPRAK UĞRUNA ÖLEN VARSA VATTAN'DIR.
kardeşlerim hepinizin mekanı cennet olsun inşallah bu vatan uğruna kalleşlerin hain pusularıyla canlarınızı feda ettiğiniz için!
ama bu kallaşler daha çok ocaklar söndüreceklerdir mutlaka çünkü onlarda askerimizn ve polisimizin karşısına çıkma cesareti yok zaten kahpelikte kalleşlikte bu değil midir? elbette budur, onlar her zaman arkadan vururlar sırtına hançeri acımadan saplarlar ama yüzünü döndüğün zaman kaçacak delik ararlar ve ALLAH ta onları deliklerde yaşamaya laik gördüğünde her zaman dağlarda köpek inlerinde ayı yuvalarında yatarlarken bizler hep yuvalarımızda hep ailelerimizle hep kardeşlerimizle birilikte ve en önemlisi herkesin gözü üzerinde olan ama ALMAYA ASLA GÜÇLERİ YETEMEYECEK OLAN VATANIMIZDA sizler sayesinde güven içinde ve huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz ,tekrar ruhunuz ŞAD OLSUN KARDEŞLERİM YERİNİZDE RAHAT UYUYUN ALLAH TÜM ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE SABIR İHSAN EYLESİN AMİN AMİN AMİN
ŞEHİTLER ölmez vatan bölünmez diyorlar ama gidin bide ailesine sorun ölmüşmü ölmemişmi ateş düştügü yeri yakıyor ölenlere ALLAH dan rahmet kalanlar baş sagılıgı diliyorum allah rahmet eylesin
Konu içinde lütfen resim vermeyin biz sizlerin görüşlerinizi istedik 1-2 mesajınızı ama resimleri degil lütfen you tubedende video koymayalım
heisine allahtan rahmet geride kalanlara sabır ve baş salıgı diliyorum
"Ey sehit oğlu şehit, isteme benden makber,
Sana aguşunu açmış, duruyor Peygamber!"
diyor şair.Peygamberimizin kucak açtığı şehitlerimizin, Cennette Peygamberimizin komşusu olacak kahramanlarımızın zaten bizim yapacaklarımıza ihtiyaçları yok. Ama bizler onların yadigarlarına sahip çıkalım.Aziz Şehitlerimizin ne uğruna şahit düştüklerini unutmayalım ve yarım bıraktıklarını bizler tamamlayalım.
Ancak milletimizin bu konularda ne derece duyarlı olduğunu da gördük maalesef.Şehitlerimizi "kelle" olarak nitelendirenler,onların şehit olmasına sebep olan cani bebek katili için "sayın" diyebilenleri takdir ettik milletçe.PKK yandaşlarıyla ortaklık kurabiliriz, diyenler maalesef hürmet gördüler.Allah bize akıl, iz'an versin.
Allah Tüm şehitlerimizin Mekanini Cennet Eylesin.tüm şehit Ailelerine Allah Sabir Versin.bizde Bu Inanç Olduğu Sürece Bu Iblislerin Kökünü Kaziyaçahiz.ne Mutlu Türküm Diyene.
şehitlerimize ALLAH'tan rahmet ailelerine başsağlığı dileyerek zözlerime başlamak istedim
öncelikle böyle bir konu actıgınız için teşekkür ederim
Şehitlerimizin Kanı yerde Kalmadı Kalmayacak bir Avuç Çapulcu bu ülkeyi parçalayamayacak
Hayalaller Kurmayla insanlar kandırılmayacak bu türk halkındaki inanç oldugu surece bu vatan bu bayrak gökyüzünde dalgalanacak birgün herkes
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
soylemenin onurunu yaşayacak
TÜM ŞEHİTLERİMİZİM ALLAH KATINDAKİ MEKANI CENNET OLSUN YAKINLARINA ALLAH SABIR VE METANETLİ OLMALARINI DİLERİM.....:praying:
bütün şehitlerimeze ALLAH tan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum.
Şehitlerimizi rahmetle anıyorum ruhları şad olsun mekanları cennet olsun
Şehit ailelerine Allahtan sabırlar diliyorum.Arkadaşlar cevremizde olan şehit yakınlarına en azından evlerine misafir olarak destek cıkmalıyız.En azından bunu yapalım o kadar zor degil illaki her mahallede bir sehit ailesi var. Belki benim gibi sizin simanızda cogugunun simasını gorerek aglayan analar var.Burda yazarak degilde en azından ziyaret ederek faydanız olsun.Bayramlarda gidin bir sehit ailesinin babasının anasının elini opun.Allah cezalarını versin bu terörün daha nereye kadar yapılmıyorsa bırakın millete tükürükünle bogsun onları.
Hadi supersatforum sehitlerimizi yalnız bırakmayalım
Mekanları cennet olsun cenabı hak aılelerıne sabır versın
bulletfromhell harita doğrudur NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ateş ve Akrep
ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi, 1915 yılında Ermenilerin tabi tutulduğu tehcir olayının bir “soy kırım” olduğuna karar verdi…
Canı sağ olsun Stratejik ortağımızın! Ortağımız değil mi sever de döver de…
Hem zaten, aslında o böyle bir karar alınsın istemiyordu ki(!) Bütün kabahat Nancy hatunda…
Öyle değil mi?. Bakın Push efendi, Gundaliza hanım Goot efendi, daha ne bileyim eski dış işleri bakanları yalvar yakar oldular da hatun dinlemedi!
Yaaa, ben de yedim!
* * *
Biraz matrak bir giriş yaptım, affınıza sığınarak.
Çünkü bu durum gerçekten matrak bir olay! Amerikan başkanı, dışişleri bakın eski dışişleri bakanları, savunma bakanı rica edecek ve Amerikan çıkarlarının cidden tehlikeye düşeceğini söyleyecek de Temsilciler Meclisi Dışilişkiler Komitesi böyle bir karar alacak!
(Türkçe ile söyleyeyim:)
-Hadi len!
O Amerika ki, kendi çıkarı söz konusu olduğunda, çıplak hötle 10 saat kazığın üstüne oturur da canım yandı demez… Çünkü onun dini imanı dolardır. Doların üstünde de Siyon dağı ve Yahudi gözü vardır…
Bu kısmı bu kadarla kapatayım ve asıl konuma geçeyim…
* *
Bu oylama oyunu dahi, şehid edilen askerlerimiz ve katledilen masum sivillerimiz gibi, işlemekte olan bir senaryonun parçasıdır!
Yani Türkiye’yi Kuzey Irak’a çekme senaryosunun!
Bilenler biler ve dileyen internetten girip o yazılarıma da uluşabilir, ben taa baştan yani, 1990 yılından beri, Türkiye’nin Amerika ile birlikte Irak’a girmesini ve Saddam’a birlikte ders vermeleri gerektiğini yazdım durdum.
Buna da iki gerekçe ile taraftar idim.
Birincisi, İsra suresi’nin ilk ayetlerinin gösterdiği işaretler,
İkincisi, bugün bölge ile ilgili yaşadığımız ve daha çoook yaşayacağımız sinir bozucu, haysiyet kırıcı olayların başımıza gelmemesi için…
Ama kader hükmünü icra ediyor. Olacak olan oluyor… Türkiye’nin, önünde sonunda karşılaşacağı şeyle karşılaşmadan önce eli güçlensin istemiştim. Olmadı. Meclis’teki Truva atının 70 binicisi, Türkiye’yi içerden vurdu. Bunu da bize ‘haysiyetli duruş’ olarak yutturdular…
Evet, herkes gibi ben de biliyorum ki, ABD’nin BOP projesinin temel ve nihai hedefi Türkiye’dir. Bunu ister kabul edin ister etmeyin. Umurumda değil, çünkü yaşayıp göreceksiniz. Ve emin olun Kürt kardeşlerimize de hiç ama hiç hizmet etmeyecektir. Bunu da zaman gösterecektir. Biliyorum inanmayacaksınız ama diyorum ki bekleyin birlikte yaşayacağız. İnşallah ben yanılırım.
Türkiye’nin, Amerika ile birlikte Irak’a girmesi gerekiyordu. Ben öyle inanıyordum. O yüzden, o aralar bir yığın yazılar yazıp oraya buraya gönderdim ki, “Aman Türkiye Amerika ile birlikte Irak’a girsin. Girmezse, bölge, öyle bir fitne gayyası olacak ki faturasını da Türkler ve Kürtler, daha doğrusu Türkiye ödeyecek. Bari kendi inisiyatifimizle gidip olacakların bir kısmını engelleyelim” dedim. Olmadı.
Türkiye o zaman oyuna getirildi ve Amerika ile birlikte Irak’a girmesi engellendi. Meclisteki 70’ler hareketi bir başka Truva Atı hareketi idi. Ordu’nun içinde “kafası basmayan askerler” de onlara yardımcı oldu. Yazık ama gerçek bu. Sonunda tezkerenin reddi olayının, İsrail ve Barzani operasyonu olduğu anlaşıldı ama iş işten geçtikten sonra…
Çünkü başlangıçta Amerika, cidden Irak’a niçin girdiğini tam bilmiyordu ve samimi olarak Türkiye’nin kendisinin yanında yer almasını umuyordu. Elbette Amerika, oraya girmekte yüksek çıkarları olduğunu biliyordu. BOP, ona uzatılan bir demet ottu ve son derece iştah çekiciydi. Zaten deve de bir tutam otla yardan uçurulur ya!
Ne ise… Ne demek istediğimi doğru anlatabilmek için şöyle diyeyim. Amerika dev bir Truva Atı’dır. İçinde ise daima ‘Tamara’nın çocukları’ vardır. Tamara’nın çocuklarının temel misyonu ise, önünde sonunda Ortadoğu’da yaşanacak ve insanlığı kıyamete zorlayacak ‘Armageddon’ savaşında, İsrail’in karşısında yer alacak güçleri vaktinden önce bertaraf etmektir…
Çünkü İsrail’in elinde, 2006’da başlayan sürecin sonunda, tam olarak ne zaman patlak vereceği bilinemeyen ama mutlaka gerçekleşeceği bilinen bir savaşın fotoğrafı var. Fotoğraf Tevrat kaynaklı… Ve o fotoğrafta İsrail oğulları imha edilmiş. İşte İsrail, şu anda, dünyanın en büyük gücünü temsil eden Amerika’nın dimağını ele geçirmiş, onun gücünü kullanarak, o fotoğraftaki görüntüyü kendi lehine çevirmeye çalışıyor!
Hani zaman içinde yolculukların işlendiği filmlerde hep görürüz ya. Bir resim vardır. Geçmişe gidilip o resmin çekildiği tarihte bir şeyler yapılır ve bir de bakarsınız o resimdeki o görüntü değişivermiş… İşte öyle bir şey. Size anlattığım hayal gelebilir. Merak etmeyin, bugün yaşı 30’un altında olanların hepsi bunu görecek. Bu yazıyı da isterseniz saklayın..,
* * *
Sonuç olarak, iki körfez savaşı ve ardından gelen işgal ile Nebukadnezar’ın yurdu olan Irak’tan iki bin yıl öncenin intikamı alındı… Çünkü Kuzey İsrail devleti’ni ve Süleyman Mabedini yıkan Babil kralı Nebukadnezar’dı.
Şimdi sıra Ninovalılar’da. Yani Kuzey Irak’ta. Onlardan da intikam alınacak. Çünkü Güney İsrail Devletini de Ninova’lılar yıktı. Ama şimdilik o bölgede yaşayan halka ihtiyaçları var. Ester gibi, onlar da kapana konmuş yemdir. Türkiye’yi oraya çekmek için. Tuzaklarını da kurdular. Orada iki, hatta üç Truva atı var şimdi. Hepsinin de içine Tamara’nın Çocukları yerleştirilmiş durumda.
Biri; Amerika’nın kendisi. İki; eski MOSSAD emeklilerinin ayakta tuttuğu Barzani idaresi, Üç; İsrail, ABD ve AB tarafından beslenen PKK örgütü…
Biz ilk anda Amerika ile birlikte oraya gitseydik, son iki Truva atı olmayacaktı. Bu da İsrail’in planına uygun değildi. O yüzden ne yapıp edip Türkiye’yi oradan uzak tutmayı başardı… İlk elden bölgeye girmemizi engelledi.
Şimdi her taraf, ‘truvalanıp’ tuzaklanmış vaziyette, Türklerin oraya gelmesini bekliyor.
Fakat Türkiye de uyanmış. Tuzağa düşmemek için direniyor. Aslında Kur’an da Türk milletine “sabırlı ol!” diyor. İsra Suresi’ndeki işaretlerden biri de “Nuhun çocuklarının dikkatli ve sabırlı olmaya” çağırılmasıdır. Ama tuzak üstüne tuzak kuruluyor. Türkiye tahrik ediliyor. Türkiye ne yapılıp edilecek Irak’a çekilecek!
İlk defa güzel dostum Ünal Tanık tarafından bize duyurulan Houdson Dehşet Senaryosu da, Türkiye’nin orasına burasına bırakılan yüksek tahrip kabiliyetli bombalar da, sınırlarımızda yapılan tecavüzler de, PKK’lıların elini kolunu sallayıp 50 km içerilere girip, askerlerimizi keklik avlar gibi avlamaları da, Temsilciler Meclesi’nin Yahudi Lobisi ve devlet baskısı(!)na rağmen, Eermeni Tasarısını onaylaması da ve bugünden sonra yaşanacak belki daha da onur kırıcı ve yürek yakıcı hadiseler de bir tek amaçla yapılıyor ve yapılacak:
-Türkiye’yi kuzey Irak’a çekmek!
