arkadaşlar yarın arefe yoğun olurum bayram sonuna kadar nete giremem diye şimdiden
Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar,
Sevdiklerinizle Birlikte Şeker Tadında Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle
MUTLU BAYRAMLAR...
Printable View
ŞEKER BAYRAMI adında dini bayramımız yokturAlıntı:
Ramazan Bayramımız vardır.şeker bayramı olarak kullanılan tabir yanlıştır.Yanlış tabirleri düzeltelim saygı çercevesinde
çünkü bir ay boyunca ramazan ayı geçiriliyor ve ramazan ayının bayramı oluyor.siz hiç şeker ayı diyen duydunuz mu ramazan ayı için??
lütfen kelimeleri itina ile secelim.:wave: :wave: :wave:
uyarı dikkate alınmış olup düzeltme yapılmıştır teşekkürler saygılar
Tüm SÜPERSATFORUM ailesinin Bayramını Kutlarım...
aceleniz ne arkadaşlar....konuyu açan arkadaş yoğun olacağı için mesajı erken yollamış...herkesinmi işi yoğun olacak yarın???:49:
Bayramınız kutlu olsun..
Bayramınız mubarek olsun.
Ramazan bayramınız mubarek olsun.
Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun.
Ramazan Bayramınız Kutlu olsun
ramazan bayramınız mübarek olsun ailenizle güzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle iyi bayramlar
nice bayramlara ramazan bayramınız mubarek olsun
saygılar
tüm arkadaşların Ramazan bayramı mübarek olsun
Tum turkiyenin ve uyelerimizin ramazan bayramı kutlu olsun
Ramazan bayramınız mubarek olsun.
Tüm islam aleminin ve forum dostlarının bayramı mübarek olsun
Arkadaşlar formun her tarafında bayram iletileri görmeye başladım. Tüm bayramlaşma ve kutlamaları bu başlık altında yaparsak daha derli toplu ve üyelerimizde dahil birbirimizin mesajlarını da bir arada görme şansımız olur. En azından dağınıklığı önlemiş oluruz.
İlk mesajı ben yazıyorum.
Tüm forum üyelerimizin Şeker Bayramlarını kutlarken, herkese sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.
Saygılar.:sunglasses2:
Azerbaycandan Butun Turk Muselman Qardaslarimi RAMAZAN Bayramini Tebrik Edirem Arzu edirem bizim Qarabax Torpaqlarimiz zalim ermenilerden azad olsun:present: :present: :present: :present: :present:
mubarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
arkadaşlar
ramazan bayramınız mübarek olsun
Supersatform Ailesinin Mübarek şeker Bayramini Kutlar Saglikli Ve Mutlu Bir ömür Gecirmenizi Cenabi Allah'tan Dilerim. Iyi Bayramlar
Tüm forum ailesinin bayramını kutluyorum nıce bayramlara
Tüm İslam Aleminin ve Bütün Arkadaşlarımın Dostlarımın Mübarek Ramazan Bayramını En içten Duygularımla Kutlar Nice Bayramlara Hep Birlikte Sağlık Mutlulukla Ermemizi Dilerim.
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
tüm islam alemine ve forum arkadaşlarına hayırlı bayramlar dilerim
selametle
Konular Birleştirilmiştir!!!
3 konu birleştirildi buradan devam edelim artık:)
Tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun saygılar
ramazan bayramınız mübarek olsun.
tüm müslümanların ramazan bayramı mübarek olsun.
Tüm Islamiyetin Ramazan Bayramini Kutlariz
herkesin bayramı mubarek olsun
tüm forumun Ramazan bayramı mubarek olsun.
tüm forum ailesinin ramazan bayramını kutlar,:present: :present: kazasız belasız bayram dilerim:praying: :praying:
tüm yönetici ve üyelerin bayramları kutluolsun.daha nice mutlu bayramlar geçirmeleri nasip olsun.
teşeküler sizlerinde türk halkının ramazan bayramını zı kutlu olsun.
Ramazan bayramını haketmişlerin bayramını kutlarım
Bayramımız mübarek olsun
İslam aleminin ve forum dostlarının bayramını kutlarım.iyi bayramlar
Gül bahçesine girenler gül olmasalarda,gül kokarlar,kainatın en üzel gülünün kokusunun tüm islam alemi ve forum dostlarının üzerinde olması temennisiyle RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN....
Tüm forumdaşlarımın ramazan bayramını kutlar esenlikler dilerim.
Ben de SÜPERSATFORUM çalışanlarının ve üyelerinin Bayramını en içten dileklerimle kutlar, esenlikler dilerim.
Sevgisiz Kalmayın, Hoşça Kalın. :wave:
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.Nice bayramlara erişmeniz dileğiyle hoşçakalın
Ramazan Bayramınızı eniçten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve huzur içinde geçmesi dilegiyle,Hayırlı Bayramlar....
tüm müslüman aleminin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.hayırlı bayramlar
Tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutlar ve bayram arefesinde yaşanan terör katliamında evlatlarını kaybeden ailelere ALLAH'tan sabır
diliyorum
Tüm İslam Alemi ve Forum Dostlarının Ramazan Bayramı Kutlu Olsun
Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun..Hayırlı Bayramlar..
bütün inananların ve forum dostlarının bayramını kutlarım
tüm islam aleminin ve süpersatforum üyelerinin bayramını kutlar esenlikler dilerim
Bende bütün forum ailesinin bayramlarını kutlar sıhhat ve sağlıklı günler dilerim.
tüm MÜSLÜMAN halkının RAMAZAN BAYRAMINI kutlarım iyi bayramlar.....
:wave: :wave: Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun !!! :wave: :wave: :wave: nice bayramlaın vesilesiyle ....:wave: :wave: