Galatasaray Bordeux maçı W9 kanalında hotbırd uydusu11034/27500 v....tps leri açan bir cihazınız varsa maç ok..
Printable View
Galatasaray Bordeux maçı W9 kanalında hotbırd uydusu11034/27500 v....tps leri açan bir cihazınız varsa maç ok..
Teşekkurler bilgi için
Tesekkurler , arkadaşlar maç ne zamandı ?
Perşembe sanırım
:45: Teşekkurler bilgi için:present:
:45: Teşekkürler:45:
Teşekkurler bilgi için
sagol paylasım için
D Smarta 1 gol daha atıldı desenize :)
teşekkürler saolasın
saygılar
bu çok iyi oldu şimdi bilgi için saol üstad
bilgi için teşekkürler
25 ekim 2007 perşembe teşekkürler
Teşekkurler bilgi için
iyide bende goldmaster 11300ci var.ama açiko menülü yaptım ben ne yapabilirm sizce misafirlik aricinde.
W9 çoğunlukla şifresiz. Şimdide baktım şifre yok. Gerekirse güncel keyleri gireceğiz.
Arkadaşlar sağolun bayramınızı kutluyorum.Bilgi için teşekkürler.Kolay gelsin.
teşekkürler
--------------------------------------------------------------------------------
bilgi için teşekkürler:45:
emegine saglık kardes
valla forumda olmasa nerden haberimiz olacak emeginize saglık kolay gelsin
bilgi için teşekkürler
bilgi için teşekkurler
demekki ben goldmaster 11200 ile izleyemeyecegim çünkü benim cihaz hiçbirşeyi açmıyor:(:(
bilgi için teşekkürler
bilgi için tşk
bılgı ıcın tesekkurler arkadas
tesekkürler
tşk..........kardeş tps keyleri hakkında maç günü bilgi verirseniz seviniriz...
bende 11300 cı var izleyemiyorum arkadaştada 68000 fta var ordan bi şeyler yapabilirmiyiz arkadaşlar ya galatsaray maçını izlemesem kududrurum herhal.
yumatu mx sagolsun 1 yıldır hiç tps siz kalmadık...
iyide arkadaşlar maç deplasmanda bunu bir turk kanalı veremezmi vermeyecekmi?
Evet:D
ewt d smartı olmayanlara müjdeli bir haber hortbirt uydusu sağolsun tps yi açan bir cihaz sadece oda hemen hemen her cihazda açıyor
bilgi için teşekkürler dostum. saygılar.
Teşekkürler bilgi için.:present:
Bu süper haber Teşekkürler...
Arkadaşım teşekkürler, bende TPS ler kapalı.Fakat W9 kanalı gösteriyor, çünkü globcast paketinde görünüyor.
tesekkürler arkadaslar bilgi için.
MUTLAKA OKU
arkadaşlar Bordeaux Galatasaray maçını d-smart almadı haberiniz olsun şimdilik ihalesi yapılmadı ben atv nin ihaleye katılacagını duydum ve d-smart sadece galatasaray ın evindeki maçların yayın haklarını elinde bulunduluyo d-smartın velecegi maçlar bunlar:
Galatasaray - Helsingborg maci 8 Kasım Perşembe naklen D-SMART'A !!!
Galatasaray - Austria Wien maci 20 Aralık Perşembe naklen D-SMART'A !!!
:45: :present:
bilgi için teşekkürler
bilgi için teşekkürler.:45:
teşekürler.
:45: teşekkürler:45:
teşekurler....
teşekkürler sağolasın
selam arkadaşlar ben biraz acemiyim bu konuda bana yardımcı olursanız memun olurum bu macı seyretmek icin ne yapmalıyım w9 kanalını buldum cıhazım tsp leri acıyor zaten *** falan gerekecekmi beni aytınlatırsanız cok memun olurum saygılarla kolay gelsin arkadaşlar?
Teşekkürler...
arkadaşım bordeaux galatasaray maçı zaten d-smart almadı yani şiflesiz bir kanal yayınlaya bilir yardımcı olmamız için uydun markası ve modellini yazalsanız o zaman yardımcı olurlar yöneticiler bizim yapabilecegimiz bir şey olursa bizde yardımcı oluruz....Alıntı:
:45:
Nex Wawe 10000 cihaza güncel *** dosyasını atsam W9 kanalını açarmı acaba. Saygılar..
bilgi için teşekkürler ustad HITBORD hangi kanal teşekkürler.
Şimdi Bordo - Galatasaray maçı ülkemizde hangi şifresiz kanalda yayınlanacak onu kimse yazmamış!.. Eğer şifresiz yayın yapan Türk televizyonlarından biri maçı veriyorsa, Spiker'in Türkçe anlatımlı maçını izlemek yerine niye W9 kanalından Fransızca izlemeye mahkum olayım ki?
sağolun