Ben, 1990 tarihinden bu yana ‘Türkiye neden o gün Irak’a girmedi’ diye hayıflanan ben diyorum ki, “Sayın Cumhurbaşkanım, başbakan ve genelkurmay başkanım! Aman ha bu tuzaktır. Şimdi girmeyin!”
Eğer girerseniz, bu hacâlet ve öfke ile o ateş çemberine sokulursanız, öfkesinden kendisini sokan akrep olacağız!
Şimdi sabır! Kışkırtmalara aldırmayın. Biz bahara girdik. Evrensel zaman takvimi bizim için baharın geldiğini gösteriyor. Yakında Asya tarlaları, Rumeli bostanları bizim çiçeklerimizle neşv ü nema edecek. Onlar da bunu biliyorlar. Vakitleri daralıyor. O yüzden bir an önce bizi o batağa çekmeye çalışıyorlar.
Haaa, siz gitmeseniz de onlar zaten gelecekler. Yıllar önce bir Sümer tabletinde var olan bir kehaneti de burada hatırlatayım. Şöyle diyordu:
“Günlerin sonu yaklaştığında Fırat’a gem vurulur. O gün geldiğinde Fırat’ın üstünde oturan kavim ile altında oturan kavim birbirine düşer. Sonra herkes altta oturan kavme yardım eder. O da üstte oturanın merkezine kadar gelir. Sonra kuzeydeki ayağa kalkar. Kendisinden alınanlarla birlikte Fırat’ın denize vardığı yere kadar gider ve alır. Arabistan’ın ve öteki yerlerin kıralı olur”
Bu tabletin yayınlandığı dergiyi uzun süre sakladım. Son dört yılda beş altı kere taşındığım için artık ne nerdedir bilemiyorum. O dergiyi dün gece çok aradım ama bulamadım. Ben de hafızamdakilerle yetindim.
Sonuçta kehanetler, olmazsa olmazları anlatmaz. Olmaması gerekeni hatırlatır. Dolayısıyla Türkiye bu tahriklere kapılmamalı! Elini kardeş kanına bulamamalı. Büyümeye, gerçekten güçlenmeye devam etmeli. Ama artık hükümet de düşmanlarının nasihatine göre ülke idare etmekten kendisini kurtarmalı.
Ak Parti hükümetine bu konuda çok şey düşüyor.
Mamafih, önceki gün CNN Türk’te izlediğimiz Başbakan’ın vukûfiyeti, cidden beni sevindirdi. Olup bitenlerin gerçekten farkına varmış, devletin bekasının ne anlama geldiğini idrak etmiş bir devlet adamı vakarıyla soruları yanıtladı. Gelecek adına biraz daha umutlandığımı söyleyebilirim. Türkiye’nin en azından bölgesel aktör olma yolunda ciddi adımlar attığını hissettirdi başbakan.
* *
Haa bu arada, Türkiye acilen şu tavra bir cevap vermeli. Bakın oylamayı izleyen Financial Times’ın Washington muhabiri oylama sırasındaki havayı anlatırken ne diyor:
"1915'te başlayan kitlesel cinayetlerden kurtulan dört kişinin de katıldığı oturumda duygusal bir hava vardı. Kaliforniyalı Cumhuriyetçi üye Brad Sherman 'Yapalım bu işi, bitsin' diye konuştu, 'Ankara'dan birkaç gün birkaç öfkeli laf gelir, sonra biter."
Öyle olmadığını, öfkemizin geçici olmadığını göstermezseniz, bu bir emsal olur ve herkes Türkiye’nin sırtından efelik taslamaya devam eder…
Ve bir hatırlatma:
Bugün insanlığın en büyük belası, Hıristiyan ümmetinin maddi manevi gücünün, İsrail oğulları tarafından kullanılıyor olmasıdır. Bizler İsa’nın saliklerini, İzak’ın çocuklarının kontrolünden kurtaramazsak, başımız dertten kurtulmayacak. Tabii Hıristiyanların da. Yahudiler, iki ümmeti birbirine kırdırıyor, kendisi keyif çatıyor.
Türkiye’nin yeni diplomatik hedefleri arasına bunu da katmak gerekiyor…
[URL="http://www.haber7.com/artikel.php?artikel_id=139876"]Link için Tıklayınız
mekanları cennet toprakları bol olsun.
Bu uğurda vefat eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.
Mekanları cennet olsun.
Saygılarımla,
Bütün şehitlerimize ALLAH'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Sağolun sayenizde rahat uyuyoruz... ALLAH bütün içerideki ve dışarıdaki düşmanlarımızın cezasını versin...
Biz TÜRKÜZ ve TÜRKÜN TÜRKTEN başka dostu yoktur.
ve unutmayın........ MEVZU BAHİS VATAN'SA GERİSİ TEFERRUATTIR. her zaman...